Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai iš bulvių

QUOTE(revenage @ 2012 01 17, 14:15)
help.gif Noriu zemaiciu blynu isiskepti, bet neturiu mesmales... Kazi kaip butu, jei su blenderiu blenderiuociau? Ar nesigautu nesamone? g.gif  Ar geriau tada virti bulves be lupenu ir dar karstas su trintuve sugrust? unsure.gif

Visada trintuve sutrinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2012 01 17, 14:15)
help.gif Noriu zemaiciu blynu isiskepti, bet neturiu mesmales... Kazi kaip butu, jei su blenderiu blenderiuociau? Ar nesigautu nesamone? g.gif  Ar geriau tada virti bulves be lupenu ir dar karstas su trintuve sugrust? unsure.gif

Su blenderiu gaunas kažkokia nesąmonė, tąsi masė. Nesiūlau bandyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 01 17, 16:40)
As tik taip ir darau, nes tingiu paskui mesmale plauti blush2.gif

QUOTE(due drops @ 2012 01 17, 17:42)
Visada trintuve sutrinu biggrin.gif

taip ir padariau, isejo puikus thumbup.gif

QUOTE(Simuute @ 2012 01 17, 17:44)
Su blenderiu gaunas kažkokia nesąmonė, tąsi masė. Nesiūlau bandyti  schmoll.gif

taip ir maniau, kad gausis kaip guma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo revenage: 17 sausio 2012 - 18:09
sveikutes,man labai idomu ar negalima iskepti bulviniu blynu cirvinej keptuvej? ir kaip neriebu butu,bet vat ar gautusi kas? ar bandet kuri
Atsakyti
Man yra tekę bulvinius blynus kepti sumuštinių kepuvėje.. lotuliukas.gif Viskas gavosi gerai... Tiesa, aliejaus bent po lašiuką vistiek pyliau, nes man tie sausi blynai nelabai...
Atsakyti
O per kiek laiko iskepa sumustiniu keptuveje arba elektrineje cirviniu blynu keptuveje?
Atsakyti
Turiu kvaila klausima - bulviniams blynams bulves tarkuojat stambia "burokine" tarka, smulkia ar su ta "trintuvės" puse kur cepelinam bulves tarkuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 02 liepos 2012 - 11:06
QUOTE(taram-param @ 2012 07 02, 04:06)
Turiu kvaila klausima - bulviniams blynams bulves tarkuojat stambia "burokine" tarka, smulkia ar su ta "trintuvės" puse kur cepelinam bulves tarkuot?

as tarkuoju su sulciaspaude biggrin.gif 4u.gif kaip ir cepelinams 4u.gif tik tada tarkius su sultim sumaishau 4u.gif
Atsakyti
taram-param , šiaip galimi visi trys išvardinti būdai wink.gif

tik tiek kad rezultatas skirsis:

pirmu atveju, bus tokių skambių gabaliukų blyneliai

antru atveju galima vos ne lietinių dydžio kepti ax.gif

o trečiuoju - tai tradiciniai, vientisos konsistencijos wink.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti turiu likuti kepto zuikio ir virto rukyto kumpio, kazin jeigu as juos abu smalciau ar tiktu toks idaras zemaiciu blynams? ar dar karta man reiketu pervirti zuikio ir kumpio gabaliukus g.gif suku galva ar toks idaras bus skanus zemaiciams...
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 04 02, 08:15)
merginos norejau paklausti turiu likuti kepto zuikio ir virto rukyto kumpio, kazin jeigu as juos abu smalciau ar tiktu toks idaras zemaiciu blynams? ar dar karta man reiketu pervirti zuikio ir kumpio gabaliukus g.gif suku galva ar toks idaras bus skanus zemaiciams...

Labai tinka, net gi skaniau uz paprasta mesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 02, 10:26)
Labai tinka, net gi skaniau uz paprasta mesa drinks_cheers.gif

dekui bus geri pietukai, o tai likuciai voliojasi saldytuve drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti