Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Aš tai apvelku viakui kombinzoną,užkloju šiek tiek ir būna mlauke apie 3 valandas,kol aš pavargstu vaikščioti ax.gif Kartais ir ilgiau pabūnam thumbup.gif Reik pratint vaikutį,nes paskui žiemą bus sunku doh.gif
Atsakyti
Siandien kaime buvome, tai lauke isbuvom puse dienos, kol pradejo temti. thumbup.gif I namus pareidavom tik pavalgyti ir sauskelnių pasikeisti. thumbup.gif Bet taip smagu, kai nieko tampyti nereikia, o mieste, kol išsiruosi, tai valanda prabėga verysad.gif Šeip stengiamės bent valandą pasivaikščioti, bet per lietų ar vėją tikrai savęs nekankinu.Juk turi būti smagu ir kūdykiui ir mamytei tongue.gif
Ir kaip pasidairau kaip kitos mamytės aprengusios savo kūdykius, tai aš g.gif Bet cia skaitau , kad irgi panašiai rengia: šiltas kombinezonas, tai po juo tik pėdkelnės ir palaidinė, užsiklojam vokeliu.Parsinešu savo gėlytę šiltą kaip saulutės spinduliuką tongue.gif
Atsakyti
apie 1-2,5val.riklauso nuo oro, vasara isbudavom ir 6-7 mieste,o kaime ir vos ne visa diena
Atsakyti
Mes lauke isbunam 2-3 val.Kad ir sianden oras nekoks bet lauke buvom gera valanda.Namie jau nelabai pradejo miegot,o kai issivezu i lauka iskart uzmiega.Po dar kai gryztam miega 2geras val.
Atsakyti
manoji lauke būna, kai laikas miegoti, išvežu į balkoną, tai ji miega nuo 2-6 val per dieną
Atsakyti
Mes į laukelį einam kasdien, apsirengiam pagal orą, turim batukus (pirkau verstos odos, natūraliu kailiuku), būnam įvairiai dvi val karts du kartus po dvi val.
Atsakyti
mano mazoji kasdien balkone miega 3 - 5 valandas, nepriklausomai nuo oro. Pailsi puikiai ir po to buna geros nuotaikos. Rengiu tik plona apatini kotiumeli, o po to aprengiu ziemini kailini kombinezona. Prikloju plonu pleduku, taip ir pucia i aki. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės mirksiukas.gif
Mes į laukelį išeinam taip pat ne kiekvieną dieną, nes šaltoka jau ir drėgna kažkaip, o ir slogytę buvom pasigavę verysad.gif , tai net gydytoja patarė neiti į laukelį. o kai būname sveiki, tai bent jau porą kartų į savaitę tai tikrai bėgame pakvėpuoti grynu oru thumbup.gif , nes juk tai būtina vaikučiui.
Atsakyti
Kiekviena diena einame i lauka, na nebent kai jau lyja ar labai sninga. Ir siaip isbunam apie 1-1.5 val.
Atsakyti
mes bunam laukuty 1,5-2val priklausomai nuo oro 4u.gif
Atsakyti
o mes stengiames pabuti laukuti kasdien. bet ilgiau kaip 2 val. neisbunam, panele pradeda verkti ir tenka eiti namo, nes bijau kad salto oro prikvepuos.
kartais ir dar trumpiau isbuna, tai toli nuo namu negaliu niekur vaziuoti verysad.gif ir suku ratus kieme
Atsakyti
Mano dukryte dar visai maziuke - ne menesio neturi, bet stengiuosi eit i lauka kasdien - ir del saves ir del dukrytes bigsmile.gif
Nes namie jau pabodo tupineti, o ir dukrytei patinka: patepu veiduka kremuku, aprengiu ir i lauka. Ilgiausiai buvome kokias 45 min. Po truputuka vis ilginu laika nuo 10 min.
Atsakyti