Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Mes tai po pora valandų, bent jau taip stengiamės. Tik va, nevisada mažoji panelė nori taip ilgai vežime sėdėti ir dairytis, o miegelis irgi ne visada suima biggrin.gif Kartais, kai drėgna ir pučia žvarbus vėjas, aš sušąlu ir tenka traukti namų link. doh.gif

O šiaip tai šiandien, kai pirkau pavasarinį kombinežoną, supratau, kad su tokiu mano mažoji panelė visą žiemą pragyveno blink.gif Ir nieko, nesušalo. Žinoma, kai buvo dideli šalčiai tai miegodavo jaukiai įsitaisiusi kailinaime vokelyje smile.gif
Atsakyti
Mes lauke prabūnam nuo 2 iki 4val. Kai mažesnis buvo, tai iki2 val vėžindavau lauke, o dabar ir ilgiau. Bet maniškis kaip tik dabar pradėjo nebenorėt miegoti, o dairytis ar rėkt norisi, tai tenka greičiau lėkt namo.
O visą žiemą supdavau vaiką į ploną pleduką, į kailinį vokelį ir į lauką.Gryždavom šiltučiai. O dabar kombenzonas ir pleduku priklotas, tai ir gi nesušala. O dabar dar labiau šyla, tia net nebemokėsiu vaiko aprengt: kad nesušiltų, bet kad ir neperšaltų doh.gif
Atsakyti
Pasimeciau as savo dienotvarkej?
Atrodo nebemoku tvarkytis su vaiku. anksciau lyg ir buvo normaliai. Laukutyje ismiegodavo po 3-4 val. O dabar puse valandos ir viskas. Ko as tik nebandziau. Bandziau istemti 3 valandas be miego, pamaitindavau ir iseidavom i lauka. Pusvalandis ir gyvas. Kad jis ramiai guletu as ir vazineciausi. Bet ne! Pradeda biauti. Jei oras geras tai nesioju, bet ir tai greit atsibosta. Tada griztam namo, pradeda nervuotis. Turiu maitinti nors ir pries valanda pavalges nes kitaip nenuraminu. Tada pamiega valanda ir vel turiu maitinti kad dar valanda pamiegotu. O siaip miega dienoj 4 kartus po pusvalandi ar valanda. Nakti po 9-10 valandu. Bet va su tuom laukeliu mums prastai. Bandziau vakare eiti i lauka. Visa diena daviau tik pora valandu miegoti bet vel jis puse valandos pamiega ir ziuri, o po to verkia. Galvojau gal per silta, tai kas dien vis kitaip rengiu, pasiimu koki rubeli jei atvestu. Pakeiciau 5 kepures, nes galvojau gal tai priezastis. Vazinejuosi tokioj vietoj kur jokio triuksmo. Nezinau gal atejo laikas kad jis nebenori lauke miegoti tik namie g.gif . Laukiu kada vel atsils tada iseinam po kelis kartus i lauka. As tada ant ranku nesioju, nes kitaip nebuna, net ir nesynej nebuna. Stebisi is musu kiti. As visai nekreipiu demesio. Tik idomu, nuo kada vaikai nebemiega lauke. Ar cia mano iskirtinis atvejis.
Dar prie to paties. Isejom is valgymo ritmo. Valgo kas 2-2.5 val. Bet kartais po valandos isalksta. O jau 4 menesiai. Ar tai normalu. Viena gydytoja sako kad normalu. Kita sako, kad reikia duoti ne dazniau 2 valandu. Bet kad kartais neimanoma. Taip spiegia kad neina nemaitinti. O pieno tai tikrai uztenka, nes sveria tai daugiau nei reikia.
Atsakyti
Nu labai jau keista. g.gif
bet jei nenori tai nenori, bandyk migdyt namie prie atviro lango , aš taip darydavau žiema kai tingėdavau i lauka eit ar lauke baisiai šalta. tai aprenkdavau, kepuryte ir landa atidarau, netgi taip dabar darau, kai va mokslai puola, o lauke reik prabut su ja kol miega ilgai, tai aš gudrauju ax.gif migdau namie prie atviro lango.
kantrybės ir sekmės tau 4u.gif
o dėl maitinimu, aš iki šiol (daba6 mėn) duodu tada kai ji nori, i laika mažai kada žiūriu. nu čia mano nuomonė. ax.gif
Atsakyti
Su mano sūneliu tas pats darosi smile.gif Dabar jam 3 mėn., bet jau geras pora savaičių su juo lauke irgi problematiška pradeda darytis, išmiega vos 1 h. (seniau po 3-4 h išmiegodavo) ir akytės stačios, pasidairo kokias 3 -5 min. ir pradeda rėkti doh.gif Gerai, jei netoli namų vežioju, bet kai mieste užsižviegia, nežinau ką žmonės pagalvoja.. blush2.gif Irgi buvau pradėjus galvot, kad gal nepavalgo, na bet svoris auga gerai, šiaip žvalus, namie miega normaliai smile.gif
O kas dėl valgymo ritmo, tai bent jau aš dedu prie krūties, kai tik mažylis pradeda niurzgėt ir į laiką visiškai nežiūriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mano mergina nuo pat gimimo nemegeja lauke miegoti,(o ir masinoj mes visai nemiegam doh.gif )Jei ismiega 2 val. tai cia stebuklas,O ir jei miega tai vazineti reikia pabandyk tik sustoti ir akys stacios.Na o jei nemiega tai ir vezime nesedi ,turiu ant ranku nesti kitaip reks.Vis tikiuosi kad pasikeis g.gif gal kai sedet gales. ax.gif (arba dar blogiau bus g.gif )
O del maitinimo tai buna kad taip pat daznai valgo,nekreipiu as demesio i tas valandas,o ir gyd. nieko nesako, o ir valgo ji pas mane tik tada kai as vaikstau, pabandau tik atsisesti muistytis pradeda doh.gif ( jauciu kad palepus ale kad labai jau reksne buvo iki 3 men. kitaip ir nesigavo,arba palikti kad rektu ,arba nesioti blush2.gif )Taip mes ir augam ax.gif
Atsakyti
Niekad mano sūnus ilgai nemiegodavo lauke blink.gif . Ir mes anksti pakėlėme vežimą, kad nebūtų visiškai gulima padėtis, bet tai nepadėjo.
Dabar mums 11 mėn. lauke visai nemiega blink.gif , tik kambaryje cool.gif
Atsakyti
Na juk vaikas auga, juk jis jau tiek nebemiegos, kiek miegojo ką tik gimęs. Mano dukrytei dabar 8 mėn., ir ji tik miega pietų miegą namuose, kokias tris valandas. Lauke nuo pat mažens nenori miegoti, o aš ir neverčiu, tegu žioplinėja, žiūrinėja visur, kai mažesnė būdavo, tai išsinešdavau trumpam ir viskas atgal namo, kad tik gryno oro gautume.

O dėl maitinimo, aš irgi jokių valandų nesilaikau...kada nori tada duodu...o ji pas mane mėgsta pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi labai panasiai. Tik kol buvo vesiau(ziema ir ankstyva pavasari), tai valandziuke ismiegodavo. Bet jei nubusdavo, tai jau lekdavom namo, nes pradedavo verkti. doh.gif O kai susilo orai, tai pradejo visai mazai miegoti lauke. Is viso to liudniausia, kad vazinejimas jo visai neramina. Jei nemiega, tai dudas paleidzia, kaip ir daugelis cia parasytu atveju. Mums jau greit septyni menesiai. O del valgymo, tai tikrai nereikia nerimauti. Kaip ir kitos mamos cia rase, mes taip pat valgom, kada labai uzsinorim. smile.gif
Atsakyti
mums buvo panasiai. na iki kokiu 3-3.5 menesio miegodavo be prabudimu beveik. bet va veliau viskas baigesi. schmoll.gif manau tai naturalu-kudikelis auga, maziau miega, daugiau laiko nori viska matyt ir pan.musu ritmas pasikeite. miegam po kokia valanda. kartais 2. ir tai su prabudimais. bet lauke vis delto miegam thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergytė kol oras buvo vėsesnis lauke išmiegodavo po 3 kartais 4 valandas, bet kai tik oras atšilo irgi miega ilgiausiai valandą. Bandžiau ir vėsiau rengti, bet nepadėjo, o valgo taip pat daug, kartais ir kas valandą, bet kada užsimano tada ir duodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausand: 21 gegužės 2006 - 14:38
maniškis irgi kažkur apie tokį laiką pradėjo keisti savo įprastą rėžimą. VIs mažiau ir mažiau lauke miega. Dabar nusnaudžia valandikę ir viskas - nori žvalgytis, viską matyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti