QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 28, 00:36)
Netiesa.
Jeigu nori pakeisti savo antakio forma kordinaliai, tai data papesioji, ten, kur trugdo tavo plaukeliai. Jeigu forma visai normali, tai nieko nereikia liesti.Nei skusti, nei pesioti.
Del naturalumo, tai priklauso kokiu antakiu nori. Kokia spalva, kokia technologija. Jeigu nori tamsiai pilkos spalvos, arba beveik juodos ir pilnau uztusuotu antakiu, tai ir atrodys kaip tatuiruot e.
Saindien klientei dariau antakius plaukeliais . Forma nekeitem, spalva bus tamsiai ruda ir piesieme plaukelius. Turetu buti naturaliai naturaliai.
Jeigu nori pakeisti savo antakio forma kordinaliai, tai data papesioji, ten, kur trugdo tavo plaukeliai. Jeigu forma visai normali, tai nieko nereikia liesti.Nei skusti, nei pesioti.
Del naturalumo, tai priklauso kokiu antakiu nori. Kokia spalva, kokia technologija. Jeigu nori tamsiai pilkos spalvos, arba beveik juodos ir pilnau uztusuotu antakiu, tai ir atrodys kaip tatuiruot e.
Saindien klientei dariau antakius plaukeliais . Forma nekeitem, spalva bus tamsiai ruda ir piesieme plaukelius. Turetu buti naturaliai naturaliai.
sveika LISA,man idomus sitas budas,nes as noriu butent tokio bet nemaciau nei karto kaip atrodomgaletum parodyti:) nes as issivaizduoju jei plaukeliu nera tada lengvai paimi padarai forma ir nutusoji,o pas mane plaukeliai gana ilgi bet formos nera pradejau pesioti ir ispesiojau ant tiek kad siaura linija liko ir neuzauga jau visur plaukeliai,tai galvoju man tas budas tiktu,galetum pavaizduoti.dekoju.
ir dar kuom permamentinis nuo konturinio skiriasi .ir dabar atseit naujoviu atsirado,parodoi paciau WEYERGANS salonose daro,nezinai?