Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Skaitinejau skaitinejau, ir nusprendziau paklausti biggrin.gif O ka daryti toms mamoms kurios neturi balkono g.gif ? o apie nesima i lauka net kalbos negali buti, kai paciai salta, tai vaikiukui juolabiau bus salta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2010 01 25, 14:47)
Skaitinejau skaitinejau, ir nusprendziau paklausti biggrin.gif  O ka daryti toms mamoms kurios neturi balkono g.gif ? o apie nesima i lauka net kalbos negali buti, kai paciai salta, tai vaikiukui juolabiau bus salta verysad.gif

Manau pabut namie, nuo keliu dienu nieko nenutiks, juk ne menesiais neinat i lauka. Be to jusu kaip matau dar ne toks didelis vaikutis. As saviskes 7 men. prie tokiu salciu nenesu laukan. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2010 01 25, 13:47)
Skaitinejau skaitinejau, ir nusprendziau paklausti biggrin.gif  O ka daryti toms mamoms kurios neturi balkono g.gif ? o apie nesima i lauka net kalbos negali buti, kai paciai salta, tai vaikiukui juolabiau bus salta verysad.gif

tai o ką daryt-pralaukt.... mes jau dvi dienos sėdim, laukiam šiltesnių dienelių. prie -15 nevedu laukan vaikų
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 01 25, 13:29)
Žinoma, kad geriau, kai išsiprausia, bet jei kambaryje 14 laipsnių šilumos... blink.gif Vakar jau maudėmės, vonioj nusišluostėm, apsirengėm. Vonioj tai 23-24 laipsniai, o va iėjus iš vonios į 14 tikrai nėra labai malonu  schmoll.gif Net ant žemės vaikučio neleidžiu, nes baisiai šalta ant laminato, o kilimų per visą butą nepritiesiu gi  doh.gif

A ko taip šalta kambary?

Ne į temą, bet man žiauriai patinka tokia žiema thumbup.gif . Normaliai apsirengus šalčio nesijaučia. Man geriau nei kai drėgna ir per kaulus lenda kiaurai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 25, 15:55)
tai o ką daryt-pralaukt.... mes jau dvi dienos sėdim, laukiam šiltesnių dienelių. prie -15 nevedu laukan  vaikų

tik dvi dienas? smile.gif mes jau pora savaiciu gal ar truputi maziau, isskyrus pora kart balkone, prie -20 tikrai nevesiu i lauka.
Atsakyti
Mes jau tikrai daugiau nei dvi savaites nebuvom lauke doh.gif verysad.gif isskyrus tuos atvejus kai i poliklinika vaziavom, ir tai i masina ir is jos, tai gal ir susidare koks pusvalandukas is viso biggrin.gif
Bet tikrai nerizikuosiu savo maziuko sveikata vien del to, kad pakvepuotu grynu oru, juk galima kambarius isvedinti ir pakvepuos jis tuo oru 4u.gif
Atsakyti
nežinau, aš tai ėjau į lauką su vaikais... kad bent pas mus Kaune tai normalus oras buvo-ty -10 daugiau tai nebuvo...na, -12 buvo kelias dienas, tai mažutę tik išstumdavau... kai jau va nukrito -15-20 tai jau neinu.... g.gif nesakau, su didžiąja daugiau valandos neišbūdavom, bet mažoji po 2,5-3 val išmiegodavo lauke. Nesergam... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
na siandien valandele balkone pamiegojo, lauke buvo -13, puste ir vejas
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 01 26, 18:46)
na siandien valandele balkone pamiegojo, lauke buvo -13, puste ir vejas

o aš nedrįsau vežt... rytoj jaučiu valandėlei mins mažiukė g.gif
Atsakyti
einam iki -5 salcio. Siaip mjau kokias dvi savaites nebuvom,nes sirgom. Laukiam penktadienio,sake atsils
Atsakyti
aš jau tikėjausi, kad šiandien eisim į lauką, kad jau bus šilčiau.... ale nepanašu -18 už lango....
Atsakyti
aš irgi tikėjausi kad šiandien jau išeisim nors kiek... bet bent jau pas mane už lango -21... verysad.gif
Atsakyti