As irgi savo maze stengiuosi lauke migdyti. Jei ne pati isvezu, tai nors i balkona
Nors neseniai sirgome, tai pasveikus, i lauka vezu tik 1 karta per diena, dar vis bijau, kad vel neatkristu.
Bet lauke maze miega super
QUOTE(Isila @ 2006 12 12, 19:35)
aš irgi taip tikrinu
Tai jeigu kakliukas sukaites,tai karsta.Bet ar susales,tai nesuzinosi.As sprendziu pagal rankytes.O jeigu leliui karsta,tai maniskio buna smilkiniai dregni.
QUOTE(deltadu @ 2007 11 21, 13:36)
Tai jeigu kakliukas sukaites,tai karsta.Bet ar susales,tai nesuzinosi.As sprendziu pagal rankytes.O jeigu leliui karsta,tai maniskio buna smilkiniai dregni.
Jeigu susales vaikiukas, tada kakliukas buna vesus (palietus saltas)
Siaip tai dar nuo leliuko priklauso, pvz. mano maziuko beveik visada rankytes buna saltos (ta prasme namuose), nors nosyte, kakliukas, nugaryte ir siltos.Cia turbut i mama, nes ir as net vasara saltom rankom vaikstau, tai pagal jas jau nesprendziu, bet va nosyte jo visada silta, net ir tokiu oru lauke, tai gal cia as per karstai ji prikutoju....
Nu bet man grieztai anyta sutikrina nosyte kaskart kai pas ja nuvaziuojam, tai ir as pagal ja ziuriu!Karta buvo vesi, tai "velniu" gavom, kad vaika susaldysim
Nu bet man grieztai anyta sutikrina nosyte kaskart kai pas ja nuvaziuojam, tai ir as pagal ja ziuriu!Karta buvo vesi, tai "velniu" gavom, kad vaika susaldysim
mes tai miegam balkone - kol dar buvo silciau -atvirame, dabar istiklintam - tik langeli pradarau, kad grynas oras eitu. Vezu ir i lauka, nors kas antra diena - bet ten mazylei idomu, ir miegot sunkiai iseina, o jei uzmiega, kaip namo parsinest - atbunda, o mama neisbuna daugiau 1- 1.5 val
mes visą aną žiemą lauke pramiegojom, šiemet vėl miegam, nes mum tai geriausias poilsis
mes kasdien einamei lauka,nebent jeilabai lyja,grudinu vaikaprieoro pasikeitimu.Orengiu maikute,plona megstuka,pedkelnytes ir sportines kelnytes,ant virsaus kombinzona.nezinau kadaryti,niekaipnegaliu pirstyniu uzdeti,rekia plesia,gal patartumete kaip pripratinti
as taip pat rengiu, maniskis ir nemegsta pirstiniu, bet kartais uždedu kad ir pyksta. O kadangi striukytes ilgos rankoves tai kartais as rankyciu neistraukiu ir taip buna rankytes striukei ir nesusala
nu mano meskius dar mazas(5men),bet rengiu as ji ko gero ploniau nei pati rengiuosi.po kombiu paprastai bodis ir bliuskele kokia buna.nevelku po kelnytem pedkelniu,tik papildomas kojinytes ir i kombi(ne kailinis jis pas mane).dekiukiu prikloju.istraukiu ji net garuojanti net nosiukas lauke siltas buna.ne i mama
as tai ypatingai daug nerengiu. kaip buna namie aprenkta, tai daugiau ir neprirengiu rubeliu einant i lauka. aprengiu siltu kombinzonu ir dar niekad nebuvo susalus.
As irgi tik nosiuka paziuriu ar ne saltas, o kam ta spranduka ziuret su saltom rankom, jis vistiek bus siltas
Maniskis gime vasaros pradzioj.Tai visa vasara budavom lauke labai ilgai.Gyvenu nuosavam name,tai kai tik leliu nori miego - taip stumiu i lauka. O kai dabar salta - visiskai nenesu vaiko i lauka.Zinau,kad taip negerai,bet kai isnesu,jis greitai susala,kad ir kuo beaprengciau.