Išties kai geri orai, tai namie taip sunku sedėti. Mano sūnaitėlis taip pat po ligos, plaučiukai švarūs, liko tik slogytė, pakosti retai. trumpam buvau išnešus į lauką, o paskui stebėjau. Nuo to labiau nepradėjo kosyti, tik žvalesnis tapo.
Aišku vežti į laukutį
Sakyčiau, net rekomenduotina
Sakyčiau, net rekomenduotina
jei nėra temperatūros, tai galim adrąsiai keliauti
Maniškis irgi vakar pradėjo kosėt... Bet šian vistiek į laukutį eisim... manau tai nekenkia..
kažkada esu mačiusi laidą kaip tik apie sergančių vaikučių vedimą į lauką, tai daktarė rekomendavo, netgi sakė kaip ir būtina vesti mažylius į lauką jei temperatūra nėra aukštesnė kaip 38 karščio. aš manau, kad sloguojantiems ar truputi pakosintiems leliukams kaip tik naudingiau lauke nei pridulkyjusiame kambarį
mano sunelis gime rudeni,,,ir nuo gimimo gal sudejus tik savaite nebuvom lauke,,iki -10 drasiai vaikas miega lauke,net ir po 2 kartus...sakau mums blogu oru nera...
Sveikos mamytes ir teveliai,
Jau taip nuobodu sedeti namuose ir namuose , vis prisimenam kaip anksciau su vyru nurukdavom i paezere su palapinem, "gryno oro pauostyti". Leidiniuose mamytem ir vaikuciam teko skaityt kaip ir su visai mazyliais keliauja ir i kalnus ir prie juros. Juolab kad vasara rodos silta.Tai stai ir gime mintis, pasiklausineti, gal ir tarp jusu yra tokiu, kurie jau bandete mazyli ilgesniam laikui is namu istraukt?Kokie ispudziai?
Jau taip nuobodu sedeti namuose ir namuose , vis prisimenam kaip anksciau su vyru nurukdavom i paezere su palapinem, "gryno oro pauostyti". Leidiniuose mamytem ir vaikuciam teko skaityt kaip ir su visai mazyliais keliauja ir i kalnus ir prie juros. Juolab kad vasara rodos silta.Tai stai ir gime mintis, pasiklausineti, gal ir tarp jusu yra tokiu, kurie jau bandete mazyli ilgesniam laikui is namu istraukt?Kokie ispudziai?
na su palapinem ar siaip i kita sali tai kazkaip biskiuka nejauku su lelium vazuot, bet i kaima, su nakvyne, bei i gamta visai dienai, tai labai smagu, vaikiukas grynam ore geriau miega ir siiap linksmesnis buna. kai buvom isvye i kaima ir ilgai vakarojom vaikiukas kuo geriausiai miegojo lauke.
na ir man su palapinem truputuka kazkaip nelabai,kol mazas. va mes neuzilgo vaziuosim prie ezero,tai gyvensim namelyje paziuresim kaip cia mums seksis
QUOTE(kyccia @ 2007 07 12, 20:27)
na ir man su palapinem truputuka kazkaip nelabai,kol mazas. va mes neuzilgo vaziuosim prie ezero,tai gyvensim namelyje paziuresim kaip cia mums seksis
Idomu bus suzinoti kaip sekesi butinai parasyk kai grisi - gero poilsio
gal su palapinem isvaziuot musu lelius dar per mazas, uztai visa diena prie Zaliuju ezeru ar pas mociute sode buna su mielu noru! ir nuotaikyte geresne, ir miegelis saldesnis