Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

QUOTE(dincikas @ 2006 10 29, 19:01)
Pagal nosytę tikrai negalima spręsti, ar vaikučiui nešalta - tokiu oru ji tikrai bus šalta smile.gif Aš tikrinu užkišdama pirštus prie kakliuko iš nugarytės pusės, kažkur taip skaičiau ar girdėjau, tai taip ir tikrinu  4u.gif

ir as taip darau
Atsakyti
Pagal nosytę tikrai negalima spręsti, ar vaikučiui nešalta - tokiu oru ji tikrai bus šalta smile.gif Aš tikrinu užkišdama pirštus prie kakliuko iš nugarytės pusės, kažkur taip skaičiau ar girdėjau, tai taip ir tikrinu  4u.gif

as irgi taip tikrinu. LOR gydytoja sake, kad kai isvezi vaikiuka i lauka tai jis turi greitai uzmigti - jei neuzmiega jam karsta arba salta. bet jei leliukas jau didesnis tai nezinau ar toks metodas tinka g.gif juk jis gali paprasciausiai miego visai nenoret...
Atsakyti
Na as irgi niekada nesprendziu pagal vaikiuko nosyte, zandukus ar pan, o reikia ziureti uz nugarytes prie kakliuko, nes ir mano pacios nosis buna tokiu oru istisai salta, bet paciai nesalta 4u.gif
O rengti reiktu +1 rubas nei tu pati, nors as visada aprengiu daugiau, juk rubas rubui nelygus blush2.gif
Paprastai va tokiu oru dedu trumpom rankov bodikas ir bbliuskute (kaip namie buna), megstukas, pedkelnes, kelnytes treningines, nes ropoja, kad ant zemes nesusaltu blush2.gif ir kombinzonas, bet be kailiuko ir uzkloju dekiu. Manau tikrai nesalta lotuliukas.gif
Atsakyti
na as kaip esu saltmire, tai vaika rengiu pagal save ir i lauka vezu vaika su avikailiniu vokeliu, nes avikailio vilna turi tokia savybe, kad jis palaiko optimalai temperatura. ir siaip vaika stengiuosi rendti naturaliais audiniais.
Atsakyti

aš irgi taip tikrinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei oras labai geras, tai apie 3val. vaikštom wub.gif , jei nelabai tai 1-2val. rolleyes.gif
Atsakyti
As tai stengiuos kaip galima dazniau, su mazyliu, i laukeli iseiti,tik dabar truputi sirguliuojam doctor.gif
Atsakyti
Mes isbunam lauke 1-2 h.Jums gerai jei vaikuciai buna su siltais kombinzonais,manoji ne pro kur schmoll.gif .Jei aprengiu siltu kombinzonu,tai muistosi ir jame pabuna kokia 15 min, o paskui nori is jo islisti,visa paraudonuoja,tai apmaunu kombinzona be pasiltinimo ir apkloju storu dekiu-jeigu ka,kad galeciau nukloti.Turbut nemegsta buti siltai aprengta....
Atsakyti
mes isbuname 1,5 val. 4u.gif
Atsakyti
O kiek kudikis iki menesio gali buti lauke? mums tik 16 dienu
Atsakyti
Mums jau 6,5 menesio.norejau paklausti ar vezdamos i kiema tokio amziaus vaikeli dar klojete kaldryte ar apkloteliu?as tai kloju naturalios vilnos pleduku,bet ar dar reikia ir iki kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 01 21, 23:17)
Geriau likti namuose:
• Pirmąjį mėnesį – kai lauke mažiau nei 5 laipsniai šalčio.
• Antrąjį ir trečiąjį mėnesį – kai lauke mažiau nei 10 laipsnių šalčio.
• 3-6 mėnesį – kai lauke mažiau nei 12 laipsnių šalčio.
• 6 mėnesių ir vyresniems vaikučiams – kai lauke mažiau kaip 15 laipsnių šalčio.

O gal daugiau? mirksiukas.gif
Atsakyti