QUOTE(Tikaram @ 2010 01 23, 18:17)
apmuturiuoji ir lauka - ir kas is to? jau rasiau as irgi, kad nesuprantu tokio buvimo lauke. tipo grudinasi... arba eini normaliai apsirengus arba neini isvis. Taip pat nesuprantu migdymo balkone. Na jau rasiau, elkis su mazu zmoguciu, kaip su savim - suaugusiu - jei neini i lauka apsivyniojes 100 pledu, nes salta, tai ir vaiko nenesk, o balkone mes irgi nemiegam. Manau vaikui uztenka buvimo lauke tiek, kiek jis gali butn normaliu oru, cia nesamone truks plys palaikyt vaika lauke, nes tipo reikia gi...
Va, aš balkono irgi nesuprantu. Jei nelabai šalta, tai einam į lauką, jei lauke labai šalta ir migdai balkone prie atviro lango, tai irgi šalta. Be to, gali koks skersvėjis įsisukti. Be to, maniškė nemiega nejudančiame vežime
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 23, 19:49)
na, žinai... su pirmąja eidavau į lauką bet kokiu oru praktiškai... tik per liūtį gal ne... o dabar irgi eičiau iki - 10 tikrai. Bet negaliu, nes gaila man didžiosios... kur ten vaiką tampyt po rajoną, šlifuot asfaltą... tiksliau ledą... todėl mažiukė eina į balkoną. Jis, beja nestiklintas... iki - 10 . ir labai gerai tiek man tiek jai. Jau tikrai nėr blogai vaikui pakvėpuoti grynu oru. O su didžiąja mes būnam lauke su rogėm tik tiek kiek ji nori-kartais tik 10-15 minučių, o kartais ir valandą... na, kai toks šaltukas spaudžia visaip būna... o mažiukė miega, tai aš ją balkonan tik šast ir ji sau miega ten... manau jai tai tik į sveikatą, o aš pasidarau kelis darbelius, arba ramiai sau filmą pažiūriu
Kai neįstiklintas, tai normaliai, grynas oras gi. O dėl didžiosios, tai man vaiko gaila, nes atsiprašau, prišiktas visas miestas
Kaime ir pusnyse vartėsi, ir keliais ropojo, o mieste tik ir žiūrėk, kad kur neįliptų.
Man būtų gėda vedžioti šunį ir teršti taip visur