Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Taip taip, vakar pabuvom lauke, 2.gif tai gal ir nieko, bet as pati tai nenusakomos spalvos veidu grizau ir siandien, tai jau tikrai niekur neisiu.. Man rodosi, kad ir mano mazoji del to tikrai nesupyks tongue.gif
Atsakyti
siandien daug salciau negu vakar,tai kad mes i lauka neeisim 2.gif
Atsakyti
o mes ėjom tongue.gif Juk tik šitaip įmanoma užsigrūdinti ir sustiprinti imunitetą. Be to, reikia eiti kasdien - bent trumpam, nes paskui ir vėl teks nuo pradžių pratintis....
Atsakyti
Nu mes irgi laukines biggrin.gif ,kazin kaip butu su miegu jei nelaukas. doh.gif Paprastai mes einam iki -10,o daugiau ir nebuvo smile.gif
Atsakyti
Aš nėjau į lauką, kai jau buvo -6, dar pustė.Brrr..
Atsakyti
O mes i lauka einam iki kokiu -8, nes jei slaciau, tai man per salta blush2.gif O diena mazge miega tik lauke arba balkone. Bet taip paaugo i lopsi nelabai jau telpa, kojos suraitotos! doh.gif
Atsakyti
O maniškė šiemet dar ne vienos dienos nepraleido biggrin.gif. Kasdien po dvi valandas išmiega lauke. Ir šiandien parpė virš 2 valandų, tik paskui labai jau pustyt pradėjo, tai parsivežiau iš lauko apsnigtą vežimą - o mažoji pūtė toliau biggrin.gif
Atsakyti
mes einam iki -5, irtai jei nepusto ir nesninga 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Mes į laukelį keliaujam esant temperatūrai iki -8, o balkone tai miegam esant ir žemesniai temperatūrai, nes jis įstiklintas. Kai mano vaikelis buvo tik naujagymis, gydytoj akcentavo kad su tokiu mažyliu į lauką tik iki -5, o su kūdikiu iki metukų iki -10.Tenka laikytis šios nuostatos. ax.gif
Atsakyti
Mano vaikučiui 3 mėn. o lauke esame buvę tik 4 kartus, nes vos tik išnešu baisus klyksmas prasideda, nebuna lauke visiškai. Patarkite kaip pripratinti vaikutį būti lauke.
Atsakyti
o mes dar nuo gimimo galima sakyti lauko neragavusios verysad.gif . Laukiam siltesniu oru. Bet va balkone, arba prie atidaryto lango tai miegam smile.gif . Juk reikia kazkaip pratintis. Nors is pradziu ir gi buvo daug riksmo tik isejus i balkona. Bet viena karta pabandziau isvezti su vezimu, pavezinti ir padainuoti. Patiko! biggrin.gif .
Ir pirmaji mazyli vezdavau bet kokiu oru ir prie bet kokios temp. i lauka miegoti. Viskas buvo gerai. Nesirgom.
Pratinimas toks ir butu: primaitini, aprengi, greitai greitai i vezima ir begat vazinetis. Mamyte gali ir padainuoti lopsine vazinedama. Ir visai nesvarbu ka pagalvos praeiviai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiPal @ 2005 02 09, 12:25)
Mano vaikučiui 3 mėn. o lauke esame buvę tik 4 kartus, nes vos tik išnešu baisus klyksmas prasideda, nebuna lauke visiškai. Patarkite kaip pripratinti vaikutį būti lauke.

Gal jam per salta ar per karsta? Pabandyk pradet taip, kaip Ída. Migdyk prie atviro lango ar balkone.

Manoji labai megsta lauke miegot. Bet niekada nesu palikusi ilgiau nei 2 val. Manau, kad 2 val. pilnai uztenka. Bet aiku, pas mus ir temperatura ne tokia kaip Lietuvoje. Daugiausia buna apie -2.
Penktadieni ruosiames visi trys vaziuoti i Lietuva savaitei, tai jau dabar siurpstu paskaiciusi apie temperatura Lietuvoje. Musu sesele is viso nerekomendavo vaiko migyti lauke, esant daugiau nei -5.

Atsakyti