Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 12, 15:28)
koffi studijoje.. meistre su daugybe diplomu ,pati savivinke,vrdas josa Daiva.

Dekoju uz atsakyma 4u.gif o gal dar zinote kokios ten kainos antakiams? ir gal esat girdejusi kokiu atsiliepimu apie "Vetrune"?
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2009 03 13, 00:01)
Dekoju uz  atsakyma 4u.gif  o gal dar zinote kokios ten kainos antakiams? ir gal esat girdejusi kokiu atsiliepimu apie "Vetrune"?

kainytes yra jei ryskinimas 2oo lt,jei pernamentas 300 lt,uztrunka viskas apie 3 valandas pas ja,kol viska paaiskina apie spalvas,parenka formas,parenka spalvas pagal pageidavima.Kiek zinau nuolaidos bus pas juos balandi.
bet siulau skambintis jau dabar,nes ten vietos sunku gaut,meistre viena geriausiu kokius teko kada matyt ir susidurt.

4u.gif
Atsakyti
Merginos o kaip jus po proceduros atrodet? voku? patinsta? ilgam? ar imanoma kita diena zmonese pasirodyt?
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 15, 23:37)
Merginos o kaip jus po proceduros atrodet? voku? patinsta? ilgam? ar imanoma kita diena zmonese pasirodyt?

Man tai akys sutiko kaip turi būt. Žmonėse pasirodyt buvo baisu... gerai, kad yra toks dalykas kaip akiniai nuo saulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 15, 22:37)

as dar ir ta pacia diena rodziausi zmonese,bet vat kita diena jau buvo patine - paciai nebuvo faina kur listi is namu, tai ir nejau, 3 diena po proceduros patinimas jau mazejo ir po to viskas po truputi, po truputi ir aprimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 15, 23:37)

as dariausi per viena diena ,antakius akis ir lupas ,ir kita diena ejau i darba g.gif viskas labai grazu tik lupos pas mane biski papurte buvo ,tai visi "zvaigzde" vadino blush2.gif bet nebuvo kazko baisaus
Atsakyti
QUOTE(ramuner2 @ 2009 03 16, 09:19)
as dariausi per viena diena ,antakius akis ir lupas ,ir kita diena ejau i darba g.gif  viskas labai grazu tik lupos pas mane biski papurte buvo ,tai visi "zvaigzde" vadino  blush2.gif bet nebuvo kazko baisaus

as antakius dariausi darbo metu biggrin.gif tai po to ramiai dar i darba grizau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man darytis uzsirahsiau pentkadieni o shehstadieni ir skemadieni baliai. Ti vat galvoju ar galeisu pasirodyti, aishku cia tarp giminiu tai ner ko puoshtis. bet vat galvoju ar nebus akys taip patynusios kad atmerkti sunku bus.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 16, 15:12)
Na man darytis uzsirahsiau pentkadieni o shehstadieni ir skemadieni baliai. Ti vat galvoju ar galeisu pasirodyti, aishku cia tarp giminiu tai ner ko puoshtis. bet vat galvoju ar nebus akys taip patynusios kad atmerkti sunku bus.

Man antrą dieną tai žiauriai buvo, jokiam baliui nebūčiau galėjusi pasirodyt schmoll.gif
Kalbu apie akių vokų permanentą. Lūpos visai padoriai atrodė.
Atsakyti
o tiesa toks dalykelis:jei skauda akis darant tai neskaudes lupu ir atvirksciai?ta prasme tik viena kazka skaudetu?
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2009 03 17, 13:53)
o tiesa toks dalykelis:jei skauda akis darant tai neskaudes lupu ir atvirksciai?ta prasme tik viena kazka skaudetu?

lotuliukas.gif Kas čia per teorija tokia? lotuliukas.gif Man skaudėjo ir lūpas ir akis. Akis labiau, gerokai skaudžiau buvo. Bet skaudėjo ir tą ir tą.
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2009 03 17, 14:53)

Siap visom skirtingai. Vienoms labaiu skauda akis, kitoms lupas. Turejau viena kliente, kuriai lupas visai neskaudejo. Net nustebau. biggrin.gif
Daznaiusia labiau skauda lupas. Akis-sakyciau nemaloniau. Baime, atrodo, kad duria tiesiai i aki. Bet taip tik atrodo. Kai gerai veikia nuskausminimas, tai neskauda.
Atsakyti