Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

Mano Ugnė irgi labai lauko nemėgdavo. Grįždavau namo visa šlapia, su klykiančiu vaiku ant rankų ir dar vežimą reikdavo stumti. doh.gif Užmigdyti lauke pavykdavo tik vasarą, intensyviai stumdant vežimą pirmyn atgal arba vežiojant per visokius grumstus, medžių šaknis tongue.gif O ir dabar lauke išbūnam max valandą. Bet visada pasiimu su savim baronkų ar kukurūzų, kuriuos duoti graužti kai ima zysti.
Manau, kad čia jau toks "ne lauko" vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2006 10 18, 20:17)
Grįždavau namo visa šlapia, su klykiančiu vaiku ant rankų ir dar vežimą reikdavo stumti. doh.gif

O-o-o, čia kasdienis dalykas būdavo... Pasportuodavau vaiką rėkiantį benešdama ir vežimą kita ranka bestumdama kaip geriausiam sporto klube.... fitness4.gif
Atsakyti
Pas mus nuo pat pradziu su lauku problema. Kol dar mazuliukas buvo,tai i lauka eidavau tik kai jam budavo laikas miegoti,o pabudes iskart dudas paleisdavo,tai begdavau namo kaip reaktyvine biggrin.gif Kazkaip niekad nepastebejau,kad daugiau tokiu beganciu aplink butu,tai maniau,kad cia reta problema,o pasirodo klydau lotuliukas.gif Dabar tai jau viena i lauka bijau eiti,tai susirandu vis koki "nesika" (tai vyra,tai sunena kartu tempiuosi),nes pasedi pusvalandi vezimely ir lipa lauk,o nesti tai pati jau nebepanesu doh.gif
Ir...turim jau ketvirta vezimeli,ale kad ne vienas ponaiciui nepatiko doh.gif lotuliukas.gif
Tikriausiai tai nebeisaugama...O mano atveju,itariu,tai paveldeta blush2.gif Pati tokia buvau- vezime rekdavau ant viso kiemo doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 10 19, 10:32)
O-o-o, čia kasdienis dalykas būdavo... Pasportuodavau vaiką rėkiantį benešdama ir vežimą kita ranka bestumdama kaip geriausiam sporto klube.... fitness4.gif

nu o tai nuo kokio amziaus jus jau issiimdavot lauke is vezimuko? as kazkaip biaju kai rekt pradeda is vezimo imt, kad salto oro neprisitrauktu.. g.gif o vezime kol parvezi tai ne verkimas bet jau ir cypimas prasideda... doh.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė lauke taip pat nemiegodavo. Nuo gimimo. Būdavo išveži į lauką, sūpuoji, sūpuoji, o ji tik tyrinėja viską, jokios minties apie miegą. Taigi, migdydavau namie. Ir dabar taip darau. Į lauką išeiname tik pabūti, kai būna atsikėlusi. Ir tas pabuvimas neilgas. Sveria dukrytė nemažai, išnešioti su kengūra man jau per sunku - nugara iš karto pradeda skaudėti, o vežioti su vežimėliu nėra sąlygų - gyvename tokioje vietoje, kur keliai tam nepritaikyti. verysad.gif

Tiesa, naktį mes miegam prie praverto lango (nesvarbu, kokis oras už lango). Taigi, vaikas tikrai gauna pakankamai gryno oro, ir labai gerai išsimiega. Manau, kad miegoti prie aviro lango būtinai reikia pratinti nuo mažens - taip ir organizmas grūdinasi, ir geriau išsimiega.
Atsakyti
sveikutes mielos mamytes,turiu klausimeli. as dar jauna nepatyrusi mamyte,ir daznai nezinau kaip aprenkt mazyli pries vezant i lauka,kad jam nebutu nei salta nei per silta,o kad mazdaug toks viduriukas butu. g.gif
Atsakyti
Kaip sake kursuose, reikia rengti vienu sluoksniu daugiau negu pati esi apsirengus. Dar pasiziuriu ar rankytes, nosyte, zandukai silti ar ne g.gif
Bet as ir pati daznai abejoju ar nesusals, ar neperkais, ar pavalges... doh.gif tokios jau tos jaunos mamos unsure.gif
Atsakyti
Vat aš irgi galvoju kaip žinoti. Tas pasakymas vienu sluoksniu daugiau irgi nedaug padeda blink.gif Nes vaiko kombenzono tai neužsidėsi ir nepatikrinsi, šilta su juo ar šalta... doh.gif Ir galų gale kuriuo sluoksniu daugiau reikia rengti g.gif Tai aš irgi vis tikrinu, ar nešaltas nosiukas, rankytės ir visos kitos pasiekiamos vietukės biggrin.gif
Atsakyti
Pagal nosytę tikrai negalima spręsti, ar vaikučiui nešalta - tokiu oru ji tikrai bus šalta smile.gif Aš tikrinu užkišdama pirštus prie kakliuko iš nugarytės pusės, kažkur taip skaičiau ar girdėjau, tai taip ir tikrinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2006 10 29, 20:01)
Pagal nosytę tikrai negalima spręsti, ar vaikučiui nešalta - tokiu oru ji tikrai bus šalta smile.gif Aš tikrinu užkišdama pirštus prie kakliuko iš nugarytės pusės, kažkur taip skaičiau ar girdėjau, tai taip ir tikrinu  4u.gif

O mano rankos tokiu oru visada šaltos, tai kaip gi užkišti vaikui prie kalkiuko iš nugarytės pusės g.gif . Nors aš irgi apie tai skaičiau, dar kai pirmąjį auginau. Ir tikrai nosiukas būna šaltas, o nugarytė šilta. Svarbu, kad nugarytė būtų šilta, tik va kad yra problematiška lauke ją patikrinti unsure.gif .
Atsakyti
Na man tai kartais buna sunku sureguliuoti,kad vaikiukui nebutu salta,ar per silta blink.gif Bet siaip tai visada stengiuosi rengti siltai,dar adijaliuka pasijamu ,apkloju smile.gif Kazkaip ypatingai netikrinu,tiesiog intuityviai jauciu kaip rengti mazyli rolleyes.gif Zinau ,kad vaikiuka reikia renkti siektiek silciau ,nei pats rengiesi,jokiu budu ne per siltai,nes tada labai greitai gali koke liga pasigauti mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano zuikiui kuo šilčiau tuo geriau. Aš ir nežinau kiek rengti, bet aprengiu daugiau ir jei bus šilta, tai tada truputi nukloju.
Atsakyti