Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(pelytte @ 2009 03 16, 14:12)
Na man darytis uzsirahsiau pentkadieni o shehstadieni ir skemadieni baliai. Ti vat galvoju ar galeisu pasirodyti, aishku cia tarp giminiu tai ner ko puoshtis. bet vat galvoju ar nebus akys taip patynusios kad atmerkti sunku bus.

jei daryciausi antakius, kita diena eiciau visur (atrodo ir pati kita diena kazkur i baliu ejau g.gif bet jau tik su vakar padarytais akim - tikrai neiciau, net ir su gimine susitikti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 12, 14:28)
koffi studijoje.. meistre su daugybe diplomu ,pati savivinke,vrdas josa Daiva.

Gal galima butu gauti kontaktus blush2.gif ir kiek kainuoja akiu pravedimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 17, 13:21)
jei daryciausi antakius, kita diena eiciau visur (atrodo ir pati kita diena kazkur i baliu ejau g.gif bet jau tik su vakar padarytais akim - tikrai neiciau, net ir su gimine susitikti schmoll.gif

nu zodziu sheshtadieni bus aishku. atrodysiu ne kaip ti ir liux. prasivartysiu visa diena lovoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 18, 19:31)
nu zodziu sheshtadieni bus aishku. atrodysiu ne kaip ti ir liux. prasivartysiu visa diena lovoje thumbup.gif

as taip ir dariau, akis dariausi 5dieni, tai 6dieni, 7dieni - namie, o pirmadieni jau buvo norma dirol.gif
Atsakyti
Pasiskambinau siandien vienai moteriskei kuri tatuiruotes daro (pas ja norejau permanentini darytis) tai ji sako as darau tik antakius ir lupas, akiu apvedimo ne, klausiu kodel, tai atsake sitaip "pati nesidarau ir kitiem nerekomenduoju, nes darant labai tempiama akies oda tai jei nesi 20-mete tai gali ir oda nebesusitraukti paliks rauksle, taip pat kai kuriom tipo tas permanentas issilaiko visa gyvenima ir kai vokai kris tai labai negraziai atrodys ir tt..."
Net nebezinau ka daryti, jau buvau taip apsisprendus darytis, dabar vel nebezinau...Gal galetumet kuri nors man atsiusti nuotrauka savo su akiu apvedimu, bet ne svieziai padarytu, o tos kurios is seniau turit mano pastas jurgita5555@gmail.com buciau labai dekinga. (Vyras trina rankas is dziaugsmo del sios situacijos, gaila jam pinigu kaip sako tokiom nesamonem biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 03 19, 22:59)
Pasiskambinau siandien vienai moteriskei kuri tatuiruotes daro (pas ja norejau permanentini darytis) tai ji sako as darau tik antakius ir lupas, akiu apvedimo ne, klausiu kodel, tai atsake sitaip "pati nesidarau ir kitiem nerekomenduoju, nes darant labai tempiama akies oda tai jei nesi 20-mete tai gali ir oda nebesusitraukti paliks rauksle, taip pat kai kuriom tipo tas permanentas issilaiko visa gyvenima ir kai vokai kris tai labai negraziai atrodys ir tt..."
Net nebezinau ka daryti, jau buvau taip apsisprendus darytis, dabar vel nebezinau...Gal galetumet kuri nors man atsiusti nuotrauka savo su akiu apvedimu, bet ne svieziai padarytu, o tos kurios is seniau turit mano pastas jurgita5555@gmail.com buciau labai dekinga. (Vyras trina rankas is dziaugsmo del sios situacijos, gaila jam pinigu kaip sako tokiom nesamonem biggrin.gif )

Kartais juokas ima iš tokių argumentų. Na pagalvokim logiškai. Negi ta oda tiek tempiama, kad atgal nebesusitrauks? Nesamonė. Ir kurioj vietoj tą pravedimą reik daryt, kad jis gali su vokais nukrist? Juk ne viršuj kur nors. Palei pat blakstienas. Ten jau nėr kur ir kam kristi.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 03 19, 23:59)

lotuliukas.gif IR mane prajuokinai. Idomu, kada mano oda jau nebesusirtauks atgal. biggrin.gif

Man akys. Nuotrauka daryta pries koki pusmeti.
Permanentas darytas pries kokius 2 metus. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 03 19, 22:53)
Kartais juokas ima iš tokių argumentų. Na pagalvokim logiškai. Negi ta oda tiek tempiama, kad atgal nebesusitrauks? Nesamonė. Ir kurioj vietoj tą pravedimą reik daryt, kad jis gali su vokais nukrist? Juk ne viršuj kur nors. Palei pat blakstienas. Ten jau nėr kur ir kam kristi.

ale spece idomi, jei moterys nieshcios vaikshto pilvus didziausius augina ir ne valanda su oda ishtempta buna, o menesiais, po gimdymo viskas susitraukia. nelogishkas paaishkinimas.
Atsakyti
ash jau po proceduru. shian atrodau kaip buldogas, akys uzkritusios net nemalonu ka nors daryti.
PAti procedura ti visai neskaudejo. pirmas pravedimas skaudejo, bet net nepavadinciau to jausmo skausmu, padilgciojo truputi ir viskas., o poto jau kai kuteeno tai ne tas zodis, man kutenimas baisiau nei skausmas.
Taip kad pati procedura dar sh... ant pagaliuko, vat gijimas, o jergau shian kaip buldogas, akiu vokai ishtyne, uzkrite, atrodo shakes, nu atrodo tai atrodo o jau jausmas shllykshtus, akiu atmerkti dorai negali, asharoja, visur su ausu krapshtuku laxtau kad asharas surinkti. zodziu... speju tolaiu dar baisiau bus.

i baliu esu priversta eiti. uzsidesiu akinius ir bus norma, bet siaip kur ar eiciau nzn, nebent shianakt i maxima apsipirkti zmones pagazdinsiu eilke uzleis biggrin.gif
Atsakyti
gulkis ir dekis ledukus ant akiu (tik ivyniuok juos), nuims kazkiek patinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 21, 12:28)
ash jau po proceduru. shian atrodau kaip buldogas, akys uzkritusios net nemalonu ka nors daryti.
PAti procedura ti visai neskaudejo. pirmas pravedimas skaudejo, bet net nepavadinciau to jausmo skausmu, padilgciojo truputi ir viskas., o poto jau kai kuteeno tai ne tas zodis, man kutenimas baisiau nei skausmas.
Taip kad pati procedura dar sh... ant pagaliuko, vat gijimas, o jergau shian kaip buldogas, akiu vokai ishtyne, uzkrite, atrodo shakes, nu atrodo tai atrodo o jau jausmas shllykshtus, akiu atmerkti dorai negali, asharoja, visur su ausu krapshtuku laxtau kad asharas surinkti. zodziu... speju tolaiu dar baisiau bus.

i baliu esu priversta eiti. uzsidesiu akinius ir bus norma, bet siaip kur ar eiciau nzn, nebent shianakt i maxima apsipirkti zmones pagazdinsiu eilke uzleis biggrin.gif

Reikia ledukus dėtis. Aš pirmą vakarą nesidėjau tai kitą dieną buvau su fanarais doh.gif
Gerai, kad neskaudėjo tau. O man vakar darė lūpų korekciją. eina sau doh.gif Skaudėjo labiau nei pirmą kartą verysad.gif Jau maniau į kelnes prileisiu lotuliukas.gif Bet užtat po to greičiau sutinimas, nei po pirmo karto, praėjo. ir šiandien jau normaliai atrodo. Tik nervas jama pagalvojus, kad pūslelinė vėl iššoks doh.gif Tas užknisa truputį.
Man dar vakar pasiūlė akių kontūrą pravažiuot, kad užtvirtint. Eina kakot lotuliukas.gif Nesutikau nė už ką schmoll.gif Man taip siaubingai skaudėjo kai darė, kad akių liest niekam nebeleisiu schmoll.gif
Visad buvau kantri skausmui, bet vat tas permanentinis man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 03 21, 14:28)
Reikia ledukus dėtis. Aš pirmą vakarą nesidėjau tai kitą dieną buvau su fanarais doh.gif
Gerai, kad neskaudėjo tau. O man vakar darė lūpų korekciją. eina sau doh.gif  Skaudėjo labiau nei pirmą kartą verysad.gif  Jau maniau į kelnes prileisiu lotuliukas.gif  Bet užtat po to greičiau sutinimas, nei po pirmo karto, praėjo. ir šiandien jau normaliai atrodo. Tik nervas jama pagalvojus, kad pūslelinė vėl iššoks doh.gif  Tas užknisa truputį.
Man dar vakar pasiūlė akių kontūrą pravažiuot, kad užtvirtint. Eina kakot lotuliukas.gif  Nesutikau nė už ką schmoll.gif  Man taip siaubingai skaudėjo kai darė, kad akių liest niekam nebeleisiu schmoll.gif
Visad buvau kantri skausmui, bet vat tas permanentinis man doh.gif

esu pasidarius ir lupas ir akis,,,po to kai pasidariau lupas maniau kad niekada gyvenime prie to negrisiu nes laaaaabai skaudejo,,,bet kazkiek pasiskaiciau,pasikonsultavau ir meistre sake kad akys ne tokios jautrios kaip lupos,,,nors man atrode visai priesingai,,,tai va ,vis del to po 3ju metu pertraukos ryzausi virsutiniu voku permanentui. ir tikrai galiu patikinti kad zymiai maziau skaudejo...nepalyginti su lupom...manau taip yra todel kad akiu plotelis yra mazesnis ir maziau yra kankinamas...negu darant lupas ir dar su tusavimu doh.gif net dabar dar siurpas krecia kai pagalvoju kad greit teks eiti atnaujinima daryti blink.gif
Atsakyti