Dariau siandien bulvinius blynus, jackau mackau, kaip skaniai gavosi, ale tikrai.
Dariau stai taip:
bulves
1 kiausinis
1 saukst. miltu
1saukst. citrinos rugsties
1 svogunas
druskos ir ivairiu prieskoniu (a la Vegeta tik be konservantu)
2saukst. grietines
Nu gavos laaabai skanus. rekomenduoju, beje dariau pirmakart, recepta radau sio skyrelio pirmuose puslapiuose.
QUOTE(kakarieku @ 2008 03 01, 20:16)
Dariau siandien bulvinius blynus, jackau mackau, kaip skaniai gavosi, ale tikrai.
Dariau stai taip:
bulves
1 kiausinis
1 saukst. miltu
1saukst. citrinos rugsties
1 svogunas
druskos ir ivairiu prieskoniu (a la Vegeta tik be konservantu)
2saukst. grietines
Nu gavos laaabai skanus. rekomenduoju, beje dariau pirmakart, recepta radau sio skyrelio pirmuose puslapiuose.
Dariau stai taip:
bulves
1 kiausinis
1 saukst. miltu
1saukst. citrinos rugsties
1 svogunas
druskos ir ivairiu prieskoniu (a la Vegeta tik be konservantu)
2saukst. grietines
Nu gavos laaabai skanus. rekomenduoju, beje dariau pirmakart, recepta radau sio skyrelio pirmuose puslapiuose.
O as niekada citrinos rugsties nededavau reikes ir man pabandyti
o ka ji duoda?
QUOTE(astulkadk @ 2008 03 02, 00:45)
Vitaminą C dėdavau dėl baltumo, tai ir rūgštelė gal tam? O šiap dabar daugiau svogūno pritarkuoju-jis taip pat balina
Manoji labai megsta zemaiciu blynus.Cia mamyte viena minejo,jog reikia virti bulves su lupena,na nzn kiek darau visad verdu be lupenu,idedu miltu ir krakmolo,kiausini
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 10, 01:26)
Manoji labai megsta zemaiciu blynus.Cia mamyte viena minejo,jog reikia virti bulves su lupena,na nzn kiek darau visad verdu be lupenu,idedu miltu ir krakmolo,kiausini
Aš irgi be lupenos virdavau, tai dėdavau ir krakmolo, ir miltų-apverčiant suskildavo pas mamą tas pats, šiandien kaip tik darysiu žemaičių blynus, bandysiu su lupena bulves virti, tikiuosi, išeis
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 11:23)
Aš irgi be lupenos virdavau, tai dėdavau ir krakmolo, ir miltų-apverčiant suskildavo pas mamą tas pats, šiandien kaip tik darysiu žemaičių blynus, bandysiu su lupena bulves virti, tikiuosi, išeis
nu nzn man niekad nesuskyla,o kiausinuka dedavai?
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 18, 13:27)
nu nzn man niekad nesuskyla,o kiausinuka dedavai?
ne, nedėdavau, dėdavau krakmolą-jis juk pagrindinis tvirtintojas.. ar ir tą, ir tą reikia dėti?
iš tikro bele kokiu atveju jau vėlu-verdu su lupena
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 13:10)
ne, nedėdavau, dėdavau krakmolą-jis juk pagrindinis tvirtintojas.. ar ir tą, ir tą reikia dėti?
iš tikro bele kokiu atveju jau vėlu-verdu su lupena
iš tikro bele kokiu atveju jau vėlu-verdu su lupena
nu taip visad issivirus bulves ir sutrynus dedu kiausini+krakmolo,tik miltu ne,na ir vegetos ar tai druskosir viskas gaunas na parasyk kaip seksis dabar?
Nu va, neišsileido įdėjau nuotraukytę i receptus su nuotraukom
sveikos mamos as labai uzsimaniau zemaiciu blynu bet nezinau kaip juos paruosti?gal galite man parasyti kaip jus gaminate sios blynus bei ju padazus.
as tai issiverdu mesa ir ja sumalu aisku pirdedu prieskoniu, paskui issvredu bulves ir jas sumalu arba galima grusti. i tas pacias bulves idedi truputi druskos, miltu kad galetum minkyti ir daryti kaip ceplinams tokius blynukus tik kadbutu ploksteni nei pastarieji, i vidu dedi mesa, graziai sonus sulygini ir kepi, nieko nera sunkaus tik biski gal terliojimosi bet tik tiek, o padazas gali buti koks tik nori, ir su grietine - sviestu, vien grietine, grybais ar sonine, ka turi saldytuve ir ka megsti tu ir tavo seimyna
skanaus
skanaus
bandysiu siandien padaryti