Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(Tikaram @ 2010 01 23, 19:17)
drinks_cheers.gif apmuturiuoji ir lauka  - ir kas is to? jau rasiau as irgi, kad nesuprantu tokio buvimo lauke. tipo grudinasi... arba eini normaliai apsirengus arba neini isvis. Taip pat nesuprantu migdymo balkone. Na jau rasiau, elkis su mazu zmoguciu, kaip su savim - suaugusiu - jei neini i lauka apsivyniojes 100 pledu, nes salta, tai ir vaiko nenesk, o balkone mes irgi nemiegam. Manau vaikui uztenka buvimo lauke tiek, kiek jis gali butn normaliu oru, cia nesamone truks plys palaikyt vaika lauke, nes tipo reikia gi...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nesuprantu to nesimo i lauka kasdien.yra situaciju kai galima, bet kai mamos beveik nuolat ta daro...nu nesuprantu schmoll.gif
mes jau antra diena namie.visgi salta verysad.gif
Atsakyti
Taip pat nesuprantu migdymo balkone. Na jau rasiau, elkis su mazu zmoguciu, kaip su savim - suaugusiu - jei neini i lauka apsivyniojes 100 pledu, nes salta, tai ir vaiko nenesk, o balkone mes irgi nemiegam. Manau vaikui uztenka buvimo lauke tiek, kiek jis gali butn normaliu oru, cia nesamone truks plys palaikyt vaika lauke, nes tipo reikia gi...
[/quote]

O kodel nesuprantat migdymo balkone? Atidarai langa ir grynas oras. Miega vezime, tiek, kad nevaziuoja. nesuprantu kas negerai. Juk dabar tikrai salta (balkone nenukrenta iki -3), gatvese ledo luitai (prie musu namu), nelauksi gi pavasario ir nelaikysi vaiko tik kambaryje, kol susils. Juk net gydytojai rekomenduoja nesant galimybes iseiti i kiema migdyti balkone.
Atsakyti
ir mes namie smile.gif taigi prisibusim dar lauke. Tiesa, skaiciau, kad tas apmuturiavmas, tai tik blogiau, nes 100 pledu ir koldruciu, tai vaika ne grudini, o perkaitini, paskui gyd. rase, kad kai imi ji is vezimelio, tai visa prisilusi ir perpust jau gali doh.gif
Papildyta:
QUOTE(milija99 @ 2010 01 23, 20:23)
O kodel nesuprantat migdymo balkone? Atidarai langa ir grynas oras. Miega vezime, tiek, kad nevaziuoja. nesuprantu kas negerai. Juk dabar tikrai salta (balkone nenukrenta iki -3), gatvese ledo luitai (prie musu namu), nelauksi gi pavasario ir nelaikysi vaiko tik kambaryje, kol susils. Juk net gydytojai rekomenduoja nesant galimybes iseiti i kiema migdyti balkone.

na o kai lankiau paskaitas pries gimdyma, tai kaip tik buvo pries tai. Na cia kaip kam patinka, man tai atrodo nesamone. Tikrai nebutina kasdien eit i lauka, jei 2d. nebuvau, tai nereiskia, kad ryt jau neiseisiu, o galu gale, jei 3d. nepabusim lauke, vaikui nieko nenutiks, iseisim, kai bus maziau salcio, nieko cia blogo. Juolab, kad mano vaikui ne 2men nera..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 23 sausio 2010 - 19:32
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 23, 18:17)
drinks_cheers.gif apmuturiuoji ir lauka  - ir kas is to? jau rasiau as irgi, kad nesuprantu tokio buvimo lauke. tipo grudinasi... arba eini normaliai apsirengus arba neini isvis. Taip pat nesuprantu migdymo balkone. Na jau rasiau, elkis su mazu zmoguciu, kaip su savim - suaugusiu - jei neini i lauka apsivyniojes 100 pledu, nes salta, tai ir vaiko nenesk, o balkone mes irgi nemiegam. Manau vaikui uztenka buvimo lauke tiek, kiek jis gali butn normaliu oru, cia nesamone truks plys palaikyt vaika lauke, nes tipo reikia gi...

na, žinai... su pirmąja eidavau į lauką bet kokiu oru praktiškai... tik per liūtį gal ne... o dabar irgi eičiau iki - 10 tikrai. Bet negaliu, nes gaila man didžiosios... kur ten vaiką tampyt po rajoną, šlifuot asfaltą... tiksliau ledą... todėl mažiukė eina į balkoną. Jis, beja nestiklintas... iki - 10 . ir labai gerai tiek man tiek jai. Jau tikrai nėr blogai vaikui pakvėpuoti grynu oru. O su didžiąja mes būnam lauke su rogėm tik tiek kiek ji nori-kartais tik 10-15 minučių, o kartais ir valandą... na, kai toks šaltukas spaudžia visaip būna... o mažiukė miega, tai aš ją balkonan tik šast ir ji sau miega ten... manau jai tai tik į sveikatą, o aš pasidarau kelis darbelius, arba ramiai sau filmą pažiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 23, 20:49)
na, žinai... su pirmąja eidavau į lauką bet kokiu oru praktiškai... tik per liūtį gal ne... o dabar irgi eičiau iki - 10 tikrai. Bet negaliu, nes gaila man didžiosios... kur ten vaiką tampyt po rajoną, šlifuot asfaltą... tiksliau ledą... todėl mažiukė eina į balkoną. Jis, beja nestiklintas... iki - 10 . ir labai gerai tiek man tiek jai. Jau tikrai nėr blogai vaikui pakvėpuoti grynu oru. O su didžiąja mes būnam lauke su rogėm tik tiek kiek ji nori-kartais tik 10-15 minučių, o kartais ir valandą... na, kai toks šaltukas spaudžia visaip būna... o mažiukė miega, tai aš ją balkonan tik šast ir ji sau miega ten... manau jai tai tik į sveikatą, o aš pasidarau kelis darbelius, arba ramiai sau filmą pažiūriu ax.gif

as ir nesuprantu, kodel taip priestaraut del balkono. jau savaite greit bus ,kai lauke nebuvom, tik balkone ir tai jau 3 dienas ne.
maziau i visas tas pamokeles kreipti demesio...
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 23, 18:17)

Va, aš balkono irgi nesuprantu. Jei nelabai šalta, tai einam į lauką, jei lauke labai šalta ir migdai balkone prie atviro lango, tai irgi šalta. Be to, gali koks skersvėjis įsisukti. Be to, maniškė nemiega nejudančiame vežime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 23, 19:49)

Kai neįstiklintas, tai normaliai, grynas oras gi. O dėl didžiosios, tai man vaiko gaila, nes atsiprašau, prišiktas visas miestas doh.gif Kaime ir pusnyse vartėsi, ir keliais ropojo, o mieste tik ir žiūrėk, kad kur neįliptų.

Man būtų gėda vedžioti šunį ir teršti taip visur unsure.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 23, 19:17)

as irgi pritariu del migdymo balkone. Kazkaip man nepriimtina laikyt balkone, kaip koki suniuka, vaika... as pati balkone nemiegu, tai ir vaiko ten nemigdysiu, jei lauke, tai lauke, bet balkone - ne. Labai pritariu minciai, kad elgtis, kaip su savim. Pati balkone nemiegociau, kad ir +3C butu, o ne -3C. schmoll.gif
Eit i lauka, malonu, su vezimu ilgiau ar mazaja ant ranku palaikau, koki pusvalandi, o balkone, tai man atrodo, kaip koks atsikratymas vaiku, kaip cia kazkas rase, filma paziuri.. as ir taip ji paziuriu smile.gif aisku, kam gerai, tai laikykit balkone. Juolab vaikstant tai toliau nuo namu nuvarau, prie miskiuko, o balkone i gatves puse? - dujom kokiom nuo masinu pakvepuot? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 24 sausio 2010 - 09:32
QUOTE(eda9 @ 2010 01 23, 21:36)
Jei nelabai šalta, tai einam į lauką, jei lauke labai šalta ir migdai balkone prie atviro lango, tai irgi šalta. Be to, gali koks skersvėjis įsisukti.
Papildyta:

Man būtų gėda vedžioti šunį ir teršti taip visur unsure.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif del balkono

cia ne ta tema, bet as irgi stebiuosi, kodel zmones taip daro? Kai pilna dezuciu kakalams mesti, musu kultura gi tokia, matyt... trecia salis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 24 sausio 2010 - 09:37
Nu dabar lauksiu pomidorų lotuliukas.gif

Aš manau, kad tos kurios tipo ale prieštarauja vežimui į lauką prie didesnio šalčio, papraščiausiai ir pritingi biški. Nu netaikau to Jums visoms, bet juk būna tokių? O į balkoną vežti, kas čia tokio? Va turiu pažystamą, kuri savo vaiko į lauką neišvežė jau du mėnesius. Normalu čia? O kai porą kartų buvo išvežus tam, kad nuvežt į polikliniką į TA tai ir susirgo abu kartus. Nes laikomas gi šiltnamio salygom. Ir kiek kviečiau eiti kartu pasivaikščiot, neina, matai jos vaikas sušals. doh.gif
O mes einam laukan labai dažnai, jeigu turiu kokių neatidėliotinų darbų namuose, išvežu bent į balkoną. Nu nors pusvalandžiui. Vaiko organizmui grynas oras labai reikalingas.
Savo pirmagimę va panašiai saugojau... Sirgo ji man dažnai, oj dažnai. Aišku veždavau dažniau nei kartą per mėnesį į lauką ( tongue.gif ) bet vistiek retokai. O su sūneliu einam visad ir bet kokiu oru, na va kaip šiandien termometras rodo -26 tai neisim. Bet kai nukris iki bent jau -15 tada jau drošim nors pusvalandžiukui.
Ir neapmūturiuoju aš jo, šimto pledų neprikloju. Turim natūralios vilnos kombinzoną, kuriame labai šiltą, vieną plonesnį pledą ir dar vieną vilnonį. Vaiką visad ištraukiu šiltą ir nesusargdinau dar nei karto tongue.gif
Tiesa, buvom nuo sesės slogą pasigavę, bet tai buvo 3 ir 9 savaičių amžiaus, o tada dar nebuvo taip šalta, tad oras nekaltas.
Atsakyti
aš migdau balkone ne prie -3, o prie - 10... nes vyresnio vaiko gaila tampyt per šaltį... jos tai į vežimą neįdėsiu kur užuovėja...ir nemanau, kad balkone oras kuo tai kitoks negu nulipus žemyn 4u.gif bet čia irgi ne ta tema 4u.gif

suprantu, kai vaikas negali miegoti stovinčiame vežime, bet jei gali, tai ko čia dabar jau taip tas balkonas blogas...

o dėl miegojimo lauke, aš apskritai lauke nemiegočiau-nė už ką, ar + ar - lauke... aš miegočiau kambary biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o leliukai labai mėgsta lauke pamiegoti.

Beja, kai va dabar - 20, tai nešu ją miegot į lauko verandą, ten - 6-8 kažkur.... nors ir uždaryta viskas....ir labai gerai tiek man tiek jai thumbup.gif
Atsakyti
mes y laukutį einame iki -12max ir tai jai tik vėjo nėra, tačiau visad stebiu ar nesušalęs, dar niekad nebuvo sušalęs smile.gif o jai baisiai šalta taip kaip šiandien y laukutį neinam, bet va iki močiutės atėjom, tačiau mums tik per keli perbėkt, tai nespėjam sušalt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 24 sausio 2010 - 17:31
QUOTE(Ryški @ 2010 01 24, 11:35)
Nu dabar lauksiu pomidorų  lotuliukas.gif

Aš manau, kad tos kurios tipo ale prieštarauja vežimui į lauką prie didesnio šalčio, papraščiausiai ir pritingi biški. Nu netaikau to Jums visoms, bet juk būna tokių? O į balkoną vežti, kas čia tokio? Va turiu pažystamą, kuri savo vaiko į lauką neišvežė jau du mėnesius. Normalu čia? O kai porą kartų buvo išvežus tam, kad nuvežt į polikliniką į TA tai ir susirgo abu kartus. Nes laikomas gi šiltnamio salygom. Ir kiek kviečiau eiti kartu pasivaikščiot, neina, matai jos vaikas sušals.  doh.gif
O mes einam laukan labai dažnai, jeigu turiu kokių neatidėliotinų darbų namuose, išvežu bent į balkoną. Nu nors pusvalandžiui. Vaiko organizmui grynas oras labai reikalingas.
Savo pirmagimę va panašiai saugojau... Sirgo ji man dažnai, oj dažnai. Aišku veždavau dažniau nei kartą per mėnesį į lauką ( tongue.gif ) bet vistiek retokai. O su sūneliu einam visad ir bet kokiu oru, na va kaip šiandien termometras rodo -26 tai neisim. Bet kai nukris iki bent jau -15 tada jau drošim nors pusvalandžiukui.
Ir neapmūturiuoju aš jo, šimto pledų neprikloju. Turim natūralios vilnos kombinzoną, kuriame labai šiltą, vieną plonesnį pledą ir dar vieną vilnonį.  Vaiką visad ištraukiu šiltą ir nesusargdinau dar nei karto  tongue.gif
Tiesa, buvom nuo sesės slogą pasigavę, bet tai buvo 3 ir 9 savaičių amžiaus, o tada dar nebuvo taip šalta, tad oras nekaltas.

geras neapmuturiavimas su dviem pledais biggrin.gif
Atsakyti