Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Nors maniskei jau beveik 11 menesiu, manau per salta tokiu oru eiti i lauka g.gif nes vien suaugusiems veida rakina nuo salcio, tai ka jau kalbeti apie vaikucius.... doh.gif neuzdengsiu as jai juk veido, viska staigiai nusiples lotuliukas.gif doh.gif tai siandiena taip i lauka neisim... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 12 15, 16:29)
Nors maniskei jau beveik 11 menesiu, manau per salta tokiu oru eiti i lauka g.gif  nes vien suaugusiems veida rakina nuo salcio, tai ka jau kalbeti apie vaikucius.... doh.gif  neuzdengsiu as jai juk veido, viska staigiai nusiples lotuliukas.gif  doh.gif  tai siandiena taip i lauka neisim... verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes busim priversti trumpam iseiti - reikia i poliklinika skiepytis... Per tuos gripus viskas baisiai nusitempe.
Atsakyti
Diena pas mus buvo 5 laipsniai salcio. I laukuti islindom, bet pasivazinejom tik ~40 min ir sugrizom. wink_3.gif
Atsakyti
ar vezat vaikucius, kai dabar 15 minus? mums irgi reikia i poliklinika,bet net su masina pabijojau, bet manau reikia vaziuoti.
truputi mazylei veida susaldziau, nes tik istepus kremu nuo salcio, iskart i balkona vezdavau, reikejo palaukt, kol susigers gerai verysad.gif truputi odyte paraudus
Atsakyti
O as i balkona isvezu pusvalandziui. Po to atnesu i kambari i palieku dar pamiegot su atidarytu balkonu. Manau vaikui reikia gryno oro. Tuo labiau, kad iki kol atsalo kasdien po 2-3 val visada lauke isbudavom. Aisku jeigu bus vidurdieni -20, tai nebevesiu i lauka. Gal tik balkona atidarysiu ir atsaldytam kambari migdysiu.
Atsakyti
Aš išbėgau su 4 mėnesių mažyle, bet pabuvau 20 min. ir grįžau. ax.gif Šaltoka... O mamytės. kokiu kremuku tepat vaikui veiduką kai lauke minusinė temperatūra?
Atsakyti
QUOTE(loreciukas @ 2009 12 16, 16:50)
Aš išbėgau su 4 mėnesių mažyle, bet pabuvau 20 min. ir grįžau.  ax.gif  Šaltoka... O mamytės. kokiu kremuku tepat vaikui veiduką kai lauke minusinė temperatūra?

Aš savo mažylei tepu Weleda Baby medetkų kremą nuo šalčio ir vėjo.
Šiandien lauke nemigdžiau. Mums gydytoja rekomendavo iki minus 5 važiuot i lauką. Bet net stiklintam balkone buvo minus šeši. Tiesa ryte teko važiuot į polilliniką, tai uždengiau kėdutę apklotėliu, kad šalto oro neprisikvėpuotų.
Atsakyti
QUOTE(gedmiliukas @ 2009 12 15, 15:22)
Mano leliukui 7 men., tai as irgi sprendziu dilema ar vesti sian laukan - taip graziai sviecia saule smile.gif

Radau straipsniuka:
Gydytojai sako:
Jei naujagimis sveikas, vėlų rudenį ir žiemą jį į lauką galima išnešti po 10-20 dienų.
Pirmą mėnesį geriau likti namie, jei temperatūra žemesnė nei 5 laipsniai šalčio.
Antrą ir trečią mėnesį kūdikio į lauką nevežkite, jei temperatūra žemesnė nei 10 laipsniai šalčio.
3-6 mėnesių kūdikio nevežkite į lauką, jei temperatūrą žemesnė nei 12 laipsnių šalčio.
Jei šalta, eikite į lauką dažniau, bet trumpam. Geriau tegul mažylis pabūna gryname ore tris kartus per dieną po 15-20 minučių, negu vieną kartą valandą.

Manau, kad bandysiu sian vesti nors trumpam - kokiai 20 min aplink nama

labai naudinga informacija smile.gif aš ir galvojau ar eiti , ar ne , bet apsisprendžiau pasėdėti namuose .Nuo šeštadienio lyg oras truputėlį sušils anot sinoptikų .
Atsakyti
siandien daktare sake,kad iki -10 galima eiti.
as tepu su Altermed baby winter cream, bet kazi ar jis padeda, gal sakau reikia palaukti kol susigers normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 16 gruodžio 2009 - 19:03
Oi, nebijokit jus tu salciu wink.gif maniske kasdien miega lauke po 3 val ( siand ir vakar taipogi) prie -11, ir nieko- sveika , linksma, juk svarbiausia- gera apranga.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 12 16, 14:44)
ar vezat vaikucius, kai dabar 15 minus? mums irgi reikia i poliklinika,bet net su masina pabijojau, bet manau reikia vaziuoti.
truputi mazylei veida susaldziau, nes tik istepus kremu nuo salcio, iskart i balkona vezdavau, reikejo palaukt, kol susigers gerai  verysad.gif truputi odyte paraudus

Sveiki,
manau,kad vaikutį nuvežti į polikliniką tikrai galima,juk lauke beveik nebūsite.
Ilgesniam laikui eiti į lauką su vaikučiu esant tokiai temperatūrai mano nuomone nereikėtų,nes tikrai šaltoka.
Atsakyti