Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Berazume @ 2009 03 10, 14:11)
Sveiki, ruosiuosi balandzio 1 diena darytis antakiukus. Norejau paklausti, o galima tas vietas Bioptronu sildyti, kad greiciau gytu?  ax.gif Sestadieni darys, o pirmadieni jau reiks eiti i darba.. Bet kadangi darbas su zmonemis, tai noreciau jau padoriai atrodyti  bigsmile.gif

Sasas turi nueiti pats. Tada, kada ateis laikas. Pigmentas-antikunis . Organizmas bando ji isstumti is odos. Sasas ji sulaiko ir todel labai svarbu jo nekrapstyti ir leisti nukristi paciam. Reikia tepti vazelinais, geliais, kad butu minkstas ir netruktu anksciau laiko. Nieko nepadarysi, teks apie 5 dienas tikrai vaiskcuoti su labai riskiais antakiais. Kokia spalva bedetum, ji bus riski , kol laikysis sasas. Gijimas gali testis net iki 10-12 dienu.Priklauso nuo organizmo.
Atsakyti
mergaites girdejau,kad ant plonu lupu nelabai grazu permanentinis,o as noriu juo padidinti vizualiai lupas g.gif
gal yra pasidariusiu ant plonyciu lupu?
Atsakyti
Mergiukai, gal zinote kas Klaipedoje kokybiskai daro permanentini?
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2009 03 11, 16:12)
mergaites girdejau,kad ant plonu lupu nelabai grazu permanentinis,o as noriu juo padidinti vizualiai lupas g.gif

Man su tuo bandymu padidint ir nukreivaliojo doh.gif
Šiaip jau niekada nesiskundžiau, kad mano lūpos siauros, plonos būtų. Atvirškčiai. Paauglystėj siaubingai kompleksavau dėl savo storų lūpų. Vis galvodavau - kai užsidirbsiu pinigų darysiuos plastines operacijas. Mažinsiu didžiulę nosį ir ploninsiu storas lūpas lotuliukas.gif Dabar kai pasižiūriu - ot jaunystė kvailystė. Šiaip va avatare aš. Gal nelabai matosi, bet nesu jau tokia didžianosė-storalūpė.
Ir visgi. Kai darė man permanentą, pasakė, kad mano plonos lūpos blink.gif Pagalvojau - nu nesamonė lotuliukas.gif . Šiaip jos pas mane tokios asimetriškos, tai norėjau formą pakoreguot. Tai vat dar teks koreguot permanentą. Nes kai staigiai sutino bedarant, tai ir nusikreivino.

Turiu klausymėlį žinovėms.
Kai daro tatoo tai su spec. rašikliu nupiešia piešinį ir jis nenusivalo nei krauju, nei valant su vata kol badoma. Taip nepameti kur reik važiuot. O kaip su permanentu? Kas iš to, kad man su paprastu kosmetiniu pieštuku nupiešė. Taigi po pirmo pervažiavimo jis ir nusivalė.
Atsakyti
sveikos!as vis ir gundausi su tuo permanentu doh.gif ,noreciau virsutiniu voku tik,tik vat prisimastau visokiu nesamoniu doh.gif .maniskiai vokai tokie pakrite,kazkaip nelygiai tektu daryt,nes kai dazausi akis dazau skirtingai doh.gif .oij nu zodziu nzn ir labai noriu ir bijau jei padarys negerai,juk nepaimsiu nenusigramdysiu.o ko labiausiai tai skausmo bijau,zodziu nzn doh.gif
esu neapsisprendele!
o gal zinot kiek mazdaug kainuotu tokia man procedura?galetumete jau isbandziusios idet nuotraukyciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutajon: 12 kovo 2009 - 12:51
QUOTE(aggata @ 2009 03 11, 23:37)
Mergiukai, gal zinote kas Klaipedoje kokybiskai daro permanentini?

koffi studijoje.. meistre su daugybe diplomu ,pati savivinke,vrdas josa Daiva.

Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 12 30, 12:03)
Labai gera meistrė lingeristė dirba Ąžuolyno sporto klube ( Kaune), ten SPA centras atsidare nesenai, dariausi  korekcija seniau daryto makiažo thumbup.gif

o kiek ten kainuoja virsutiniu voku permanentas?
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2009 03 12, 14:35)
o kiek ten kainuoja virsutiniu voku permanentas?

Kiek aš suprantu tai čia kalbama apie kontūrinį makiažą. Lingeristai daro kontūrinius, o tave domina permanentinis. Tai skirtingi dalykai. Jau labai daug apie tai buvo prirašyta šiose temose.
Atsakyti
dabar dar esu girdejsu ,kad kazkoki seselini kazkas panasaus daro.kad nebutu tokia astri linija gal unsure.gif
Atsakyti
o labai idomu
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2009 03 11, 17:12)

g.gif Kodel negrazu nelabai suprantu g.gif . Priklauso kokia spalva daryti. Jeigu plonos lupos ir daryti ryskia splava, tai dar labiau pabrez ta plonuma. Galima siek tiek padidinti, zinoma su protu. Koki 1mm-1,5mm. .
Papildyta:
QUOTE(rutajon @ 2009 03 12, 14:50)
sveikos!as vis ir gundausi su tuo permanentu doh.gif ,noreciau virsutiniu voku tik,tik  vat prisimastau visokiu nesamoniu doh.gif .maniskiai vokai tokie pakrite,kazkaip nelygiai tektu daryt,nes kai dazausi akis dazau skirtingai doh.gif .oij nu zodziu nzn ir labai noriu ir bijau jei padarys negerai,juk nepaimsiu nenusigramdysiu.o ko labiausiai tai skausmo bijau,zodziu nzn doh.gif
esu neapsisprendele!
o gal zinot kiek mazdaug kainuotu tokia man procedura?galetumete jau isbandziusios idet nuotraukyciu!

Visu zmoniu akys yra skirtingos. Nesimetriskos, kaip ir antakiai. + Jeigu pakrenta vokai, tai irgi skirtingai. Vienas gali daugiau pakristi, kitas siek tiek maziau. Nieko nepadarysi.
Zinoma, daugiau garantiju i gera rezultata-dideles patirties meistre. Kurios dirba jau daug metu pvz. Audrone is Visunitos ( stazas gal 14 metu). Tikrai labai gerai daro. Retas, kuris nepatenkintas.
Aisku, kaip ir visuose srityse nevisada didelis stazas -geri rezultatai. Zinau ir tokiu atveju. Kadangi dirba zmones, tai klaidos neisvengiamos. 4u.gif

Del skausmo -labai individualu. Vienom skauda tik siek tiek, kitom labiau. Yra net kuriom visiskai neskauda. smile.gif , gerai veikia nuskausminimas, aisku jeigu jo pakankamai naudojama. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 kovo 2009 - 16:31
/LISA/ O JUS GAL KARTAIS I KAUNA VAZIUOJAT?
PVZ,JEI PRISIRINKTU DAUGIAU NORINCIU,AR SEIP KOKIAIS REIKALAIS? ax.gif
Atsakyti