QUOTE(pelytte @ 2009 03 21, 12:28)
ash jau po proceduru. shian atrodau kaip buldogas, akys uzkritusios net nemalonu ka nors daryti.
PAti procedura ti visai neskaudejo. pirmas pravedimas skaudejo, bet net nepavadinciau to jausmo skausmu, padilgciojo truputi ir viskas., o poto jau kai kuteeno tai ne tas zodis, man kutenimas baisiau nei skausmas.
Taip kad pati procedura dar sh... ant pagaliuko, vat gijimas, o jergau shian kaip buldogas, akiu vokai ishtyne, uzkrite, atrodo shakes, nu atrodo tai atrodo o jau jausmas shllykshtus, akiu atmerkti dorai negali, asharoja, visur su ausu krapshtuku laxtau kad asharas surinkti. zodziu... speju tolaiu dar baisiau bus.
i baliu esu priversta eiti. uzsidesiu akinius ir bus norma, bet siaip kur ar eiciau nzn, nebent shianakt i maxima apsipirkti zmones pagazdinsiu eilke uzleis
Reikia ledukus dėtis. Aš pirmą vakarą nesidėjau tai kitą dieną buvau su fanarais
Gerai, kad neskaudėjo tau. O man vakar darė lūpų korekciją. eina sau
Skaudėjo labiau nei pirmą kartą
Jau maniau į kelnes prileisiu
Bet užtat po to greičiau sutinimas, nei po pirmo karto, praėjo. ir šiandien jau normaliai atrodo. Tik nervas jama pagalvojus, kad pūslelinė vėl iššoks
Tas užknisa truputį.
Man dar vakar pasiūlė akių kontūrą pravažiuot, kad užtvirtint. Eina kakot
Nesutikau nė už ką
Man taip siaubingai skaudėjo kai darė, kad akių liest niekam nebeleisiu
Visad buvau kantri skausmui, bet vat tas permanentinis man