Aš tai apvelku viakui kombinzoną,užkloju šiek tiek ir būna mlauke apie 3 valandas,kol aš pavargstu vaikščioti Kartais ir ilgiau pabūnam Reik pratint vaikutį,nes paskui žiemą bus sunku
Siandien kaime buvome, tai lauke isbuvom puse dienos, kol pradejo temti. I namus pareidavom tik pavalgyti ir sauskelnių pasikeisti. Bet taip smagu, kai nieko tampyti nereikia, o mieste, kol išsiruosi, tai valanda prabėga Šeip stengiamės bent valandą pasivaikščioti, bet per lietų ar vėją tikrai savęs nekankinu.Juk turi būti smagu ir kūdykiui ir mamytei
Ir kaip pasidairau kaip kitos mamytės aprengusios savo kūdykius, tai aš Bet cia skaitau , kad irgi panašiai rengia: šiltas kombinezonas, tai po juo tik pėdkelnės ir palaidinė, užsiklojam vokeliu.Parsinešu savo gėlytę šiltą kaip saulutės spinduliuką
Ir kaip pasidairau kaip kitos mamytės aprengusios savo kūdykius, tai aš Bet cia skaitau , kad irgi panašiai rengia: šiltas kombinezonas, tai po juo tik pėdkelnės ir palaidinė, užsiklojam vokeliu.Parsinešu savo gėlytę šiltą kaip saulutės spinduliuką
apie 1-2,5val.riklauso nuo oro, vasara isbudavom ir 6-7 mieste,o kaime ir vos ne visa diena
Mes lauke isbunam 2-3 val.Kad ir sianden oras nekoks bet lauke buvom gera valanda.Namie jau nelabai pradejo miegot,o kai issivezu i lauka iskart uzmiega.Po dar kai gryztam miega 2geras val.
Mes į laukelį einam kasdien, apsirengiam pagal orą, turim batukus (pirkau verstos odos, natūraliu kailiuku), būnam įvairiai dvi val karts du kartus po dvi val.
mano mazoji kasdien balkone miega 3 - 5 valandas, nepriklausomai nuo oro. Pailsi puikiai ir po to buna geros nuotaikos. Rengiu tik plona apatini kotiumeli, o po to aprengiu ziemini kailini kombinezona. Prikloju plonu pleduku, taip ir pucia i aki.
Sveikos mamytės
Mes į laukelį išeinam taip pat ne kiekvieną dieną, nes šaltoka jau ir drėgna kažkaip, o ir slogytę buvom pasigavę , tai net gydytoja patarė neiti į laukelį. o kai būname sveiki, tai bent jau porą kartų į savaitę tai tikrai bėgame pakvėpuoti grynu oru , nes juk tai būtina vaikučiui.
Mes į laukelį išeinam taip pat ne kiekvieną dieną, nes šaltoka jau ir drėgna kažkaip, o ir slogytę buvom pasigavę , tai net gydytoja patarė neiti į laukelį. o kai būname sveiki, tai bent jau porą kartų į savaitę tai tikrai bėgame pakvėpuoti grynu oru , nes juk tai būtina vaikučiui.
Kiekviena diena einame i lauka, na nebent kai jau lyja ar labai sninga. Ir siaip isbunam apie 1-1.5 val.
mes bunam laukuty 1,5-2val priklausomai nuo oro
o mes stengiames pabuti laukuti kasdien. bet ilgiau kaip 2 val. neisbunam, panele pradeda verkti ir tenka eiti namo, nes bijau kad salto oro prikvepuos.
kartais ir dar trumpiau isbuna, tai toli nuo namu negaliu niekur vaziuoti ir suku ratus kieme
kartais ir dar trumpiau isbuna, tai toli nuo namu negaliu niekur vaziuoti ir suku ratus kieme
Mano dukryte dar visai maziuke - ne menesio neturi, bet stengiuosi eit i lauka kasdien - ir del saves ir del dukrytes
Nes namie jau pabodo tupineti, o ir dukrytei patinka: patepu veiduka kremuku, aprengiu ir i lauka. Ilgiausiai buvome kokias 45 min. Po truputuka vis ilginu laika nuo 10 min.
Nes namie jau pabodo tupineti, o ir dukrytei patinka: patepu veiduka kremuku, aprengiu ir i lauka. Ilgiausiai buvome kokias 45 min. Po truputuka vis ilginu laika nuo 10 min.