Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(Luttuke @ 2010 01 21, 17:03)
Karta, kai saulutei svieciant, o i lauka isejus pasirode, kad gerokam vejeliui puciant isejom pasivaiksciot. Temp buvo apie -12. Vaikas eme verkti, o ir man paciai zandus iskaudo nuo vejo. Uzdengiau veiduka marliuku ir vaikas uzmigo.
Siaip paprastai niekada nedengiu. Bet i lauka, esant tokiai temp nebeinam (arba maximum iki pardes), nes jokio malonumo is tokio pasivaiksciojimo, o ir nauda abejotina...

aš irgi max iki -12 vedu vaiką....man nemalonu pačiai blush2.gif
Atsakyti
Mesirgi per šituos šalčius neinam į lauką, gerai kad yra įstiklintas balkonas
Atsakyti
mes kazkaip nesiryztam net jei ir -8 buna eiti su savo 2men mazyle i lauka. Kazkaip pastebejau kad tas oras toks pakankamai dregnas. Gydytoja lyg minejo kad tokio amziaus kudikiams jei daugiau nei -5 geriau neiti. Bet cia pora dienu kai saulute sviete atrode toks malonus oras, bet kazkaip dregme labai dvelke.. O gal vistik normalu ir galima bent kokiai 20min isvezti mazyle i kiema?
Atsakyti
QUOTE(dygliukas @ 2010 01 23, 01:08)
mes kazkaip nesiryztam net jei ir -8 buna eiti su savo 2men mazyle i lauka. Kazkaip pastebejau kad tas oras toks pakankamai dregnas. Gydytoja lyg minejo kad tokio amziaus kudikiams jei daugiau nei -5 geriau neiti. Bet cia pora dienu kai saulute sviete atrode toks malonus oras, bet kazkaip dregme labai dvelke.. O gal vistik normalu ir galima bent kokiai 20min isvezti mazyle i kiema?

Musu gydytojos patrimas eiti iki -10laipsniu, kai ne slapia ir nera smarkaus vejo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 23 sausio 2010 - 01:18
na, nors 15 minučių tai gal galima išeit į lauką jei - 10.... su 2 mėn kūdikiu... aš su 5 mėnesių tai einu.... bet skirtumas tai tikrai yra kur 2 ir kur 5.... nežinau net... aš tai jaučiu tikrai eičiau...o vėjas tai gal tik mamai ir svarbus... jei lopšiniame vaikelis guli-nieko jam neužpučia... gi stengiamės mes uždaryt gaubtus, palikt mažesnį tarpuką galima priekyje užsegus... jau tame lopšy tai niekas neužpūs leliuko...gi nenešame atvirai....
Atsakyti
Einam kai tempertura iki -10 ir nera didelio vejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 23, 10:18)
Einam kai tempertura iki -10 ir nera didelio vejo  smile.gif

ir kiek laiko būnate? matau, kad jūs tai dar tik kelių savaičių...
Atsakyti
Mums 6 men, bet per salcius i kiema nevaziuojame. Isvedinu balkona, ir pietu miegelio mergina balkone miega prie vos vos praverto.Tiek kad dabar susirgom, tai kai pagerejo, buvome 10 min balkone gryno oro pagaudyt. Bet dabar vel stipriai atsalo, baisu nesti verysad.gif . O kaip jus mamytes su lauku darote, kai maziukai po ligos? (mums sloga, gerklyte, temperatura buvo).
Atsakyti
na, mažiukė tfiu tfiu tfiu, dar nesirgusi... bet pvz didžioji (jai 4 metai) tai eina tik pilnai išsigydžiusi slogą, be tempos ir ttt... Žodžiu, jei mums sloga-savaitę į lauką tikrai neina.
Atsakyti
Tokiu oru kaip pastarosiomis dienomis, tikrai vaukui i lauka ne laikas. Pati buvau iskelusi terumpam, tai skruotus net skaudejo, maciau vaikiuka gal kokiu 2 m., su ne tai kad raudonais, bet net bordiniais zandukais. Persalta vaiku veidukams lauke...
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 23, 10:44)
na, nors 15 minučių tai gal galima išeit į lauką jei - 10.... su 2 mėn kūdikiu... aš su 5 mėnesių tai einu.... bet skirtumas tai tikrai yra kur 2 ir kur 5.... nežinau net... aš tai jaučiu tikrai eičiau...o vėjas tai gal tik mamai ir svarbus... jei lopšiniame vaikelis guli-nieko jam neužpučia... gi stengiamės mes uždaryt gaubtus, palikt mažesnį tarpuką galima priekyje užsegus... jau tame lopšy tai niekas neužpūs leliuko...gi nenešame atvirai....

Mums gydytoja sakė kaip tik neapmuturiuot, turi vaikiuko veidelis matytis, nes tada jokio tiklso apmuturiuotą ir apkamšyta vežt į lauką juk jis negaina gryno oro tada. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 01 23, 16:52)
Mums gydytoja sakė kaip tik neapmuturiuot, turi vaikiuko veidelis matytis, nes tada jokio tiklso apmuturiuotą ir apkamšyta vežt į lauką juk jis negaina gryno oro tada. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif apmuturiuoji ir lauka - ir kas is to? jau rasiau as irgi, kad nesuprantu tokio buvimo lauke. tipo grudinasi... arba eini normaliai apsirengus arba neini isvis. Taip pat nesuprantu migdymo balkone. Na jau rasiau, elkis su mazu zmoguciu, kaip su savim - suaugusiu - jei neini i lauka apsivyniojes 100 pledu, nes salta, tai ir vaiko nenesk, o balkone mes irgi nemiegam. Manau vaikui uztenka buvimo lauke tiek, kiek jis gali butn normaliu oru, cia nesamone truks plys palaikyt vaika lauke, nes tipo reikia gi...
Atsakyti