Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Dobiliukas"

Nagi kas į lopšelį nuo š.m. rugsėjo į "Dobiliuką" ? smile.gif
Atsakyti
Ir mes jau užsirašėm į šį darželį, bet tik po dviejų metu teisim biggrin.gif
Atsakyti
Ar daugiau nėra mamyčių, kurios veda į šį lopšelį-darželį savo vaikučių, pasidalinkite nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2009 11 14, 15:34)
Ar daugiau nėra mamyčių, kurios veda į šį lopšelį-darželį savo vaikučių, pasidalinkite nuomone  4u.gif

Labas mes irgi norejome uzsirasyti i si darzeli bet pasake kad nera vietu verysad.gif tai net nezinau ka daryti gal kai eisim nuo rugsejo tai tada ir pinigelius siulysim jei nebus kito varianto
Atsakyti
QUOTE(austteja @ 2010 01 08, 23:45)
Labas mes irgi norejome uzsirasyti i si darzeli bet pasake kad nera vietu  verysad.gif tai net nezinau ka daryti gal kai eisim nuo rugsejo tai tada ir pinigelius siulysim jei nebus kito varianto

Sveikos. Sunus lanko jau 3 metai si l/d (nebuvo pats" patogiausias" vaikas) bet aukletojos saunios puikiai susitvarkydavo ir auklyte superine. pries kelis metus buvo girdeti apie kazkokia aukletoja kuri uz neklausyma vaikus i prausykla buvo uzdariusi ,bet ja atleido. Direktore _normalus zmogus. Del sirgimo tai visi serga ,bene berniukai (bent jau musu grupes) tai is 8 tik 2-3 ateidavo,o merginos dazniausiai visos.Priekaistu siam darzeliui neturiu.
Atsakyti
Mano draugė taip pat jau trejus metus veda savo vaiką, tai iš jos jokių priekaištų negirdėjau apie šį darželį ax.gif
Atsakyti
Pati nuostabiausia Dobiliuko darzelio aukletoja yra Justina Valanciene, bet dabar ji dekrete smile.gif
Atsakyti
Na mes kitais metais eisim i sita darziuka smile.gif Gal dar kas eis nuo kitu metu rugsejo? ax.gif
Atsakyti
Jei kuri planuojate savo vaikutį vesti į Dobiliuką, tai siūlyčiau tik pas Justiną Valančienę. Ji pačių pačiausia auklėtoja. smile.gif Nuostabi pedagogė, be galo atsidavusi vaikams. Mažieji tikrai turės nuostabias akimirkas ir jas prisimins net ir jau išėję iš darželio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egidijana @ 2010 09 01, 20:22)
Jei kuri planuojate savo vaikutį vesti į Dobiliuką, tai siūlyčiau tik pas Justiną Valančienę.  Ji pačių pačiausia auklėtoja.  smile.gif Nuostabi pedagogė, be galo atsidavusi vaikams. Mažieji tikrai turės nuostabias akimirkas ir jas prisimins net ir jau išėję iš darželio. biggrin.gif

bet kazkas minejo kad dabar ji dekrete?
Atsakyti
Sveikos mamytes,mano princese eina i si darzeli ir esu labai patenkinta.Einame i voveriuku grupe ir galiu pagirti tiek aukletojas,tiek auklyte,manau tik su ju pagalba mano dukryte priprato labai greitai,labai malonios ir siltos moterys.super
Atsakyti
sweiki as pradejau nuo siandien west sawo berniuka i si darzeli jam yra metai ir du menesiai papuolem i nikstuku grupe aukletoje atrodo labai padori maloni bet tai dar tik wiena diena gal galetu kas nors daugeu apie ta darzeli papasakoti smile.gif
Atsakyti