Radau šį receptuką žurnale, pabandžiau gaminti šį patiekalą ir patiko. Siūlau jums išbandyti.
Bombėjaus sklindžiai1 kg bulvių, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 šaukšteliai indiškų prieskonių, 50 g miltų, aliejaus sklindžiams kepti.
Bulves sutarkuoti
burokine tarka ir nusunkti kuo daugiau skysčio. Svogūnus sutarkuoti. Kiaušinius išplakti su prieskoniais (prieskonių galima dėti mažiau, kas mėgsta švelnų maistą). Druskos nereikia, užtenka, kiek jos yra prieskonių mišinyje.
Į kiaušinių plakinį suberti miltus ir maišyti, kol neliks gumuliukų. Sudėti bulves, svogūnus ir dar kartą išmaišyti.
Į įkaitintą keptuvę įpilti nemažai aliejaus ir šaukštu dėti tešlą. Kepti po 3-4 min. kiekvieną pusę. Apskrudusius sklindžius dėti ant servetėlėmis išklotos lėkštės, kad susigertų riebalai.
Pasigamina labai greitai. Skanaus
.