Nors mano Ignutis dar visai piplys, bet jei tokią gražią dieną kaip šiandien neišnešu į balkoną , tai vakare sąžinė graužia kaip apsimelavus. Nors mūsų balkonas nestiklintas, iki -10 ir kai nėra didelio vėjo stengiamės pamiegoti balkone. O be to miegas ten daug ramesnis.
mes irgi iki minus 10 keliaujam miegoti i veranda, juk tookios grazios dienos tik va, lauke ilgiau 40min nemiega kazko, gal salta?o namie ir pusantros isparpia
As irgi buvau susidurus su sia problema. Nenorejau visai i lauka, nes vaikas iskart dudas paleisdavo Tai irgi buvo kazkur apie 3-4men. Visalaik reikalavo, kad paimciau anr ranku ir tik tada nurimdavo, o as grizdavau namo visa slapia - vienoje rankoje vaikas, kitoje - vezimas. Bet paskui kazkaip kalbinau kalbinau, bandziau visaip nukreipti jos mintis nuo to, kad as ja galeciau paimti ir kaip ir priprato, nors kartas nuo karto parsinesu ir ant ranku..
esant -10 C ir zemiau vaiku i lauka vesti nerekomenduojama
Metas kai galejome buti lauke visa diena deja praejo!
Lauke salta ir vejuota Labai idomu kiek laiko praleidziate lauke?Kaip rengiat vaikucius?
Lauke salta ir vejuota Labai idomu kiek laiko praleidziate lauke?Kaip rengiat vaikucius?
apsirengiam nei labai daug, nei labai mažai. kepuriuką, pirštinytes, ir šiltą kombinezoną. dar įsisukam i anklodėle (irgi nelabai storą). na ir miegam visą pietų miegą lauke, t.y. 3 - 4 val, kol išalkstam.
Sveika, na mes tai lauke išbūname nuo valandos iki dviejų. na musu lialiu truputį mažesnis už tavo... kai bunam lauke tai vaikas bent jau miega ramiai rengiames tai daug - kai kopustas, o ant viršaus šiltą kombinzoną, tada gulames į vežimą, kur kaldrytę užsiklojam ir į kelionęęęę..............
Jau savaitės leliuką išveždavau į kiemą. Kaip žinia, praeitas pavasaris buvo užsivėlinęs, tad visą kovo mėnesį dar braidėm per sniegus. Lauke prabūdavom 1,5 arba 2 val. Rengdavau normaliai: šliaužtai, megstukas, kelnytės, vilnonės kojinės, kombinezonas, plona kepurytė, šilta kepurytrė, įviniodavau į vilnonį dekiuką, ir užsegdavau vežimo dangtį ( čia, kai t. būdavo apie -5). Kol buvo visai mažiukas ir lauke tik miegodavo: tai rengdavau ploniau, bet šilčiau apklodavau; o dabar šilčiau prirengiu, bet ploniau užkloju. Vasarą lauke praleisdavom beveik visą dieną, o dabar vėl būnam iki 2 val. Sušala ne vaikas, o aš
mums trys menesiai,bet mes lauke praleidziame didele dienos dali,net ir lietinga diena iseiname prasivedinti,taip jau isejo,kad mums tenka daug keliauti,o rengiames pagal oro temperatura lauke,kad nebutu nei salta,nei per silta
Deja, mes ilgai lauke neisbunam, nes mazoji vezimuke sedet nenori, o ant ranku labai sunku isnesiot (pati dar nevaiksto), tai prabunam tik iki 1 val
mes apsivilke siltu kombinrzonu, isisupe i nelebai stora dekuti isbunam apie 1,5 - 2 valandas..tik vaikuciui lauke nesimiega- dairosi i visas puses..uztai vos grizes namo ilgam "nuluzta"
Saviskes kasdien i vezima balkone isnesu pietu miegelio miegot. Pora valandu sitaip grynu oru ir pakvepuoja. Su dviem man labai problematiska i lauka iseit. Kartais, kai ateina mano mama, tai ryte apie 11.00 isvezu valandziukei pasidairyt lauke.