Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Mes tai nuo balkono pradejom, nes lauke vejuota, vesoka buvo, nedrisau eiti. Bet tuoj ir i lauka leksim smile.gif
Atsakyti
Mes, kol lauke silta, einam du kartus i lauka. Viena karta pries pietus, kita - vakarop. Pabunam po valandziuke. Vezime buti irgi labai nemegstam, tai diena jame nemenkai pazliumbiam. O vakarop tetuka isikinkom ir einam pasivaiksciot bigsmile.gif Mazoji nesama tevelio tik dairosi visur, tik sypsosi, su medziai pasisneka... Grazu ziuret ax.gif
Atsakyti
lauke kuo daugiau ir rengti en per siltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 21, 12:22)
Mes tai nuo balkono pradejom, nes lauke vejuota, vesoka buvo, nedrisau eiti. Bet tuoj ir i lauka leksim smile.gif

vasaros metu dar lauke nebuvot? blink.gif
Papildyta:
mes tai po 6val isbunam g.gif pavalgo aisku per viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2009 08 21, 12:11)
O is kur nupirkti toki grazesni silta kombinzona? Is kokio puslapio ne lietuvisko galeciau? Patarkit?

Šiaip manau visi per ploni žiemai,o kodėl ieškote būtinai internete?Ar pas mus nerandate parduotuvėse? g.gif
Mažyliui žiemą reikia labai šilto kombinezono,o šią žiemą pranašauja dar labai šaltą doh.gif
Aš tai savo vyro jau nekišiu žiemą į bendrą kombinezoną,turiu kelnias šiltas su striuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 08 28, 21:22)
vasaros metu dar lauke nebuvot? blink.gif
Papildyta:
mes tai po 6val isbunam g.gif  pavalgo aisku per viduriuka  smile.gif

tada dar nebuvom, nes jau turejom dziaugsmeli del ausyciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bubuke: 29 rugpjūčio 2009 - 08:58
QUOTE(bubuke @ 2009 08 29, 09:58)
tada dar nebuvom, nes jau turejom dziaugsmeli del ausyciu...

aa,uzuojauta
Atsakyti
labutis, nors maniskei jau tuoj 9 menesiai, mes dabar gyvensim pirma ziemama. ir man jau dabar labai neaisku kaip ja aprenkt kad gerai butu. g.gif dabar buvau uzdejus bodi, golfa, bliuzona, striuke,pedkelnes,kelnes. koines. ir dar idejus i toki vokeli. jau skaitau kad nemazai, tai kai bus salciau tai vargse visai nepajudes kaip kopustas,i vezimuka netilps biggrin.gif rankytes susala net su pirstinem . gal kas galit patart ar ne per daug dabar rengiu?
ir kai buna vejas tai visai neinat i lauka?
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 10 22, 01:00)
labutis, nors maniskei jau tuoj 9 menesiai, mes dabar gyvensim pirma ziemama. ir man jau dabar labai neaisku kaip ja aprenkt kad gerai butu.  g.gif    dabar buvau uzdejus bodi, golfa, bliuzona, striuke,pedkelnes,kelnes. koines. ir dar idejus i toki vokeli.  jau skaitau kad nemazai, tai kai bus salciau tai vargse visai nepajudes kaip kopustas,i vezimuka netilps  biggrin.gif  rankytes susala net su pirstinem .      gal kas galit patart  ar ne per daug dabar rengiu? 

sveikute smile.gif ,oho kiek tu prirengi smile.gif ...maniskiui 11men,mes eidami i lauka rengiames taip;-bodziukas,golfukas,pedkelnes,kelnytes plonos,kepuriukas ir kombinzonas smile.gif ,ai dar batukus apsiaunam ir plonos pirstinytes....Kombinzonas be kailio,skirtas pavasariui ar rudeniui.Tikrai nesusalam smile.gif ...o jei kartais isimu is vezimo ir pavedzioju tai net sukaista mazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 10 22, 01:00)
labutis, nors maniskei jau tuoj 9 menesiai, mes dabar gyvensim pirma ziemama. ir man jau dabar labai neaisku kaip ja aprenkt kad gerai butu.  g.gif    dabar buvau uzdejus bodi, golfa, bliuzona, striuke,pedkelnes,kelnes. koines. ir dar idejus i toki vokeli.  jau skaitau kad nemazai, tai kai bus salciau tai vargse visai nepajudes kaip kopustas,i vezimuka netilps  biggrin.gif  rankytes susala net su pirstinem .      gal kas galit patart  ar ne per daug dabar rengiu? 

as panasiai rengiu:bodikas,megztinis siltas,giedros,kelnes ir toks kombinzoniukas ir siltam adialiuke.tai nzn,atrodo nesusyla,buna vesoka nosyte,sunku su tais aprengimais.mano dukrai tuoj 3 men.kai vejuota buna siek tiek einam,tik ,kai lynoja ne ir uraganai smile.gif
Atsakyti
Vaikuciui nepilnai 5 men. Rengimes paprastai taip: bodis, sliauztas(arba kelnytes+bliuzele, kojinytes, megstinukas, kepure ir rudeninis kombinezonas su tapukais ir pirstinytem. Kartais vietoj kombinezno rengiames striukyte, tada maunu dar vinas kelnytes ir kojinytes. Vaikas paprastai buna vezime vokelyje. Bet nedideliais atstumais ir pasinesiojam.
Atsakyti
maniske buna su siltesnem pirstinem tai kai buvo cia vesesnes dienos tai susaldavo labai rankytes, dabar stengiuos jas i vokeli taip pat paslept tai nesusala. o sriukyte musu su pasiltinimu tuo sinteponu pustu. kai atsalo tai ji nuolat budavo su saltom rankytem namie ir net pamelusiom lupytem tai apkutodavau daugiau, o i lauka tai isvis juk salta unsure.gif
Atsakyti