Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Berazume @ 2009 04 15, 11:03)
o negalima akiu linija arciau blakstienu???  g.gif

Galima. Dariau kiek imanoma arciau. Pirmiausia taip atrodo, nes labai sviesios savo blakstinos. Kaip padazys tusu bus daug geriau smile.gif . Dar buna voko linija-riba tarp blakstinu ir gleivines labai arti. Ten pigmento vesti negaliu. Vienoms ta riba eina zemiau, kitoms auksciau. Todel vienos iseina visiskai tarp blakstinu, kitoms nevisai. smile.gif
Dar priklauso nuo balstienu issidestimo. Keliom eilem auga. smile.gif
Atsakyti
nu jo... visos mes skirtingos blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 04 15, 19:32)
Del antakiu tai reikia ir papeshioti nes jau forma dingo ir dazyti. vis nedaeina rankos  doh.gif
Dariausi pas forumiete Lisa thumbup.gif

ir kiek tas malonumas kainavo?
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2009 03 29, 16:56)
Gatineau 700 lt antakiukai kainuoja + pirma korekcija nemokamai. 250 lt isvis nerealiai pigu! g.gif

250 tai labai juk pigu.
600 tai jau daugoka.
Atsakyti
Ačiū visoms, rekomendavusioms Elą aciuks.gif

Labai seniai norėjau pasidaryti akių permanentinį, nes kiek laiko gi galima paišytis tą savo veidelį, o ypač vasarą, kai ir vanduo ir paskui pirtys visokios - nubėgusiom akytėm koks balius! smile.gif

Vakar pasidariau pas Elą viršutinių vokų permanentinį ir baisiai negaliu atsidžiaugti biggrin.gif procedūrą ne iš maloniausių, truputi perštėjo ir kuteno ir visumoj nelabai malonu, bet daromos pertraukėlės tarp kankinimų - ištvert galima biggrin.gif Sakė laikys 7metus, tad 450Lt už procedūrą pateisinama kaina. Antakiai apie 500Lt, o dėl ryškumo, tai geriausias pvz. pati Ela, nes pasidariusi ir akių ir antakių ir lūpų permanentinį ir tikraiiiii nėra ryšku, spalvą galimą pasirinkti, svarbu pataikyti flirt.gif

O mano įspūdžiai: vakar po procedūros nieko nesijautė, tik šįryt atsikėliau su tiesiom akytėm biggrin.gif jokio griovelio tarp antakio ir viršutinio voko biggrin.gif bet pora juodos arbatos kompresų ir jau net galima iš namų lįst lauk, lyg niekur nieko - akytės kaip lėlytės clap.gif
Tiesa, savaitę negalima dažytis! Bet kai akys apvedžiotos jau ilgam laikui, blakstienos mano tamsios, tai nebėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leyja~ @ 2009 04 26, 17:31)
Ačiū visoms, rekomendavusioms Elą  aciuks.gif

Labai seniai norėjau pasidaryti akių permanentinį, nes kiek laiko gi galima paišytis tą savo veidelį, o ypač vasarą, kai ir vanduo ir paskui pirtys visokios - nubėgusiom akytėm koks balius! smile.gif

Vakar pasidariau pas Elą viršutinių vokų permanentinį ir baisiai negaliu atsidžiaugti biggrin.gif procedūrą ne iš maloniausių, truputi perštėjo ir kuteno ir visumoj nelabai malonu, bet daromos pertraukėlės tarp kankinimų - ištvert galima biggrin.gif Sakė laikys 7metus, tad 450Lt už procedūrą pateisinama kaina. Antakiai apie 500Lt, o dėl ryškumo, tai geriausias pvz. pati Ela, nes pasidariusi ir akių ir antakių ir lūpų permanentinį ir tikraiiiii nėra ryšku, spalvą galimą pasirinkti, svarbu pataikyti  flirt.gif

O mano įspūdžiai: vakar po procedūros nieko nesijautė, tik šįryt atsikėliau su tiesiom akytėm biggrin.gif jokio griovelio tarp antakio ir viršutinio voko biggrin.gif bet pora juodos arbatos kompresų ir jau net galima iš namų lįst lauk, lyg niekur nieko - akytės kaip lėlytės  clap.gif
Tiesa, savaitę negalima dažytis! Bet kai akys apvedžiotos jau ilgam laikui, blakstienos mano tamsios, tai nebėda smile.gif

As dariausi pas Ela antakius ir nusiviliau. schmoll.gif Negavau to ko norejau. Padare per tamsius ir dirbtinai atrodo. Ejau 3 klartus sviesinti, kol isgavo siek tiek svesesne spalva. Ela aiskino, kad po pusmecio pasveses, bet man reikia dabar, o ne po pusmecio. unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o kada galima eiti i soliariuma po proceduros???? g.gif g.gif
Atsakyti
Aš noriu lūpas patušuoti, nes dabar pas mane tik kontūras. Bet kai pagalvoju apie skausmą kurį teko patirt doh.gif Eina sau, kaip iškęst?
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 05 05, 10:52)
Sakykit, o kada galima eiti i soliariuma po proceduros????  g.gif  g.gif

I soliariuma galima eiti po menesio. Bet vistiek butu gerai tepti apsauginiu kremu nuo UV spinduliu. Arba skaidriu apsauginiu vazelinu, kad ir antakius. Atsargiai su ausu krapstuku pasitepti ir bus viskas ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 05 gegužės 2009 - 22:06
as ir labai noreciau antakiuku...bet kainos tai sakes.....
o gal kas Klaipeoje papigiai zino?
Atsakyti
sveikos turiu klausima ar galma permanenta isimti, panaikynti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 05 12, 18:26)
sveikos turiu klausima ar galma permanenta isimti, panaikynti? cry.gif

O kas nutiko? Blogai padare?
Atsakyti
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2009 05 09, 03:40)
as ir labai noreciau antakiuku...bet kainos tai sakes.....
o gal kas Klaipeoje papigiai zino?

Atsakiau i az. 4u.gif
Atsakyti