Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(brendy_ @ 2009 03 29, 11:40)
Nueik i paslaugu skyreli,ten ji turi savo tema  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Merginos, sorry, kad pritingiu visa tema skaityt, ar kuri daretes permanentini makiaza Gatineau salone Vilniuje pas Nora? Girdejau ypac geru atsiliepimu, kad Nora turbut geriausiai Vilniuje daro permanentini makiaza. Domina jusu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 03 29, 15:02)
Merginos, sorry, kad pritingiu visa tema skaityt, ar kuri daretes permanentini makiaza Gatineau salone Vilniuje pas Nora? Girdejau ypac geru atsiliepimu, kad Nora turbut geriausiai Vilniuje daro permanentini makiaza. Domina jusu atsiliepimai 4u.gif

Noros nezinau, negirdejau. g.gif
Man geriausia Vilniuje Audrone is Visunitos. smile.gif
Aisku visu nepazistu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aureku @ 2009 03 29, 02:01)
kaip supratau jus darote permanentini makijaza pati, gal turit kokia nuotraukyte parodyt kaip atrodo tas plaukeliais padarytas.jei nepaslaptis kokia kainyte?

Antakiu kaina 250lt. Po menesio korekcija 100lt.

Idesiu viena nuotrauka, bet darbas dar nebaigtas. Dar nebuvo korekcijos.

user posted image
Atsakyti
o kodel taip pigiai???? blink.gif As uzsirasiau pas Daina, tik nezinau kur ji dirba, rekuomenduota, tai sake 600lt g.gif Gal persigalvot??? uzsirasyt kur pigiau??? doh.gif Ka patarsit?? unsure.gif
Atsakyti
Gatineau 700 lt antakiukai kainuoja + pirma korekcija nemokamai. 250 lt isvis nerealiai pigu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 03 29, 16:08)
o kodel taip pigiai????  blink.gif As uzsirasiau pas Daina, tik nezinau kur ji dirba, rekuomenduota, tai sake 600lt  g.gif Gal persigalvot??? uzsirasyt kur pigiau???  doh.gif Ka patarsit??  unsure.gif

QUOTE(F_A @ 2009 03 29, 16:56)
Gatineau 700 lt antakiukai kainuoja + pirma korekcija nemokamai. 250 lt isvis nerealiai pigu! g.gif

Merginos, pas mane tokios kainos, nes as nesenai dirbu si darba. ( 7 men rolleyes.gif .)
Bet, kadangi kainos nedideles, tai ir klienciu yra. Kuo daugiau darbu padarysiu , tuo greiciau tapsiu tikra profe. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 29 kovo 2009 - 21:30
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 29, 22:28)
Merginos,  pas mane tokios kainos, nes as nesenai dirbu si darba.  ( 7 men rolleyes.gif .)
Bet, kadangi kainos nedideles, tai ir klienciu yra. Kuo daugiau darbu padarysiu , tuo greiciau tapsiu tikra profe.  ax.gif

AAAaaa.. tadum sekmes darbe mirksiukas.gif Kadangi esu uzsirasius, tai rami ir eisiu ir veliau atsiliepimus parasysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 29, 15:54)
Noros nezinau, negirdejau.  g.gif
Man geriausia Vilniuje  Audrone is Visunitos.  smile.gif
Aisku visu nepazistu  biggrin.gif
Papildyta:
Antakiu kaina 250lt. Po menesio korekcija 100lt.

Idesiu viena nuotrauka, bet darbas dar nebaigtas. Dar nebuvo korekcijos.

user posted image

Man tai čia negražūs antakiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 30, 00:20)
Man tai čia negražūs antakiai      schmoll.gif

Kiekvienam neitiksi mirksiukas.gif Svarbu klientei patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 30 kovo 2009 - 21:54
Sveikos mergaites 4u.gif

Antradieni dariausi virsutiniu voku permanentini makiaza pas /Lisa/ is musu forumo. Na, galiu pasakyti, kad esu SUPER patenkinta thumbup.gif thumbup.gif . Visiskai neskaudejo, ir isejo butent taip, kaip norejau. Pries 7 metus dariausi Visunitoje pas Audrone, tai galiu pasakyti, kad pas Lisa man net labaiu patiko, ir rezultatas gavosi geresnis. Dar karta pasikartosiu, kad visai neskaudejo, net pati nestebau bigsmile.gif nes kai draiusi Visunitoje, taip skaudejo, jog maniau kad pabegsiu vidury proceduros blush2.gif

Didelis aciu /LISA/ wub.gif wub.gif

Idedu keleta nuotraukyciu. Cia tik 2 diena po proceduros, patinimas dar ne visai praejo. (bet to dar siek tiek matosi isblukusi plati linija nuo seno permanento blush2.gif )

user posted image

user posted image

[user posted image

user posted image

Tikrai drasiai rekomenduoju bei manau kad greitai labai dideles eiles pas /Lisa/ bus, tai kad paskubekite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina777: 02 balandžio 2009 - 13:30
Irina777 puikiai thumbup.gif as irgi galvoju apie virsutinio voko permanentini makiaza bigsmile.gif kaip gaila,kad /Lisa/ is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 02, 16:24)
Irina777 puikiai  thumbup.gif as irgi galvoju apie virsutinio voko permanentini makiaza  bigsmile.gif kaip gaila,kad  /Lisa/ is Vilniaus

Aciu smile.gif
Atsakyti