Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

mano anyta pareiske, kad visi mazi vaikai miega lauke,o savaja per daug namie laikau,nes lauke nemiega ir vezimelyje nenori buti.matau kad visos turim ta pacia problema rolleyes.gif mano dukrytei 4.5meneio.i lauka iseiname kai buna nemiegojusi jau pusantros valandos,tada lauke uzmiega kokiam pusvalandziui.nuo namu toli neinam, nes kai prabunda rieciasi,nori sestis,o tada tik ant ranku ir i vezima atgal nepaguldysi.laukiu kol prades sedeti tai gal tada dus ramiau bigsmile.gif
Atsakyti
Musu mazylei dabar 3 men. ir 1 savaite. Ji lauke nustojo miegoti jau pries kokias 3 savaites. Guli vezimelyje ir dairosi, pazaidzia su zaisliukais ir pavargusi nusnusta iki 1 val. smile.gif Iejus i kokia nors patalpa - akys iskarto stacios. blink.gif Geriausia miega namie: po 3 - 4 val. Tame tarpe kartais pavalgo miegodama. biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi buvo ta pati problema - lauke labai prastai miegodavo. Ir vežimėlyje gulėt nenorėjo schmoll.gif .
Bet kai pradejo sėdėti vežime, viskas susitvarkė. Dabar jau lauke beveik niekada nemigdau, nes jei užmiega (per didelius vargus), tai tepamiega apie pusvalandi. O namie pietų miegas trunka apie 2 val. (prie atviro lango)thumbup.gif. Tai į lauką einam po miego mirksiukas.gif Ir man taip labiau patinka, nes namuose viską susitvarkau. Ir po to lauke įdomiau būna važinėtis, aplinką tyrinėti ir su mažyle bendrauti. Dar ir jogurtuko ar tyrelės lauke pavalgom mirksiukas.gif .
Sėkmės mamytėms, kurių lėliukai dar mažiukai. Paaugsit ir viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
Sveika,

Gal maziukui buvo per karsta? Maniske truputi vyresne, bet namie per karscius miegojo geraiu nei lauke ax.gif
Atsakyti
O mes lauke puikiai miegodavom iki 6 mėneių o paskui viskas pasikeitė. Turiu nulat vežti vežimą, saugoti kad kas per daug nešūkautų, nes tuoj pabunda. Tad dabar miegan namie pietų miegelius o paskui keliaujam į lauką. Iš tikro taip daug smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eimmma @ 2006 05 20, 09:12)
Sveikutes.Mano mergina nuo pat gimimo nemegeja lauke miegoti,(o ir masinoj mes visai nemiegam  doh.gif )Jei ismiega 2 val. tai cia stebuklas,O ir jei miega tai vazineti reikia pabandyk tik sustoti ir akys stacios.Na o jei nemiega tai ir vezime nesedi ,turiu ant ranku nesti kitaip reks.Vis tikiuosi kad pasikeis  g.gif gal kai sedet gales.  ax.gif (arba dar blogiau bus  g.gif )
O del maitinimo tai buna kad taip pat daznai valgo,nekreipiu as demesio i tas valandas,o ir gyd. nieko nesako, o ir valgo ji pas mane tik tada kai as vaikstau, pabandau tik atsisesti muistytis pradeda  doh.gif ( jauciu kad palepus ale kad labai jau reksne buvo iki 3 men. kitaip ir nesigavo,arba palikti kad rektu ,arba nesioti  blush2.gif )Taip mes ir augam  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Musu istorija nuo pradzios iki galo.
Tik valgo gulint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2006 05 19, 21:40)
Pasimeciau as savo dienotvarkej?
Atrodo nebemoku tvarkytis su vaiku. anksciau lyg ir buvo normaliai. Laukutyje ismiegodavo po 3-4 val. O dabar puse valandos ir viskas. Ko as tik nebandziau. Bandziau istemti 3 valandas be miego, pamaitindavau ir iseidavom i lauka. Pusvalandis ir gyvas. Kad jis ramiai guletu as ir vazineciausi. Bet ne! Pradeda biauti. Jei oras geras tai nesioju, bet ir tai greit atsibosta. Tada griztam namo, pradeda nervuotis. Turiu maitinti nors ir pries valanda pavalges nes kitaip nenuraminu. Tada pamiega valanda ir vel turiu maitinti kad dar valanda pamiegotu. O siaip miega dienoj 4 kartus po pusvalandi ar valanda. Nakti po 9-10 valandu. Bet va su tuom laukeliu mums prastai. Bandziau vakare eiti i lauka. Visa diena daviau tik pora valandu miegoti bet vel jis puse valandos pamiega ir ziuri, o po to verkia. Galvojau gal per silta, tai kas dien vis kitaip rengiu, pasiimu koki rubeli jei atvestu. Pakeiciau 5 kepures, nes galvojau gal tai priezastis. Vazinejuosi tokioj vietoj kur jokio triuksmo. Nezinau gal atejo laikas kad jis nebenori lauke miegoti tik namie g.gif . Laukiu kada vel atsils tada iseinam po kelis kartus i lauka. As tada ant ranku nesioju, nes kitaip nebuna, net ir nesynej nebuna. Stebisi is musu kiti. As visai nekreipiu demesio. Tik idomu, nuo kada vaikai nebemiega lauke. Ar cia mano iskirtinis atvejis.
Dar prie to paties. Isejom is valgymo ritmo. Valgo kas 2-2.5 val. Bet kartais po valandos isalksta. O jau 4 menesiai. Ar tai normalu. Viena gydytoja sako kad normalu. Kita sako, kad reikia duoti ne dazniau 2 valandu. Bet kad kartais neimanoma. Taip spiegia kad neina nemaitinti. O pieno tai tikrai uztenka, nes sveria tai daugiau nei reikia.

na maniske taip pat jau nebe tokia miegale kokia buvo, valandzike posma nusnaudzia, ir ziurek ji jau bendrauti nori, kai mano pradejo dazniau valgyti, ir but nramesne, pradejau damaitinet, tai kaip ir nieko dabar, nors nemiega bet jau neberan nors tu isteriju mirksiukas.gif
Atsakyti
manau daugelis vaiku sitaip, valgo kada nori ir kiek nori. Su miegu irgi panasiai. Maniskei penki menesiai, tai katen lauke miegoti. Ji ir guleti vezimelije nebenori, galva kelia, pavargsta tada rekt pradeda. gal ir nelabai gerai, bet pradejau vezioti pusiau sedimoj padeti. Zaislais apkraunu tai tyli ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
aš tai manau, jei vaikas nemiega lauke, tai tegul į lauką eina išsimiegojęs, geros nuotaikos, o namie gryš ir vėl liuliuko-dar geriau, mama gali namie kažką nuveikti. Na, jei verkia lauke, aš stengiosi jos provokacioms nepasiduoti, nenusileisti jai...Kartais laaaabai klykia-aš savo ir viskas. Kažkur skaičiau, kad vaikai mėgsta pasitikrinti ribas...Na, bet labai sunku taip elgtis, nemėgstu tokių dienų, kai taip būna lauke.

O valgyti košes duodu maždaug pagal valandas, o MP, užkandžių kiek jai norisi. Tik naktį keliasi tai nerealiai dažnai...sunkios naktys mūsų...Gal dabar dėl dygstančių dantų...Tikiuosi, kad praeis.
Atsakyti
Na ir palengvejo gi man. Musu mergyte (4 men.) irgi lauke nemiega nuo gimimo, o maniau, kad mes cia iskirtiniai. Ka cia nemiega, ji nuolat zviegia blink.gif Tik kengura geriausias jos draugas thumbup.gif Net nugara paskausta ja tampant. Tad ir lauke ne visada vadoveliskai 2 valandas isbuname, del to sazine grauzia blush2.gif Juk sakoma, kad vaikas turi buti lauke kuo ilgiau. Prie atviro lango jos irgi nepaguldysi, nemiega nors tu ka tongue.gif Tad kiek gi laiko su tokiu vaiku gaunate gryno oro per diena? g.gif
Atsakyti
pas mane irgi nuo dvieju menesiu nemiega laukia,jam jau viskas idomu,mozylis nori viska ziureti ir tyrineti,nori kad su juo uzsiimtu.nors kazkam kenguru padedao man tik jei reikia kur nors su autobusu vaziuoti tada pasitarnauja blink.gif ,bet joje mazylis nemiega nors tu ka blush2.gif
jis nori kad su juo visa laika zaistu,o kartais tai jegu nera ir norisi kad uzmigtu nors valandziukiai,bet ka jau padarysi tokia jau musu lemtis.nemiega tai nemiega tenka uzsiimti daugiau.nors aciu dievui,naktis buna rami,miego pilna thumbup.gif
Atsakyti
prastokai ir su maniske lauke ir ne tik.Iki 4 menesiu neiseidavo lauke uzmigdyti doh.gif ,verkdavo ,o ir kambaryje tas pats,dabar jau retsykiais lauke pradejo uzmigti. biggrin.gif Na bet irgi ne ilgam schmoll.gif
Atsakyti