Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Montvile @ 2007 10 10, 10:53)
Sveikutė, nesitikėjau Tave čia sutikti  lotuliukas.gif Permanentinį patarčiau daryti Vėtrungėj, bet ten reikėtų iš anksto užsirašyti ir kokį porą mėnesių reiks laukti  smile.gif VėliauTau į paštą atsiųsiu mirksiukas.gif

jo butinai parasyk telefona ir t.t..noriu antakius pasiryskinti..nes visai nubale kazkokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 10 09, 14:36)
Mano bučiuoklė  biggrin.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dariausi lūpas kontūras+pilnas tušavimas, labai labai esu patenkinta, pamiršau ką reiškia besplavės lūpos, lūpdžiai ir .t.t. Jokio herpeso nepadaugėjo, jei jis buvo niekur nedings, bet daugėti manau nedaugės. Žinoma prieš procedūra reikia tinkamai nuo herpeso pasirūpinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Ir as po permanento pamirsau ka reiskia isbale lupos,bei po kiekvieno kavos isgerimo darbe mozotis lupdaziais doh.gif Su herpesu taip pat problemu nebuvo,geriau aciclovira.
Atsakyti
dariausi antakius .esu labai patenkinta.dabar reikia subrest lupom.bijau,kad skauda
Atsakyti
Sveikos
As taip pat labai noreciau pasidaryt permanentini makiaza akims ir antakiams, bet mano oda labai jautri ir dar riebi, tai baisoka, kad gali ir nepavykti, arba kad labai greit isbluks. Noreciau suzinot, gal kuri taip pat esat su problemine oda ir pasidare permanentini? Gal as visai be pagrindo baiminuos?
Atsakyti
Labukas mergaites, ir as gundausi , t.y. jau susigundziau blush2.gif bet mano vyras vis atkalbineja doh.gif tipo kaip berysio atrodo tos lupos po metu, tipo antakiai nebus istisai juodi prades blukti ir t.t. Tai vat norejau paklausti kas kiek laiko reikia tvarkyti antakius, akiu konturus ir lupas? Ir gal netycia zinot kur Klaipedoje patartumet tai pasidaryti ax.gif Labai butu faina atcikelti kiekviena ryta grazi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2007 10 29, 22:59)
Labukas mergaites, ir as gundausi , t.y. jau susigundziau  blush2.gif  bet mano vyras vis atkalbineja  doh.gif  tipo kaip berysio atrodo tos lupos po metu, tipo antakiai nebus istisai juodi prades blukti ir t.t.  Tai vat norejau paklausti kas kiek laiko reikia tvarkyti antakius, akiu konturus ir lupas? Ir gal netycia zinot kur Klaipedoje patartumet tai pasidaryti  ax.gif Labai butu faina atcikelti kiekviena ryta grazi  flirt.gif

nuosirdziai patariu, nes pati daug domejausi jei nori kokybes darykis konturini -ilgalaiki, o ne permamenta, nes tai dvi skirtingos proceduros ir zinoma konturinis brangesnis, bet uz kokybe mokam visuomet brangiau ir spalvos naturalenes ir neskausminga procedura. 4u.gif
Atsakyti
Padariau trečiadieni lupų permanentą. kai darė kartais skaudėjo, kartais kai tik nuskausmindavo išvis nejaučiau nieko. bet man atrodo lupos skaudžiau, nei akys. prašiau pilna retušavimą, kad kontūras susilietu su lupų spalva, nebūtų griežtos linijos. lupos patynusio buvo mažai, bet spalvos rudos biggrin.gif biggrin.gif nors vėliau turtų būti koralų spalvos, bet prie natūralių.
dabar tik lieka laukt ar herpesas bus ar ne:) aciclovira geriu ir tepu.
Atsakyti
QUOTE(#Burbule# @ 2007 09 04, 09:57)
tai tu sumaisei temas,jei dareisi konturini,rasyk prie konturinio.As dariausi permanentini,mane pakonsultavo uz dyka,kosmetologe aprode pigmentu ir aparato licencijas,sertifikatus,suzinojau,kad dazai ne sintetiniai,antialergiski,aparatas taip pat naujoviskas,todel buvau rami rolleyes.gif Ir cia ne tas variantas,kad antakiai pamelynuoja,kiek supratau,tai is vis atgyvena biggrin.gif

Sveikute,gal zinai kokios firmos aparatas
Atsakyti
As gal cia ir ne i tema pasisakysiu,bet as akiu virsutini voka dariau Vilniuje pas Ela Vateuer pries metus.Super, esu labai patenkinta.Pradzioje paziurejau jos darbus " gyvai ",o po to uzsirasiau.Kaina tada buvo 240lt., po 3 menesiu sesuo daresi jau uz 280lt.Korekcijos nereikejo.Nemegstu dazytis,o dabar ryte atsikeliu ir lekiu i darba.Dabar galvoju apie lupas,bet dar reikia paluket.O kas del skausmo,tai viskas pakenciama.
Atsakyti
QUOTE(Beata75 @ 2007 11 03, 23:39)
Sveikute,gal zinai kokios firmos aparatas

Kad neisidemejau tokio dalyko. Rode man ji aparato licensija,bet zinok neatsimenu firmos blush2.gif
Luandra,zinutej prasei nuotraukos,paziurek sios temos 3 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Burbule#: 04 lapkričio 2007 - 20:54