Mano sūnus šį darželį lanko jau penkti metai,šie ir paskutiniai.Darželis man patiko,daug veiklos,šokiai,dailės pamokos,teatriukai atvažiuoja,batutas buvo-yra Ekskursijų šiais metais nemažai buvo Maitina tikrai gerai O toliau viskas priklauso nuo auklėtojų Svarbu netylėt jeigu kas netinka,direktorė buvo labai faina,dabar nauja dar nežinau ar irgi tokia faina,šeip maloni atrodo Mano sūnus sunkiai adaptavosi daržiuke,bet jis toks..jautruolis o viena auklėtoja pasitaikė tikra ragana mums,ji nėra pagrindinė,ateidavo porą kart į savaitę,metus atkentėjom ją,dabar jau pas kitas.
O dabar pradėsiu vest dukrytę maža ji dar tai bijau,nors darželiu pasitikiu,bet...
auklėtoją išsirinkau tą kurią jau žinau,auklytė rami ir rūpestinga,taigi tikiuos viskas bus gerai
Beje dukrą buvau užrašius vesti nuo rugsėjo,bet vos atsirado vietų anksčiau man pranešė,taigi negaliu skųstis,kad direktorė kokio kyšio laukia ir su sūnum to nepatyriau
laba, nuo rugsejo savo mergina vesim i si darzeli lopselio grupe. aukletoja bus Elvyra, gal kas turit atsiliepimu apie ja?
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 06 09, 23:05)
laba, nuo rugsejo savo mergina vesim i si darzeli lopselio grupe. aukletoja bus Elvyra, gal kas turit atsiliepimu apie ja?
laba,o kokio amziaus jusu mergyte? mes irgi zadejom nuo rugsejo vesti,bet manau atidesim,nes kleckas dar per mazas bus 1m 4men.
QUOTE(samanaa @ 2011 07 18, 12:30)
laba,o kokio amziaus jusu mergyte? mes irgi zadejom nuo rugsejo vesti,bet manau atidesim,nes kleckas dar per mazas bus 1m 4men.
musu bus beveik 1m 8men labai peegyveu del sio naujo etapo, galvoju kaip ji pripras
Sveikos, mes ir einam nuo rugsėjo į darželį. Tik nežinau nei kokia grupė, nei kokia auklėtoja Nes vyras buvo pokalbyje, tai nieko nepamena, netgi kada ateiti tiksliai, nei ką atsinešti...Nu košmaras...Jaučiu reikia pasiskambinti, jei neatostogauja
Lauksim mamyčių, kurios čia kartu padiskutuos kaip adaptuosis mūsų vaikučiai
Lauksim mamyčių, kurios čia kartu padiskutuos kaip adaptuosis mūsų vaikučiai
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 06 09, 23:05)
aš pati su ta auklėtoja nesu susidūrusi,bet mano sūnus kuris jau baigė šį darželį man prisakė griežtai dukrytės pas šitą auklėtoją nevesti.Rgana,tiesiog pasakė,rėkia taip,kad skamba visas darželis,čia pasak jo Taigis,tiek kiek žinau tiek pasakiau.Tai jūs dar į lopšelio grupę eisit pagal amžių suprantu?
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 08 17, 17:32)
aš pati su ta auklėtoja nesu susidūrusi,bet mano sūnus kuris jau baigė šį darželį man prisakė griežtai dukrytės pas šitą auklėtoją nevesti.Rgana,tiesiog pasakė,rėkia taip,kad skamba visas darželis,čia pasak jo Taigis,tiek kiek žinau tiek pasakiau.Tai jūs dar į lopšelio grupę eisit pagal amžių suprantu?
taip, mes i lopsiuka. vesim nuo rugsejo 6 dienos. nu bus matyt kas cia per aukletoja bus, jei bus taip kaip sake jusu sunus, tai darzelyje pakelsiu sarsala, kad nebenores ant mano vaiko ten niekas nedris klykauti.
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 08 29, 15:18)
taip, mes i lopsiuka. vesim nuo rugsejo 6 dienos. nu bus matyt kas cia per aukletoja bus, jei bus taip kaip sake jusu sunus, tai darzelyje pakelsiu sarsala, kad nebenores ant mano vaiko ten niekas nedris klykauti.
Nepergyvenkit Priziures ir myles ta jusu vaikuti Nieks darzelyje klykaut neleidzia. Drauge vede dukryte pas ja, tai sake gera pedagoge, daugelyje svenciu vaidina pati, labai mokina vaikus savarankiskumo ir tiesiog garsiakalbe Svarbiausi, kad nesirgtu, o su aukletojom susidraugaus bet dar maziuke 1,8m... as savo didiji taip pradejau vesti, tai sirgo tais metais pamenu labai, tai antrosios nevesiu be 3 metu bet mes ir i Dobiliuka esam uzsirase, geras darzelis.
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 08 29, 15:18)
Taip ir darykit.Aš visai rimtai Nes aš susidūrus su viena nevykusia auklėtoja,dabar labai gailiuosi,kad nepakėliau triukšmo,o bandžiau viską gražiai išsiaiškinti,kartais tokie atvejai tiesiog netinka.Dar man rods lopšelinio amžiaus mazgiukus turi Inga kurią žinau,tai geriau rinkčiaus ją Jauna blondinė tokia.Bet kaip minėjau,aš su Elvyra susidūrus nebuvau,tik perdaviau jums savo sūnaus nuomonę
QUOTE(Sudziuvusi gele @ 2011 08 29, 16:45)
Nepergyvenkit Priziures ir myles ta jusu vaikuti Nieks darzelyje klykaut neleidzia. Drauge vede dukryte pas ja, tai sake gera pedagoge, daugelyje svenciu vaidina pati, labai mokina vaikus savarankiskumo ir tiesiog garsiakalbe Svarbiausi, kad nesirgtu, o su aukletojom susidraugaus bet dar maziuke 1,8m... as savo didiji taip pradejau vesti, tai sirgo tais metais pamenu labai, tai antrosios nevesiu be 3 metu bet mes ir i Dobiliuka esam uzsirase, geras darzelis.
Sutinku,kad nepergyventų mamytė(ale ar taip išeina).Vienam žiūrėk nepatinka auklėtoja,o kitam visai miela.Bet žinokit nereikia piešti rožinėm spalvom visko,ir tikrai yra auklėtojų kurios nemyli vaikučių ir nėra pedagogės.Tiesiog šeip,rėkiančios ar šeip keliančios balsą prižiūrėtojos.Deja deja,taip yra
O Dobiliuke tikrai yra ir mielų auklėtojų Tokių visiems vaikučiams linkiu!Tiesiog mamytės būkit budrios ir pataikiusios ant nevykusios auklėtojos,netylėkit ir keiskit grupę ar kelkit šaršalą
Mes eisim į varliukus, pas Elvyrą, nuo rugsėjo 12net nes niekur neskubam leidžiam adaptuotis greičiau kitiem vaikiukam, kam labiau skubu.
QUOTE(25jura @ 2011 08 31, 16:09)
Labukas,mes ir eisim i si darzeli ,tik nuo rugsejo 6 d,ir i varliuku grupe.Gal dar ira mamiciu kurios ves vaikucius i sia grupele?
niu kaip matau varliuku vis daugeja, mes ir i ta grupe. laukiam ir bijom antradienio, bet tikimes kad viskas bus gerai