Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Dariausi antakiu permanenta pas ELA, pries berods keturis metus, esu patenkinta, o del blukimo, pabluko, bet man taip ir geriau drinks_cheers.gif ir blunka ne lopais, o visas antakis tolygiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2008 10 28, 16:27)
Dariausi antakiu permanenta pas ELA, pries berods keturis metus, esu patenkinta, o del blukimo, pabluko, bet man taip ir geriau  drinks_cheers.gif ir blunka ne lopais, o visas antakis tolygiai  smile.gif

Man taip pat ne lopais, pabluko graziai ir tolygiai
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 10 27, 23:15)
o siaip tai pataisomas dalykas  4u.gif

Gal pasakysit kaip? Nes niekas nieko pasiūlyti negali - akys perdaug pavojinga vieta eksperimentams.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 10 28, 21:13)
Gal pasakysit kaip? Nes niekas nieko pasiūlyti negali - akys perdaug pavojinga vieta eksperimentams.

As kur konturini dariausi, tai linergiste pasakojo ir rode nuotraukas, kokius seniai darytus permanentinius makiazus taisyt tenka smile.gif baltu pigmentu tiesiog panaikina sena ir daro is naujo, reiktu tiesiog su geru meistru pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 10 29, 14:35)
As kur konturini dariausi, tai linergiste pasakojo ir rode nuotraukas, kokius seniai darytus permanentinius makiazus taisyt tenka smile.gif baltu pigmentu tiesiog panaikina sena ir daro is naujo, reiktu tiesiog su geru meistru pasikonsultuot  4u.gif

Aha, ir kaip atrodys tie balti plėmai, pvz. įdegus? nes naujo permanento nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 10 29, 16:08)
Aha, ir kaip atrodys tie balti plėmai, pvz. įdegus? nes naujo permanento nenoriu  schmoll.gif

nezinau tiesa sakant biggrin.gif ten taise ant pataisyto nauja konturini darant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 10 29, 19:02)
nezinau tiesa sakant  biggrin.gif  ten taise ant pataisyto nauja konturini darant smile.gif

Tai va....O naikint įmanoma tik vienu būdu - lazeriu, kaip ir tatuiruotes. Bet prie akių niekas neapsiima to daryti, per didelė rizika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 30 spalio 2008 - 12:02
galiu pasidalinti savo patirtimi del ilgalaikio makiazo ax.gif
kadangi labai patinka tatoo(3turiu ir manau kad uzteks) tada isinorejau ilgalaikio makizo, virsutiniu voku smile.gif
pasidariau pries 2men, ir LAAABAIA patenkinta thumbup.gif
bent jau ryte atsikelus puse velnio atrodau blush2.gif
po padaryto permamento kita deina jau idarbeli ejau.. paraude buvo, ir patine, bet nieko, ko del grozio nepadarysi smile.gif jau ir korekcija dariausi( po 1men)tai is vis gerai dabr.
dariausi undineje, mokejau 300( kaina300 - 400lt)
Atsakyti
Ir paskokia meistre dareisi permament???
Nes as dariausi pas Audrone vilniuje tai man ji super graziai padare thumbup.gif ir spalva liuks. eisiu pas ja veliau akis pasidaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 11 12, 18:00)
Nes as dariausi pas Audrone vilniuje tai man ji super graziai padare  thumbup.gif  ir spalva liuks. eisiu pas ja veliau akis pasidaryti. smile.gif

As irgi pas Audrone Vilniuje dariau ir esu patenkinta..
Atnaujinimui noresiu dar ko nors sustresnio... Jau svarstau kur eiti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 11 12, 18:00)
Nes as dariausi pas Audrone vilniuje tai man ji super graziai padare  thumbup.gif  ir spalva liuks. eisiu pas ja veliau akis pasidaryti. smile.gif

Oxana, Vilniuje 4u.gif

Vadinas, buvau is tu kuriai neitiko user posted image Nors pati maciau tikrai puikius Audrones darbelius. Na, svarbiausia, kd ir as radau mane supratusia meistre user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 15 lapkričio 2008 - 16:09
Gal kas zinote Kaune dirbancios Egitos kontaktus?bandziau google ieskot, neradau.Ir gal yra kas daresi ir galetu atsiusti nuotraukeles?Nes kaip supratau. tai pas Birute dvigubai brangiau.Ella, tai taip ir nesuprasi, vienos aiskina, kad labai gerai, kitos-priesingai.Aisku geriausia tai tikrai pas Audrone, bet laukti pusantru metu...tai cia jau reikia didele kantrybe tureti...
Atsakyti