Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(Persik'as @ 2010 01 16, 15:40)
...Siaip vilnones kojinytes patartina nesioti tik pirma menesi, nes po to jos padaro meskos paslauga kraujotakai...  Geriau siltas medvilnines dekites mirksiukas.gif

Na nemanyčiau, kad vilna padaro meškos paslaugą, juk natūralus daiktas schmoll.gif Aš ir namuose saviškiui maunu vilnones kojinytes, nes be jų kojos ledinės būna - šalta pas mus doh.gif O į lauką tai, gydytoja sakė, būtinai reikia. Juk nevaikšto dar vaikutis, daug šalčiau kojytėm tada nei vaikštant ax.gif
Atsakyti
as tai dedu vilnones kojines ant sliauztu
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif mes i lauka stengiames eiti kasdien,jei tik nelyja ax.gif o vilnones kojinytes ir namie apvelku ant pedkelniu,namuose nera labai silta pas mus..o ir siaip musu kojytes saltokos buna,cia jau nuo gimimo taip.. verysad.gif o siap tai rengiames kombinezona,o po juo buna su megztuku ir pedkelnem,siaip per daug neamuturiuoju savo maziaus,nes i vezime ji idedu i specialu silta maisa,visada tikrinu jo nosyte,tai ji visad silta smile.gif todel manau kad leliui tikrai nesalta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 01 16, 19:22)
Na nemanyčiau, kad vilna padaro meškos paslaugą, juk natūralus daiktas  schmoll.gif Aš ir namuose saviškiui maunu vilnones kojinytes, nes be jų kojos ledinės būna - šalta pas mus  doh.gif O į lauką tai, gydytoja sakė, būtinai reikia. Juk nevaikšto dar vaikutis, daug šalčiau kojytėm tada nei vaikštant  ax.gif

...na, as gal ne tiksliai susakiau viska... arba nesupratau taves blush2.gif iki menesio vilnones kojinytes dedamos ant nuogu kojyciu (nes reguliuoja kraujotaka), o jau po to ant sliauztuku... ax.gif
Atsakyti
mes laukutyje miegam kiekviena diena, net ir prie -10 blink.gif Apsirengian merinos vilnonem kelnytem, megstinuku, batukais, pirstinytem, keputyte, siltu kombinezonu be kojyciu, uzsiklojam stru vilnoniu pleduku iki pat pakausio ir parpiam puikiausiai thumbup.gif Atsikelia visa siltute nuo nosiuko iki pirstu galiuku 4u.gif Mes nuo pat gimimo laaabai daug laiko praleidziam laukutyje, einam i baseina, ir visai nesergam... thumbup.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2010 01 16, 15:40)
...Siaip vilnones kojinytes patartina nesioti tik pirma menesi, nes po to jos padaro meskos paslauga kraujotakai...  Geriau siltas medvilnines dekites mirksiukas.gif

nežinau iš tiesų.. aš ir pirmąją iki pusmečio laikiau su jomis ant nuogų kojyčių... o čia yra kokia tai taisyklė? šiaip tai manau nieko bloga, jei ant nuogos kojos ta kojinytė, manau ji ir dabar dar stimuliuoja-pas mus ne švelnios vilnos, o prosenelės verpta.... manau tik į naudą jos blush2.gif ir beja, pirmąją tai laikiau iki pusmečio taip, nes paskui jau atėjo vasara... o šią tai laikysiu iki pavasario... tai gausis kokie 9 mėnesiai su kojinytėm ant nuogų kojyčių biggrin.gif
QUOTE(Persik'as @ 2010 01 16, 22:45)
...na, as gal ne tiksliai susakiau viska... arba nesupratau taves  blush2.gif  iki menesio vilnones kojinytes dedamos ant nuogu kojyciu (nes reguliuoja kraujotaka), o jau po to ant sliauztuku...  ax.gif

o tokią info tau sakė daktarė, skaitei, ar pati taip manai?
...
kaip bebūtų, nemanau, kad ką pagadinčiau taip laikydama g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 17, 11:13)
o tokią info tau sakė daktarė, skaitei, ar pati taip manai?
...
kaip bebūtų, nemanau, kad ką pagadinčiau taip laikydama g.gif  g.gif  g.gif

... kadangi tai mano pirmas vaikiukas, tai pati nelabai ka ismanau... blush2.gif tiesiog ka sako, ta darau... cia mano gyd taip sake, del tu kojinyciu, ta dabar jau ir pati pradejau abejoti kur cia teisybe, po jusu pasisakymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2010 01 17, 10:55)
... kadangi tai mano pirmas vaikiukas, tai pati nelabai ka ismanau... blush2.gif  tiesiog ka sako, ta darau...  cia mano gyd taip sake, del tu kojinyciu, ta dabar jau ir pati pradejau abejoti kur cia teisybe, po jusu pasisakymu  g.gif

bet kokiu atveju, su kojinytėm nepagadinsi vaikui sveikatos, nesutriks vystymosi raida ar dar kas nors-smulkmena, manau tai yra... kaip kam atrodo, taip tas deda g.gif 4u.gif nes va, nueiname pas daktarę ji nekomentuoja mūsų kojinyčių, bet aš ir neklausiau.... gal pvz yra būtina laikyti mėnesį laiko, o paskui jau nebūtina .... nors pvz mus tėvai užaugino be jokių vilnonių kojinyčių, man rodos biggrin.gif ir sveiki gyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 17, 12:45)
bet kokiu atveju, su kojinytėm nepagadinsi vaikui sveikatos, nesutriks vystymosi raida ar dar kas nors-smulkmena, manau tai yra... kaip kam atrodo, taip tas deda g.gif  4u.gif nes va, nueiname pas daktarę ji nekomentuoja mūsų kojinyčių, bet aš ir neklausiau.... gal pvz yra būtina laikyti mėnesį laiko, o paskui jau nebūtina .... nors pvz mus tėvai užaugino be jokių vilnonių kojinyčių, man rodos biggrin.gif ir sveiki gyvi  biggrin.gif

taip, mau tu teisi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2010 01 18, 10:59)
taip, mau tu teisi  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Kad sveikatos napagandysi tai faktas, bet pacios pasiziurekit, man pavyzdziui zymiai silciau kojom, kai kojinites ant nuogos kojos maunamos, o ne ant sliauztu smile.gif
Jaui nekalbant apie tai kad biologiskai aktyvus taskai nuo musu pedu niekur nedingsta per visa gyvenima schmoll.gif ir pedu masazas bet kokiom priemonem bet kokiam amziuje tik i nauda thumbup.gif
Dar nebuvo dienos kad mazylis nebutu lauke, nesvarbu ar lyja, ar -20. Suo namie, o vaikas 2 kartus dienoj po 2-4val (priklausomai nuo oro) miega lauke sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 01 18, 11:53)
Kad sveikatos napagandysi  tai faktas, bet pacios pasiziurekit, man pavyzdziui zymiai silciau kojom, kai  kojinites ant nuogos kojos maunamos, o ne ant sliauztu  smile.gif
Jaui nekalbant apie tai kad biologiskai aktyvus taskai nuo musu pedu niekur nedingsta per visa gyvenima  schmoll.gif  ir pedu masazas bet kokiom priemonem bet kokiam amziuje tik i nauda  thumbup.gif
Dar nebuvo dienos kad mazylis nebutu lauke, nesvarbu ar lyja, ar -20. Suo namie, o vaikas 2 kartus dienoj po 2-4val (priklausomai nuo oro) miega lauke  sunglasses2.gif

musik, tai numegzk ir šuniukui kojinytes, kad galėtų eit į lauką... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dėl aktyvių taškų pėdoje drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 18, 13:11)
musik, tai numegzk ir šuniukui kojinytes, kad galėtų eit į lauką...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dėl aktyvių taškų pėdoje drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tai kad jam slydu bus! fitness3.gif lotuliukas.gif nebent dygliuotas lotuliukas.gif
Atsakyti