Aile, 04 Lie 2007 - 20:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Aile, 04 Lie 2007 - 20:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Saunu kad atsidare nauja temele.
Man kilo idomus klausimas. Sako kad KGN yra misko gatveje. As tai ejau echo darytis tai i traku gatve. Tai gal yra skirtingi padaliniai ar paprasciausiai gimdymo namai pakeite patalpas
Man kilo idomus klausimas. Sako kad KGN yra misko gatveje. As tai ejau echo darytis tai i traku gatve. Tai gal yra skirtingi padaliniai ar paprasciausiai gimdymo namai pakeite patalpas

Na GN patalpu tikrai nepakeite

havva, 04 Lie 2007 - 21:37, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
havva, 04 Lie 2007 - 21:37, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Na GN patalpu tikrai nepakeite
paprasciausiai akuserijos skyrius yra misko gatvej, o ginekologijos - traku

O tai kur gimdyt reik vaziuot?

norita, 04 Lie 2007 - 22:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
norita, 04 Lie 2007 - 22:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Gimdymus priiminėja akušerijos skyriuj, taigi gimdyt reikia važiuot į Miško gatvę

Gal ir gimdėte KGN? Atsiprašau, jei rašėte anksčiau, o aš nepaskaičiau. Aš gimdžiau ten prieš 7 metus. Įdomu, ar kas pasikeitė ten bet tos šeimyninės palatos?...

Gal ir gimdėte KGN? Atsiprašau, jei rašėte anksčiau, o aš nepaskaičiau. Aš gimdžiau ten prieš 7 metus. Įdomu, ar kas pasikeitė ten bet tos šeimyninės palatos?...

Aš KGN gimdžiau prieš penkis metus vyresnėlį, o mąžąją II ligoninėj
austeja001, 04 Lie 2007 - 11:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
austeja001, 04 Lie 2007 - 11:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos esamos ir būsimos Mamytės. Tęskime šią temelę ir pasidalinkime mintimis apie šiuos gimdymo namus. Laukiame Jūsų pasisakymų, kurie padėtų surasti tuos namučius, kur ir mamytėms, ir jų leliukams būtų jauku

Dar senoj temoj maciau klausei kaip su palatom cia. Tai naujam korpuse tik ta seimynine palata,o kitos senajam pastate,bet kiek zinau atremontuotos.. Yra dvivietes ir trivietes..
Nervuota:), 05 Lie 2007 - 13:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Nervuota:), 05 Lie 2007 - 13:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Dar senoj temoj maciau klausei kaip su palatom cia. Tai naujam korpuse tik ta seimynine palata,o kitos senajam pastate,bet kiek zinau atremontuotos.. Yra dvivietes ir trivietes..
Dėkuj už atsakymą. Kažkaip norėtųsi nors šiek tiek to jaukumo, nes tada tai baisokoka ten buvo

Aile, 04 Lie 2007 - 20:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Aile, 04 Lie 2007 - 20:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Saunu kad atsidare nauja temele.

O man echo darys miško gatvėj

Papildyta:
Ar man čia jau atmintis paveda...
austeja001, 05 Lie 2007 - 11:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
austeja001, 05 Lie 2007 - 11:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Dėkuj už atsakymą. Kažkaip norėtųsi nors šiek tiek to jaukumo, nes tada tai baisokoka ten buvo
O ta šeimyninė tik viena, o jei norinčių ne viena
![]()

AS GIMDZIAU BEVEIK PRIES MENESI..Gulejau atremontuotoje palatoje,viena.nes nebuvo daug gimdyviu.nesiskundziu vis kas buvo ciki..Kai pamatai savo mazuleli,tai nesvarbu ir tos palatos.Svarbu,kad viskas butu gerai ir daznai lankytu slaugutes.O seimynine-kas pirmas to yra,..tokiu principu..Jei ji uzimta ,nieko ir nepadarysi,teks laukt.sako retai taip buna,kad daug norinciu butu vienu kartu..