QUOTE(vilnele @ 2008 04 30, 12:21)
Mūsų mažulį po gimdymo taip aprengė, kad net sustiro. Ta pačią parą perengėm savo rūbais, tai jau sušilo normaliai. Naujagimiai labai šąla, atkreipkit dėmesį, mamytės.
na taip, as savo pirmagimi taip stengiausi susildyti, kad ciut vaikas neiskepe ir dar isbere nuo to

siaip tai man patiko ligonines rubeliai, bent jau del to nereikia rupintis, aisku, krenta, smunka, bet uztai keicia daznai, be to tai tik keliom dienelem....
mano nuomone yra tiesiog neimanoma, kad apie kazka, ar tai butu ligonine ar gydytojas, butu vien geri ar vien tik blogi atsiliepimai...juk zmones skirtingi....mano pacios patirtis KGN abu gimdymus buvo gera, t.y. dalyku, kurie erzino buvo maziau negu tu,kurie patiko, taip kad visumoj vertinimas yra teigiamas

teko guleti palatoje su gimdyve, kuriai viskas, totaliai viskas KGN netiko ir nepatiko...patikekit, nuo jos skundu vargo ir kitos gimdyves palatoje ir tuo labiau personalas, bet cia jau buvo kaltas tos moters poziuris, o ne gimdymo namai...man atrodo butu buve zymiai geriau ir jai ir kitiems jei ji butu pasirinkus gimdyti privacia klinika.....