Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 28, 00:36)
Netiesa. schmoll.gif

Jeigu nori pakeisti savo antakio forma kordinaliai, tai data papesioji, ten, kur trugdo tavo plaukeliai. Jeigu forma visai normali, tai nieko nereikia liesti.Nei skusti, nei pesioti. smile.gif
Del naturalumo, tai priklauso kokiu antakiu nori. Kokia spalva, kokia technologija. Jeigu nori tamsiai pilkos spalvos, arba beveik juodos ir pilnau uztusuotu antakiu, tai ir atrodys kaip tatuiruot ax.gif e.
Saindien klientei dariau antakius plaukeliais thumbup.gif . Forma nekeitem, spalva bus tamsiai ruda ir piesieme plaukelius. Turetu buti naturaliai naturaliai.  4u.gif

sveika LISA,man idomus sitas budas,nes as noriu butent tokio bet nemaciau nei karto kaip atrodomgaletum parodyti:) nes as issivaizduoju jei plaukeliu nera tada lengvai paimi padarai forma ir nutusoji,o pas mane plaukeliai gana ilgi bet formos nera pradejau pesioti ir ispesiojau ant tiek kad siaura linija liko ir neuzauga jau visur plaukeliai,tai galvoju man tas budas tiktu,galetum pavaizduoti.dekoju.
ir dar kuom permamentinis nuo konturinio skiriasi .ir dabar atseit naujoviu atsirado,parodoi paciau WEYERGANS salonose daro,nezinai?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 04 06, 21:23)
sveika  LISA,man  idomus  sitas  budas,nes  as  noriu  butent  tokio  bet  nemaciau  nei  karto  kaip  atrodomgaletum  parodyti:) nes  as  issivaizduoju  jei  plaukeliu  nera  tada  lengvai  paimi  padarai  forma  ir  nutusoji,o  pas  mane  plaukeliai  gana  ilgi bet  formos  nera  pradejau  pesioti  ir  ispesiojau  ant  tiek  kad  siaura  linija  liko  ir  neuzauga  jau  visur  plaukeliai,tai  galvoju  man  tas  budas  tiktu,galetum  pavaizduoti.dekoju.
ir  dar  kuom  permamentinis  nuo  konturinio  skiriasi  .ir  dabar  atseit  naujoviu  atsirado,parodoi  paciau  WEYERGANS  salonose  daro,nezinai?

Nesvarbu ar yra plaukeliai, jeigu forma reikia keisti , tai ir piesi kaip reikia. Nuotraukoje virsuje matori, kad mergina turi plaukelius. Keiteme forma, keleme antakius. Kur trugde plaukeliai, tai ispesiojome. Kur ne, palikome. Pilnai baigtu darbu su jusu atveju dar neturiu. Ikelsiu veliau. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nerandu /Lisos/ paslaugų skyrelyje.
Ar nemoku ieškoti, ar ji jau nebepatenkina paklausos?
Kaip sukontaktuoti?
Atsakyti
QUOTE(Jomė @ 2009 04 07, 18:23)
Merginos, nerandu /Lisos/ paslaugų skyrelyje.
Ar nemoku ieškoti, ar ji jau nebepatenkina paklausos?
Kaip sukontaktuoti?

Stai LISOS temele http://www.supermama...;#entry25832198 as dariausi pas ja virsutinio voko permanenta,tikrai esu patenkinta thumbup.gif ir tikrai dar grisiu thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau taip rekomenduoji tai reiks ir man pasvarstyti g.gif
Atsakyti
Sveikos na galu gale ir ash sudedu nuotraukytes. visokias biggrin.gif
priehs
user posted image
o cia taip atrodziau kita ryta biggrin.gif
user posted image
o cia jau kai apgijau. siaip niekaip neisheina foto padaryti kad normaliai viskas matytusi,
gyvai atrodo visai kitaip. nuotraukose labai vokai uzkrite.
user posted image
user posted image
dar reix korekcijos, nes viena akyte ne tokia apvali kaip kita.
na atrodo viska vienodai uzpieshem, bet kai sugijo matau kad korekcijos reix.

siaip man visai neskaudejo kai dare. keista nes siaip skausmo bijau
shlykshciausias yra gijimas, ir tas tynimas doh.gif normaliai atsimerkti neeina
bet esu patenkinta. daug pagyrimu sulaukiu kad man labai tinka.
rezgu po bishki minti lupas nusipiehti ir tushuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 04 13, 22:34)
Sveikos na galu gale ir ash sudedu nuotraukytes. visokias biggrin.gif
siaip man visai neskaudejo kai dare. keista nes siaip skausmo bijau
shlykshciausias yra gijimas, ir tas tynimas doh.gif normaliai atsimerkti neeina
bet esu patenkinta. daug pagyrimu sulaukiu kad man labai tinka.
rezgu po bishki minti lupas nusipiehti ir tushuoti rolleyes.gif

thumbup.gif Ir sutinę tau gražiai buvo, palyginus su manim lotuliukas.gif doh.gif Aš tai atrodžiau kaip sumušta doh.gif Gailiuosi dabar, kad dariausi ne juodą spalvą, o tamsiai pilką verysad.gif Nes atrodo kaip jau pablukus juoda...
Lūpas tušuot irgi norėčiau, dabar tik kontūras. Bet kai šitip skaudėjo tai nenoriu net pagalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 04 13, 23:34)

user posted image

thumbup.gif Man si foto labai grazu. wub.gif Tik antakius reiketu siek tike ptamsinti. ax.gif O kur tu dareisi?
Atsakyti
o negalima akiu linija arciau blakstienu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 04 15, 10:03)
o negalima akiu linija arciau blakstienu???  g.gif

Esu mačiusi ne vieną kur arčiau ir ploniau padaryta. Tada atrodo tiesiog tankesnės blakstienos. O mano storiau, aš norėjau, kad matytusi labiau, taip kaip pieštuku pasibrėžus. Nes nesidažau. Tai kiekvienam galima padaryt kas tinka ir patinka manau 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif As noresiu, kad tankesnes blakstienos atrodytu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 04 15, 00:14)
thumbup.gif Man si foto labai grazu.  wub.gif Tik antakius reiketu siek tike ptamsinti.  ax.gif  O kur tu dareisi?

Del antakiu tai reikia ir papeshioti nes jau forma dingo ir dazyti. vis nedaeina rankos doh.gif
Dariausi pas forumiete Lisa thumbup.gif
Atsakyti