Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(hariete @ 2008 11 16, 20:08)
Nes kaip supratau. tai pas Birute dvigubai brangiau.

o kur dirba Birute? ir gal galit parasyt jos kontaktus ir kainos mazdaug kokios?
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2008 11 16, 23:14)
o kur dirba Birute? ir gal galit parasyt jos kontaktus ir kainos mazdaug kokios?

radau forume kazkur parasyta, bet dabar nepamenu, teks ieskot, gal per google galima rast, pamenu tik tiek, kad rase, kad ji dirba tai uzsienyje,tai gryzta i LT.o del kainu tai radau, kad pas ja pirmas kartas 400, antras irgi tiek pat, tai bendrai gaunasi 800, o jei daugiau reikia...na, man tokia kaina kiek nerealiai atrodo, bet cia mamytes tokiais ispudziais pasidalino.
Atsakyti
Sveikos,
O Siauliuose gal zinote geru meistriu kurios profesionaliai padarytu permanentini makiaza? Ir idomu ar procedura itin skausminga-ypac lupos ir akys?
Atsakyti
skambinau,siandien noreju uzsirasyti pas audrone,o jinai jau i dekreta isejo,na as uzsiraisua sekantiems metams i pabaiga,bet gal sakau rasiau kokia kita i to laiko,jau labai cia ilgokai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 17, 16:05)
skambinau,siandien  noreju  uzsirasyti  pas  audrone,o  jinai  jau  i  dekreta  isejo,na  as  uzsiraisua  sekantiems  metams  i  pabaiga,bet  gal  sakau  rasiau  kokia kita  i  to  laiko,jau  labai  cia  ilgokai  gaunasi

Taip. pas Audrone tokos eiles. Ji zadejo po gimdimo nedirbti tik pora menesiu..

Dar merginos, gal atsiras norinciu smile.gif
Darau permanentini makiaza. Dirbu visai neseniai, bet visai neblogai gaunasi rolleyes.gif . Kol kas labai mazos kainytes, tai jeigu yra norinciu rasykite i az. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 lapkričio 2008 - 21:33
QUOTE(hariete @ 2008 11 16, 20:08)
Gal kas zinote Kaune dirbancios Egitos kontaktus?bandziau google ieskot, neradau.Ir gal yra kas daresi ir galetu atsiusti nuotraukeles?Nes kaip supratau. tai pas Birute dvigubai brangiau.Ella, tai taip ir nesuprasi, vienos aiskina, kad labai gerai, kitos-priesingai.Aisku geriausia tai tikrai pas Audrone, bet laukti pusantru metu...tai cia jau reikia didele kantrybe tureti...

O tai Audrone yra is Vilniaus,nes as irgi pas ja norejau,tai ji Vln,o ir eiliu tokiu netureciau kantrybes laukti schmoll.gif Tada parekomendavo man Jurgita is Sarma style ir pasidarau pas ja,Birute tai Airijoj dirba,o daugiau nieko neteko girdeti apie kitas meistres is Kauno.

Atsakyti
Jo Audrone Vilniuje dyrba, mes pas ja is Kauno vaziavom ir eiles metams i prieki.aisku kad ilgai laukti reikia, bet verta nes po Audrones sumku butu save kaskam patiket! nes pas kelias drauges maciau kaip brokas baisiai atrodo tai oi joi!!!
O tie metai greitai praeina, aisku kai uzsimanai tai reikia cia ir dabar, bet taip ir buna kad pas gera meistre sumku papulti.
as tai lauksiu Audrones is dekreto ir eisiu pas ja antakius arba akis daritis.Lupas pas ja dariausi tai laaaaaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1980: 20 lapkričio 2008 - 16:59
sveikos,
gal darete permanentini Bomonde pas Lena ar pas Ina ?
kaip kokybe? kainos ?
Atsakyti
as super patenkinta Audrones darbu, ji man dare antakius, isties super ir forma, ir spalva, darbas super padarytas wub.gif pati kaifuoju nuo savo antakiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 22, 13:01)
as super patenkinta Audrones darbu, ji man dare antakius, isties super ir forma, ir spalva, darbas super padarytas wub.gif pati kaifuoju nuo savo antakiu drinks_cheers.gif

Glamor, o gal butu galima nuotraukyte is arti kokia, na kad darbelis matytusi, buciau labai dekinga. O gal dar kas gali irgi ikrauti vaizdo, kuriuo jus esat patenkintos?
Atsakyti
sveikos, mano draugė irgi darėsi antakius pas Audronę, tai darbas tikrai nepriekaištingai atliktas, bet nežinau, man tai tas permanentinis kažkaip nelabai schmoll.gif Vistiek nenatūraliai schmoll.gif Aišku iš tolo super gerai viskas atrodo, bet iš arti matosi, kad nei dažas, nei natūra schmoll.gif Buvau irgi baisiai užsikepusi darytis, bet gerai , kad atkalbėjo. Permanentinis geriausia išeitis toms, kurios turi problemą (pvz kaip mano draugė visai be antakių , vos keli plaukeliai smile.gif ), o ne dėl tingėjimo pasidažyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 11 22, 18:37)
Permanentinis geriausia išeitis toms, kurios turi problemą (pvz kaip mano draugė visai be antakių , vos keli plaukeliai smile.gif ), o ne dėl tingėjimo pasidažyti biggrin.gif

Visiskai pritariu jei kalbet apie antakiukus drinks_cheers.gif

-----------------------------------------------------------------
www.jusu-gb.com
Atsakyti