Siaip i laukuti reikia eiti, bet kaip siandien kai uz lango -18 tai manyciau persalta, o ypac su maziukais lialiais...mes jau bunam namie...siaip einam iki -12...nes nesenai prasirgom , tai dabar baisoka per salcius i kiema iskeliauti...
Aš tai bijau per šalčius eit į kiemą.
Iki -15 laipsnių. Aprengiu kombinezonu, užmaunu šiltas vilnones kojinytes, apaunu batukus.
O pvz. kaip siandien diena - nesalta, bet labai apniuke ir slapia, ar vez et -at savo stebukliukus i lauka?
QUOTE(Dangutė @ 2007 02 28, 15:05)
O pvz. kaip siandien diena - nesalta, bet labai apniuke ir slapia, ar vez et -at savo stebukliukus i lauka?
mes vaziuojam tokiu oru. kaip ir bet kokiu kitokiu, saziningai kas diena. tik kai vejuota ir apie -10, liekam namuose. bijau, kad veiduko nesusaltu, nors ir patepto kremu
QUOTE(Dangutė @ 2007 02 28, 15:05)
Šiandien irgi šlapia, bet aš saviškį tiek vakar, tiek šiandien vežiojau lauke... Vakar 6 valandas išvažinėjom, šiandien 4..
na mum daktare pasake jeigu iki -7 tai prasau i lauka... tik va snd neejom nes lijo biki.o veiduka irgi patepu seba medu net jei ir salcio nera...
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 03 01, 23:05)
Šiandien irgi šlapia, bet aš saviškį tiek vakar, tiek šiandien vežiojau lauke... Vakar 6 valandas išvažinėjom, šiandien 4..
isbuna tiek nevalges?
Sveikos mamytės!
Mano 8 menesiu kudikis pakosti ir turi nedidele slogyte.daktare sake,kad plaučiukai švarūs, tas kosulys nuo gerklytes. Dabar lauke nuostabus, nešaltas oras, nežinau ar galiu savo mažyli važti į lauka.Mamytes, patarkit, ka jus darot, vežat ar ne? Mes jaul auko nematėm seniai, tai šalčiai baisiniai,tai apsirgom prieš savaitele
Mano 8 menesiu kudikis pakosti ir turi nedidele slogyte.daktare sake,kad plaučiukai švarūs, tas kosulys nuo gerklytes. Dabar lauke nuostabus, nešaltas oras, nežinau ar galiu savo mažyli važti į lauka.Mamytes, patarkit, ka jus darot, vežat ar ne? Mes jaul auko nematėm seniai, tai šalčiai baisiniai,tai apsirgom prieš savaitele
Kai mano mažylei žiemą buvo slogytė, tai mes eidavom į lauką. Tiesiog gryname ore lengviau kvėpuoti. Antrą kartą irgi vedžiausi į laiką, nors tada ir pakosėdavo, bet plaučiai irgi buvo švarūs. Tiesa, kosulį gydėmės inhaliacijomis bei švilpikų taukais.
Manyčiau, jei vaikas bus tinkamai aprengtas (nesukais ir nesušals), nieko tokio nenutiks. Galų gale, neisit gi jūs į lauką visai dienai
Manyčiau, jei vaikas bus tinkamai aprengtas (nesukais ir nesušals), nieko tokio nenutiks. Galų gale, neisit gi jūs į lauką visai dienai
QUOTE(egidan @ 2007 03 08, 13:02)
Kai mano mažylei žiemą buvo slogytė, tai mes eidavom į lauką. Tiesiog gryname ore lengviau kvėpuoti. Antrą kartą irgi vedžiausi į laiką, nors tada ir pakosėdavo, bet plaučiai irgi buvo švarūs. Tiesa, kosulį gydėmės inhaliacijomis bei švilpikų taukais.
Dėkui, kad pasidalnot patirtim Aš visdelto nusprendžiau išvežt,tikuosi blogiau nebus,tik ta apsirengima baisiai sunku dabar atitaikyti, išrengt nesinori,o kad perkais tai irgi negerai
grynas oras dar niekam nepakenkė