Tai as is tu beskausmiu gerai kad neuzmigau
skausmas neturėtų atsitikti, jei naudojate gerą bloką (anestezija)
Sveikos, kiek turėjau jėgų, tiek perskaičiau senesnių metų pranešimų apie permanentinį makiažą. Labai atsiprašau, už pasikartojantį klausimą.
Gal galite patarti, kas Vilniuje tikrai gerai išmano šią profesiją? Ar girdėjote ką nors apie Eleonora iš www.conture.lt? Man ją rekomendavo plastinės chirurgijos profesionalė, iš Gedimino pr. esančios klinikos. Ir taip padarė, nes žino, kad yra labai daug kosmetologių kurios sugadina žmonėms veidus.
Taip pat, gal žinote ką nors apie randų, pigmentacijų paslėpimą permanentiniu makiažu iš savo patirties?
Labai lauksiu atsakymu
Gal galite patarti, kas Vilniuje tikrai gerai išmano šią profesiją? Ar girdėjote ką nors apie Eleonora iš www.conture.lt? Man ją rekomendavo plastinės chirurgijos profesionalė, iš Gedimino pr. esančios klinikos. Ir taip padarė, nes žino, kad yra labai daug kosmetologių kurios sugadina žmonėms veidus.
Taip pat, gal žinote ką nors apie randų, pigmentacijų paslėpimą permanentiniu makiažu iš savo patirties?
Labai lauksiu atsakymu
monika852 yra geriausias PM tai menininkas, kurių darbas jūs pamatysite, kad jums patiko. Tačiau yra pavojus, kad jūs galite rodyti nuotraukas darbų kitų meistrų
QUOTE(letta_n @ 2009 05 20, 18:48)
monika852 yra geriausias PM tai menininkas, kurių darbas jūs pamatysite, kad jums patiko. Tačiau yra pavojus, kad jūs galite rodyti nuotraukas darbų kitų meistrų
Nieko nesupratau
QUOTE(Monika852 @ 2009 05 20, 20:35)
Nieko nesupratau
nu tak perevel translit bolše pisat ne budu vse ravno erunda polučaetsja.
QUOTE(Monika852 @ 2009 05 20, 19:35)
Nieko nesupratau
Jeigu aš teisingai supratau tai jums reiktų pažiūrėt, to meistro pas kurį eisit, darbų nuotraukas. Tik jis gali rodyt visai ne savo darbų nuotraukas. Jei taip norėta pasakyt
Šiaip žinau, kad tokius triukus mėgsta ir tatuiruotęs darantys
Papildyta:
QUOTE(letta_n @ 2009 05 20, 20:08)
nu tak perevel translit bolše pisat ne budu vse ravno erunda polučaetsja.
Geriau jau tada taip rašykit
horošo)))) poprobuju tak pisat, mojet naučus litovskomu jaziku .... spasibo za terpenie. vi pravilno perevili čto ja hotela skazat
QUOTE(letta_n @ 2009 05 20, 20:22)
horošo)))) poprobuju tak pisat, mojet naučus litovskomu jaziku .... spasibo za terpenie. vi pravilno perevili čto ja hotela skazat
пиши мне в личку, я тебе переведу на литовский как надо писать
Neseniai pasidariau akiu permanentini kai siek tiek apgis, parodysiu kaip atrodo kol kas esu labai patenkita. akys atrodo daug ryskesnes
QUOTE(Monika852 @ 2009 05 20, 16:22)
Sveikos, kiek turėjau jėgų, tiek perskaičiau senesnių metų pranešimų apie permanentinį makiažą. Labai atsiprašau, už pasikartojantį klausimą.
Labai lauksiu atsakymu
Labai lauksiu atsakymu
As rekomenduoju Audreone is Visunitos Odminu g. . Geresniu uz jos darbu dar nemaciau. ( tik nezinau, ar daro antakius plaukeliais..)
www.conture.lt tai yra konturinis makiazas LONG-TIME-LINER. Maciau Eleonoros jos darbus, tikrai daro gerai.
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 05 20, 22:20)
As rekomenduoju Audreone is Visunitos Odminu g. . Geresniu uz juos darbu dar nemaciau. ( tik nezinau, ar daro antakius plaukeliais..)
audrone v dikretnom jtpuske i sejčas ne rabotaet
QUOTE(letta_n @ 2009 05 20, 22:24)
audrone v dikretnom jtpuske i sejčas ne rabotaet
Rabotajet, rabotajet