Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(Anema @ 2009 11 10, 12:20)
manyciau vietoj tiekos uzklotu ir drabuzeliu,geriau butu kombinzonas  ax.gif

drinks_cheers.gif o tai jeigu reikia iskelti vaika is vezimo, tai kaip tada su tais visais vokais ir uzklotais tada g.gif
Atsakyti
Sveikos patyrusios mamytes 4u.gif
Noriu paklausti, ar ilgai reikia vaikuti pratinti prie lauko, balkone?
Mums dabar 19 dienu, tris kartus buvome balkone po 15, 25, 35 min., kaip manote ar galima jau i lauka isvaziuoti ir kiek ilgai buti?
Siaip mano sunelis labai nemegsta rengtis tai kol ji aprengiu kepuraitemis ir kombinezonu, tokias isterikas padaro blush2.gif jog balkone nemiega, tik nurimsta ir neverkia, sakau gal lauke kai nuolat vaziuosime miegos g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2009 11 24, 00:24)
Mums dabar 19 dienu, tris kartus buvome balkone po 15, 25, 35 min., kaip manote ar galima jau i lauka isvaziuoti ir kiek ilgai buti?
Siaip mano sunelis labai nemegsta rengtis tai kol ji aprengiu kepuraitemis ir kombinezonu, tokias isterikas padaro blush2.gif  jog balkone nemiega, tik nurimsta ir neverkia, sakau gal lauke kai nuolat vaziuosime miegos g.gif

mes jau pirma diena po ligonines ejom i lauka, buvom po 10 min pradzioj. kazkur nuo trecios savaites jau po valanda bunam lauke. o rengtis maniskis irgi nemegsta:)
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2009 11 24, 01:24)
Siaip mano sunelis labai nemegsta rengtis tai kol ji aprengiu kepuraitemis ir kombinezonu, tokias isterikas padaro blush2.gif  jog balkone nemiega, tik nurimsta ir neverkia, sakau gal lauke kai nuolat vaziuosime miegos g.gif

turbut visi vaikuciai nemegsta rengtis. manau jau galit buti pusvalandi lauke tikrai,siaip su gydytoja galit pasikonsultuot
Atsakyti
jei geras oras, galit ir valanda pabut lauke. kai gime maniske, mes po poros dienu po grizimo is ligonines ejom i lauka pusvalandziui. aisku tada buvo vasara ir oras visai kitoks. jei jau tiek kartu buvot laukutyje, tai drasiai galit ir ilgiau pabuti. juk grynas oras, ne nuodas 4u.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
siandien oras ne koks tai jauciu niekur neisime blush2.gif gal rytoj bus geresnis smile.gif
Su gydytoja tai as ir norejau pasikonsultuoti, bet va kadangi gripas ir visokios bacilos siaucia tai ji neateina, o as jos telefono neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2009 11 24, 17:09)
Aciu visoms uz patarimus  4u.gif
siandien oras ne koks tai jauciu niekur neisime  blush2.gif gal rytoj bus geresnis smile.gif
Su gydytoja tai as ir norejau pasikonsultuoti, bet va kadangi gripas ir visokios bacilos siaucia tai ji neateina, o as jos telefono neturiu  doh.gif

o mes kai gryzom is ligonines iuskarto pasibuvom 15 min,o jau po keliu idenu balkona 45min ir tada lauke net 3 h thumbup.gif oras geras buvo,ir grazu..o miegojo vaiaks nakti kaip wub.gif ...
Atsakyti
Nesvarbu koks oras, kiek zinau jei yra ne maziau nei -10 laipsniu, galima ir net BUTINA i lauka eiti kasdien bent po porai valandeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 10 26, 19:51)
Mano maziukas gime gruodi.Jau po dvieju savaiciu ejom 20 min i lauka ir paskuj ilginom iki 2 val. Nejom jei tik zemiau minus 10 buvo, o taip kasdien, vejas ar sniegas.Maziuka aprengdavau kombinzonu ir uzsukdavau dar i silta avies kailio kaldra-nesirgo nei karto. ax.gif

as irgi taip rengiu, nors mes dar tik keturis kartus buvom lauke, bet kaskart panikuoju, ar ne per salta, ar ne per karsta, bet mazoji parpia, ir grizus is lauko visada siltute buna, tai, mayt, viska gerai darau. blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
o sakykit gal kurios zinot.iki keliu laipsniu minuso galima eiti su leliuku i lauka.maniskiui 6men.
mama tai pasakojo kad eidavo beveik visada tik veiduka uzdengdavo kad tik akytes matydavosi bet man kazkaip nezinau g.gif nelabai toks dalykas nors seniau zinau kad labai populiaru buvo.

aciu uz info visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumyte83 @ 2009 12 15, 15:26)
smile.gif
o sakykit gal kurios zinot.iki keliu laipsniu minuso galima eiti su leliuku i lauka.maniskiui 6men.
mama tai pasakojo kad eidavo beveik visada tik veiduka uzdengdavo kad tik akytes matydavosi bet man kazkaip nezinau  g.gif nelabai toks dalykas nors seniau zinau kad  labai populiaru buvo.

aciu uz info visoms  4u.gif

Na siaip zemiau kaip -10 nelabai rekomenduojama eiti, mes siandien jau nejom...
Atsakyti
Mano leliukui 7 men., tai as irgi sprendziu dilema ar vesti sian laukan - taip graziai sviecia saule smile.gif

Radau straipsniuka:
Gydytojai sako:
Jei naujagimis sveikas, vėlų rudenį ir žiemą jį į lauką galima išnešti po 10-20 dienų.
Pirmą mėnesį geriau likti namie, jei temperatūra žemesnė nei 5 laipsniai šalčio.
Antrą ir trečią mėnesį kūdikio į lauką nevežkite, jei temperatūra žemesnė nei 10 laipsniai šalčio.
3-6 mėnesių kūdikio nevežkite į lauką, jei temperatūrą žemesnė nei 12 laipsnių šalčio.
Jei šalta, eikite į lauką dažniau, bet trumpam. Geriau tegul mažylis pabūna gryname ore tris kartus per dieną po 15-20 minučių, negu vieną kartą valandą.

Manau, kad bandysiu sian vesti nors trumpam - kokiai 20 min aplink nama
Atsakyti