Tada as mama - daktaras.
VDU baigiau, o dabar sugalvojau kad reikia nunešti dokumentus į magistratūra, bet mokintis nenorėjau (vyliausi kad nepriims manęs niekas ).
Bet teks, nes priėmė
Ir dar mama-magistras
Nu ir laipsnių susidarė
Bet teks, nes priėmė
Ir dar mama-magistras
Nu ir laipsnių susidarė
Turiu vieną vienintelį bakalaurą.
Pagal mamiškus vertinimus, kadangi vaikų neturiu, tai aš turbūt prie beraščių...
O šiaip pastebėjau daug mamų turi po kelis bakalaurus ar magistrus. Tai norėjau paklausti (labai atsiprašau, jei ne į temą), ar jums siekiant antro laipsnio vėl teko praeiti tuos pačius bendrus dalykus, ar užskaitė tai, ką jau buvot praėję kitoj mokslo įstaigoj? Kitaip tariant, ar siekiant antro bakalauro vėl reikėjo 4 metus mokytis ? (Atsiprašau, jei nusišneku, bet nenusimanau, kaip tas vyksta)
Pagal mamiškus vertinimus, kadangi vaikų neturiu, tai aš turbūt prie beraščių...
O šiaip pastebėjau daug mamų turi po kelis bakalaurus ar magistrus. Tai norėjau paklausti (labai atsiprašau, jei ne į temą), ar jums siekiant antro laipsnio vėl teko praeiti tuos pačius bendrus dalykus, ar užskaitė tai, ką jau buvot praėję kitoj mokslo įstaigoj? Kitaip tariant, ar siekiant antro bakalauro vėl reikėjo 4 metus mokytis ? (Atsiprašau, jei nusišneku, bet nenusimanau, kaip tas vyksta)
Gaila, kad neturiu dar nei vieno mamos laipsnio, nors labai jau norėčiau O šiaip esu baigusi kolegiją
Mama - magistras , ir gal netgi patapsiu magistru ir šiaip , kol kas bakalauras.....
Magistras
aukštesnysis, bakalauras, o šiemet pradedu magistrą
jau turiu magistrą, bandau stot į doktorantūrą, bet nežinau ar pavyks . tikiuosi pavyks
Mama - daktaras , o šiaip -magistras .
As esu baigus Kauno J. Gruodzio konservatorija, dainavimo specialybe
Dabar studijuoju Beauty Therapy (Grozio Terapija) Anglijoje
Dabar studijuoju Beauty Therapy (Grozio Terapija) Anglijoje
Mama magistras, o šiaip studijuoju magistrą VDU