QUOTE(bea @ 2005 01 27, 18:59)
Aš darau taip: sutarkuoju bulves, įmušu vieną kiaušinį, įdedu nedidelį šaukštą miltų, porą šaukštų riebios grietinės. Jei turiu, įdedu pertrintos varškės. Tada dar svogūnų (jei mėgstat), druskos.
Pasiskaičiau,kaip Jūs visos darot, tai aš katik panašiai dariau:
Man reikėjo:
Bulvių
1 Morkos
1 svogūno
1 skiltelės česnako
2 valgomųjų šaukštų miltų
1,5 šaukšto grietinės
Pipirų
Druskos
Bulvių priekonių
Su tarkavimo mašina sutarkavau, bulves, svogūną, česnaką ir morką. Suplakiau kiaušinį, idėjau miltų ir grietinės į p-laktą kiaušinį ir vėl išplakiau kartų suprieskoniais. Sudėjau įdideli puodą ir viską išmaišiau ir kepiau. Ir galiausiai pusvalandį visus puodus šveičiau
Bet gavosi skaniai.
Ačiū už patarimus