Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Manau ne viskas tik nuo temperatūros priklauso, jei vėjuota tai ir prie -5 laipsnių galima sušalt, o jei šviečia saulė, tai ir didesnis šaltukas nebaisus bigsmile.gif Mes einam beveik kiekvieną dieną, nes namuose mažė blogai miega..
Atsakyti
mes jau trys dienos namie verysad.gif jei ryt taip pat graziai svies saule, eisim nors pusvalandukui ..
Atsakyti
Mes klausom gydytojos rekomendacijų ir į lauką einam iki -10. Kol nebuvo 6 mėnesių, keliaudavom, tik kai būdavo iki -5. Ir jeigu lauke labai vėjuota ar nemalonu pačiai nosį lauk kišti, tai ir neinam - koks malonumas mažiui tokiu oru? O kol lauke šitaip šalta kaip vakar ir šiandien, manau, visos mamos vienijasi ir sėdi namuose smile.gif
Atsakyti
Mes jau nuo pirmadienio lauke nebuvom, sirguliavom truputį, o paskui kaip atšalo tai ir atšalo...
Atsakyti
visą savaitę laukuty nebuvom - juk šitaip šalta verysad.gif
Atsakyti
Aha, nežinia kada čia tie šalčiai baigsis.... g.gif verysad.gif
Atsakyti
Jau ir pačiai pabodo sėdėt namie, ką jau kalbėt apie mažių, kuris net gryno oro įkvėpt negali schmoll.gif
Atsakyti
Geriau likti namuose:
• Pirmąjį mėnesį – kai lauke mažiau nei 5 laipsniai šalčio.
• Antrąjį ir trečiąjį mėnesį – kai lauke mažiau nei 10 laipsnių šalčio.
• 3-6 mėnesį – kai lauke mažiau nei 12 laipsnių šalčio.
• 6 mėnesių ir vyresniems vaikučiams – kai lauke mažiau kaip 15 laipsnių šalčio.
Atsakyti
Su naujagimiais atskira kalba, o prie lauko jau pripratusį vaikutį vežu į lauką, tada, kada man pačiai eiti malonu ir būnam tiek, kiek aš pati be jokios vidinės prievartos išbūnu. Antrąjį sūnų esu ir prie -12 vežiojus, kai jis dar ir mėnesio neturėjo, bet oras saulėtas ir ramus buvo. O per pūgą, žvarbų vėją ir esant nulinei temperatūrai neičiau. Tiesą sakant į termometrą kreipiu dėmesį tik rinkdamasi tinkamą aprangą, bet ne spręsdama, eiti ar ne.
Atsakyti
aha ir aš taip manau. per šiuos šalčius neeinam, nes zirzia - danteliai dygsta. čulptuko nėra, nebus ir nereikia. taip kad tenka zirst namie smile.gif
Atsakyti
As savo maziuka stengiuosi kuo dazniau isvesti i lauka, bet ne visada iseina, nes ziema buna per dideli salciai. blink.gif Bet jau kai tik silciau lauke tai ir maunam biggrin.gif Gaila tik, kad balkono neturiu unsure.gif Jame butu isvis super isvesti pamiegoti mirksiukas.gif
Nes tas prisiruosimas ir yra bjauriausias... Kol aprengi leliuka, kol vezimeli issivezi lauk doh.gif ir dar vienai tenka vazinetis, tai ne taip smagu buna ax.gif
o ziema iseinant laukan, tai stengiuosi siltai aprengti smile.gif Sliauztukais, kepuryte, i kombinzoniuka idedu ir dar i pukine kaldryte isuku biggrin.gif Tai siltai uzmiega, o man tenka salti su juo lauke... blink.gif Na bet kai jau silciau tai isejimas i lauka, vienas malonumas buna cool.gif
Atsakyti
Kaip laukutyje iki -5 C, bunam neilgiau 1 h smile.gif
Atsakyti