Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

vovere74, o kur tu daraisi permanenta?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 03 22, 16:27)
vovere74, o kur tu daraisi permanenta?

Mano draugė daro. Bet dabar išvažiavo į Norvegiją. Padarė man korekciją dieną prieš išvykimą. Gerai, kad spėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aisku smile.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

labai graziai atrodo thumbup.gif
mano drauges mama pasidariusi irgi:akis ir lupas.tai labai graziai atrodo!tikrai geras dalykelis.
Atsakyti
Vakar pasidariau antakiu permanenta 4u.gif
Esu gijimo stadijoje dabar g.gif negaliu nei "nustebti" , nei "susiraukti" - sasiukas uzaugo unsure.gif
Nors dar ir nematau galutinio rezultato, bet izwelgiu, kad busiu labai patenkinta.
Nebaisi visai ta procedura - nebijokit, kas sugalvojo, tas eikite thumbup.gif
Man padare sestadieni, o sekmadieni vakare as sugebejau nueiti i pasimatyma ir nieks nieko nepastebejo...
Dariausi paradizeje. Garantuoju, kad meistre tikrai labai gera, tikra PROFI 100%.
Labai gera forma padare man ir spalva puikiai parinko, viska isaiskino labai gerai... as tikrai likau labai patenkinta...
Taciau tas administratorius ar savininkas tikras hamas!
Jauciasi , kad nori ipirsti ir parduoti paslauga bet kokiu budu, o toliau nieko nesirupina. Buvau pakviesta procedurai 11 val atejau be minutes - o salta, o snigo... paskambinau i duris - o emociju, nors jis girdejo, NULIS schmoll.gif
tada pradejau belstis... jis net nepasisweikino o pasake, kad jie dirba nuo 11...
Cia tai virsune - pati turiu 3 parduotuves mano darbuotojos kiekviena klienta ismokytos ant ranku nesioti - o cia blink.gif
Maza to, kad velavo patys, neleido nueiti i tualeta - tai man teko vaziuoti i degaline verysad.gif
Vienu zodziu jei nebuciau palikus avanso, buciau apsisukus ir nieko nedarius - siaubas!
Meistre Natalija isgelbejo situacija - ja likau suzaveta ir is profesionalios puses ir is zmogiskosios... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HeartBeat @ 2009 03 23, 20:33)
Vakar pasidariau antakiu permanenta  4u.gif
Esu gijimo stadijoje  dabar  g.gif negaliu nei "nustebti" , nei "susiraukti" - sasiukas uzaugo  unsure.gif
Nors dar ir nematau galutinio rezultato, bet izwelgiu, kad busiu labai patenkinta.
Nebaisi visai ta procedura - nebijokit, kas sugalvojo, tas eikite  thumbup.gif
Man padare sestadieni, o sekmadieni vakare as sugebejau nueiti i pasimatyma ir nieks nieko nepastebejo...
Dariausi paradizeje. Garantuoju, kad meistre tikrai labai gera, tikra PROFI 100%.
Labai gera forma padare man ir spalva puikiai parinko, viska isaiskino labai gerai... as tikrai likau labai patenkinta...
Jauciasi , kad nori ipirsti ir parduoti paslauga bet kokiu budu, o toliau nieko nesirupina. Buvau pakviesta procedurai 11 val atejau be minutes - o salta, o snigo... paskambinau i duris - o emociju, nors jis girdejo, NULIS  schmoll.gif
tada pradejau belstis... jis net nepasisweikino o pasake, kad jie dirba nuo 11...
Cia tai virsune - pati turiu 3 parduotuves mano darbuotojos kiekviena klienta ismokytos ant ranku nesioti - o cia  blink.gif
Maza to, kad velavo patys, neleido nueiti i tualeta - tai man teko vaziuoti i degaline  verysad.gif
Vienu zodziu jei nebuciau palikus avanso, buciau apsisukus ir nieko nedarius - siaubas!
Meistre Natalija isgelbejo situacija - ja likau suzaveta ir is profesionalios puses ir is zmogiskosios...  thumbup.gif

gal pasakysit kokia kaina ir koks salonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HeartBeat @ 2009 03 23, 22:33)
Vakar pasidariau antakiu permanenta  4u.gif
Esu gijimo stadijoje  dabar  g.gif negaliu nei "nustebti" , nei "susiraukti" - sasiukas uzaugo   unsure.gif
Nebaisi visai ta procedura - nebijokit, kas sugalvojo, tas eikite  thumbup.gif
Jauciasi , kad nori ipirsti ir parduoti paslauga bet kokiu budu, o toliau nieko nesirupina. Buvau pakviesta procedurai 11 val atejau be minutes - o salta, o snigo... paskambinau i duris - o emociju, nors jis girdejo, NULIS  schmoll.gif
Cia tai virsune - pati turiu 3 parduotuves mano darbuotojos kiekviena klienta ismokytos ant ranku nesioti - o cia  blink.gif
Maza to, kad velavo patys, neleido nueiti i tualeta - tai man teko vaziuoti i degaline  verysad.gif
Meistre Natalija isgelbejo situacija - ja likau suzaveta ir is profesionalios puses ir is zmogiskosios...  thumbup.gif

Gierdejau ir as apie si administratoriu is klienciu. Daugiau jos ten ir negrizo, vien del jo. unsure.gif Gali buti , kad jis savininkas to salono, gal del to taip ir elgesi lyg karalius.
Dar, viena kliente sake, kad norejo korekcijos, bet jai buvo paaiskinta, kad viskas cia gerai ir tipo eikit sau. Daug klientu jie prarado, del to vyro kiek suprantu. Net telefonu nemalonu su juo kalbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 kovo 2009 - 22:50
as kaune dariausi...pries du metus pas viena kosmetologe, db pas kita. kai dariaus pas tokia edita, tai kaip pirma karta, nieko nesuprantant, lyg ir gerai...bet siemet kai dariausi "jos kaprizuose" tai rezultatai pranoko lukscius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
buvo minciu ir man pasidaryti antakiu permanentini makijaza, bet kelios drauges atkalbejo, ir pati paskui maciau, kad atrodo antakiai labai nenaturaliai, kaip tatuiruote, net tokios melsvos spalvos. nezinau gal nusisnekesiu, bet gal kas daretes pasakysit, ar tiesa kad antakius visai nuskuta, o kaip po to ar juos visada reikia skusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 03 27, 23:50)
buvo minciu ir man pasidaryti antakiu permanentini makijaza, bet kelios drauges atkalbejo, ir pati paskui maciau, kad atrodo antakiai labai nenaturaliai, kaip tatuiruote, net tokios melsvos spalvos. nezinau gal nusisnekesiu, bet gal kas daretes pasakysit, ar tiesa kad antakius visai nuskuta, o kaip po to ar juos visada reikia skusti blush2.gif

Netiesa. schmoll.gif

Jeigu nori pakeisti savo antakio forma kordinaliai, tai data papesioji, ten, kur trugdo tavo plaukeliai. Jeigu forma visai normali, tai nieko nereikia liesti.Nei skusti, nei pesioti. smile.gif
Del naturalumo, tai priklauso kokiu antakiu nori. Kokia spalva, kokia technologija. Jeigu nori tamsiai pilkos spalvos, arba beveik juodos ir pilnau uztusuotu antakiu, tai ir atrodys kaip tatuiruot ax.gif e.
Saindien klientei dariau antakius plaukeliais thumbup.gif . Forma nekeitem, spalva bus tamsiai ruda ir piesieme plaukelius. Turetu buti naturaliai naturaliai. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 kovo 2009 - 23:43
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 28, 00:36)
Netiesa. schmoll.gif

Jeigu nori pakeisti savo antakio forma kordinaliai, tai data papesioji, ten, kur trugdo tavo plaukeliai. Jeigu forma visai normali, tai nieko nereikia liesti.Nei skusti, nei pesioti. smile.gif
Del naturalumo, tai priklauso kokiu antakiu nori. Kokia spalva, kokia technologija. Jeigu nori tamsiai pilkos spalvos, arba beveik juodos ir pilnau uztusuotu antakiu, tai ir atrodys kaip tatuiruot ax.gif e.
Saindien klientei dariau antakius plaukeliais thumbup.gif . Forma nekeitem, spalva bus tamsiai ruda ir piesieme plaukelius. Turetu buti naturaliai naturaliai.  4u.gif

kaip supratau jus darote permanentini makijaza pati, gal turit kokia nuotraukyte parodyt kaip atrodo tas plaukeliais padarytas.jei nepaslaptis kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 03 29, 01:01)
kaip supratau jus darote permanentini makijaza pati, gal turit kokia nuotraukyte parodyt kaip atrodo tas plaukeliais padarytas.jei nepaslaptis kokia kainyte?

Nueik i paslaugu skyreli,ten ji turi savo tema 4u.gif
Atsakyti