Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Dobiliukas"

o jūs matėt kasnors tą Elvyrą? Kaip ji atrodo bent g.gif
aš tai labiausiai bijau , kad nemuštų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 09 04, 18:00)
niu kaip matau varliuku vis daugeja, mes ir i ta grupe. laukiam ir bijom antradienio, bet tikimes kad viskas bus gerai

oi, jūsų mergaitė dar mažutė palyginus ax.gif jaučiu mes būsim vyriausi, bet nemokantys patys valgyt su šaukštu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2011 09 05, 13:49)
o jūs matėt kasnors tą Elvyrą? Kaip ji atrodo bent g.gif
aš tai labiausiai bijau , kad nemuštų blush2.gif
Papildyta:

oi, jūsų mergaitė dar mažutė palyginus ax.gif  jaučiu mes būsim vyriausi, bet nemokantys patys valgyt su šaukštu blush2.gif

as ir nezinau kaip ji atrodo. o su saukstu ji gana graziai pavalgo smile.gif
Atsakyti
Mes jau 2 d,i darzeli keliaujam ,pabuna vienas po 1,5 val .Aukletoja irgi gera ispudi paliko,miela, rupestinga,nieko blogo negaliu pasakiti,o pradzioj visiems sunku i vaikuciams i teveliams,kol vaikutis adaptuojas.
Atsakyti
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2011 09 09, 20:57)
O kelintą val reikia ateiti į darželį pirmą kartą? man reikėjo šiandien pasiskambinti, jog pirmadienį tikrai ateisim, bet kai prisiminiau buvo jau penkta val ir nebekėlė ragelio, tai dabar galvoju, ar vest pirmadienį ar vest antradienį doh.gif

Man rods eikit drąsiai pirmadienį smile.gif Galite ryte pasiskambinti nuo 8val ir pasitikslinti jei abejojate.
Atsakyti
Mes jau 8.15 buvom darzeli,dar aukletoja tel.nr uzsirase,ir palikau suneli 1,5 val jau viena .
Atsakyti
neverkė?
Atsakyti
niu va, šiandien po ligos pirmą kartą atėjom į darželį, tai buvo tik aštuoni vaikai blink.gif paskui mačiau, kaip lauke vaikai vaiksčiojo, į virvutę susikabinę, kažkieno berniukas nuolat beveik verkė, kai pasiėmiau savąjį, tai buvo išvis ašarų pakalnės:) Tik viena tokia tamsių bruožų mergaitė atbėgo bučkį duoti, kai pamatė, jog maniškis pabučiavo mane biggrin.gif
Atsakyti
na, varliukai, niekas nesergat?
man atrodo, mes nuo aklėtojos pagavom virusą, nes kai atvedžiau vaiką, girdėjau kaip auklėtoja kosėjo, kitą dieną jau mane pasitiko kažkokia moteris, ir pasakė kad auklėtoja susirgo ir ar galim anksčiau pasiimti arba pabūti kartu grupėje, nes gali vaikai išsigąsti pavaduojančios nepažystamos auklytės. nu bet esmė tame, kad kitą dieną pradėjo kosėti šlapiai, be jokio snarglio, o dabar ir snarglys ir jau sesė kosėja doh.gif
Atsakyti
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai smile.gif .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.
Atsakyti
QUOTE(gabijosius @ 2011 10 25, 21:37)
Mes irgi einam pas Elvyra ir labai esam patenkinti,eina jau antras vaikas pas ja tai neturiu nusiskundimu.Man patinka ji,kai vaikas verkia kai palieku,net nepergyvenu,zinau,kad viskas bus gerai smile.gif .Taip pat yra labai geros aukletojos Nijole,Jolanta ejo didzioji mano mergaite.

man ir Elvyra labai patinka, auklyte Sofija taip pat labai faina, miela, svelni...
Atsakyti
Sveikos,mamukes 4u.gif Mano mazius nuo kovo 1 eis i darziuka. Gal kazkas irgi zadat mazdaug tokiu laiku pirma karta vesti? manajam bus beveik 1m 10men. Dabar paskaitinejau ,kad tikrai nelengva vaikiukams priprasti,net sirdi spaudzia pagalvojus kad reikes verkianti palikti verysad.gif kad ir pradzioj... Gal kas galit patarti kokia grupe geriau rinktis jei bus galima?
Atsakyti