Įkraunama...
Įkraunama...

Dzydz Šarūnas

Trupinėlį atsinaujinsim, kad nepamirštumėt, kaip atrodome tongue.gif

Jė jė jė new_russian.gif
Atsakyti
Pagaliau išmokau stovėt įsikabinus 4u.gif
Atsakyti
Tipo - angeliukas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzydz: 22 birželio 2005 - 11:18
Su Dzydz biggrin.gif
Atsakyti
Nemažas dobilas tarp mažų dobiliukų biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuvargino tas kaimo oras 4u.gif
Atsakyti
labai jau dickis ir grazutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzydz @ 2005 06 22, 11:21)
Nemažas dobilas tarp mažų dobiliukų  biggrin.gif

labai jau gražus tas didesnis dobiliukas thumbup.gif biggrin.gif gražios foto thumbup.gif o jau dzydz kokia smilgelė blink.gif 4u.gif tikrai, tas dobilėlis tave nuvaikė doh.gif
Atsakyti
nu, grazus tas mano -kaip cia pavadinti - pusbrolenas... thumbup.gif biggrin.gif o in real - tai is viso thumbup.gif thumbup.gif

o vaizdeliai kokie matyti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kada man foto permesit??? tongue.gif ieskojau ieskojau ir vis tiek atradau as jumi blush2.gif tongue.gif

... o tevelis priestarauja, kad visur pratrintas? 4u.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 birželio 2005 - 13:44
Grazuolis tas musu Saruniukas wub.gif
O nuluzes kaip fainai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir siaip nuotraukeles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 06 22, 14:40)
nu, grazus tas mano -kaip cia pavadinti - pusbrolenas... thumbup.gif  biggrin.gif o in real - tai is viso thumbup.gif  thumbup.gif

o vaizdeliai kokie matyti... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kada man foto permesit??? tongue.gif ieskojau ieskojau ir vis tiek atradau as jumi blush2.gif  tongue.gif

... o tevelis priestarauja, kad visur pratrintas? 4u.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Geras thumbup.gif Liabai malionu susipažint virtualioj erdvėj tongue.gif
Parašyk man į AŽ tikslų savo meilą ir persiųsiu smile.gif
O tėvelį tai slepiu, nes daug čia pas mumi mamyčių, kurioms juodžkiai patinka, ane , SandritačitamargaritaBeeeee mirksiukas.gif ?
Atsakyti