as galvojau kad permanentas ilgiau islieka uz konturini
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 12:14)
tai man jis ilgiau ir laikosi konturinis nubluko dalim jau po keliu menesiu
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 13:14)
Pagal naujus standartus permanentinis makiazas laikosi apie 2-2,5 metu. Anksciau darytas senesniais pigmentais laikesi apie 5 metus.
PIGMENTO INTENSYVUMAS SILPNĖJA, JEIGU:
*Dažnai naudojamasi saunos, pirties paslaugomis (karštis skatina epidermio atsinaujinimą.)
*Naudojama kosmetika su vaisinėmis rūgštimis;
Dėl genetinių savybių (organizmas atmeta svetimkūnius ir t.t.).
Laba diena!Noriu padaryti pirmamentini antakiu makiaza.Yra dvi technologijos su plaukeliais,ir tiesiog uzdazant antaki,kokia patartumet daryti?Ir gal galit ka nors blogo,ar gero parasyti apie PARADIZE salona?
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 20, 08:57)
As va sestadieni pasidariau lupu permanento atnaujinima, tai db sedziu darbe ir nors, manau, kad tie zadami 5 metai tera reklaminis triukas nemanau, kad kam nors taip ilgai laikosi...jau anta karta dariausi pas Ela, tikrai kokybiskai dirba
As dariausi pas Ela antakius kazkur pries 6 metus, tai iki dabar dar matosi, niu, zinoma, pabluko, bet dar visai neblogai matosi. Pasiryskinu piestuku, bet jau reikia eiti vel darytis , eisiu vel pas ja. Labai faina, labai maloni meistre, gerai, kokybiskai padare, man jos darbas patiko, jokiu priekaistu neturiu.
Papildyta:
QUOTE(4ertOFFka @ 2008 10 26, 12:57)
gal galit ka nors blogo,ar gero parasyti apie PARADIZE salona?
Pati pirma karta dariausi antakius siam salone. Katastrofa kaip padare, galima sakyti nieko nepadare! Dazai visiskai neisigere, tik vietomis keli taskeliai, o visur kitur paliko rausvi plotai . Kai nukrito sasiukai, atejau pasirodyti meistrei, kaip "superiskai" padare. Pasimete, negalejo paaiskinti, kodel taip gavosi, pareikalavau grazinti pinigus-grazino. Po sio nesekmingo padarymo ejau pas Ela ir viskas ciki-kuo puikiausiai viskas gavosi
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 13:14)
as jau 3 metus su lupu perm (soliariumu ir saules nevengiau ), bt vienoj vietoj biski tik pradejo blukt... galvoju laikas i korekcija
Sveikos mergaites,
Nesenai pasidariau permamentini lupom, esu patenkinta. Dabar esu uzsirasiusi akims, bet drauge mano viena atkalbineja, sako kad senatveje akys atrodo kaip nubeges tusas, tai taip issigandau, net nebezinau ar eiti ar ne? Gal kas patartumet?
Nesenai pasidariau permamentini lupom, esu patenkinta. Dabar esu uzsirasiusi akims, bet drauge mano viena atkalbineja, sako kad senatveje akys atrodo kaip nubeges tusas, tai taip issigandau, net nebezinau ar eiti ar ne? Gal kas patartumet?
QUOTE(Klaipėdiete @ 2008 10 27, 21:06)
Sveikos mergaites,
Juk tai ne tatuiruote, ne visam gyvenimui. Permanentinis makiazas maximum 5 metams ( anksciau darytas gal ir 7 metams buvo).
Drasei gali daryti akys..
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 27, 22:13)
Juk tai ne tatuiruote, ne visam gyvenimui. Permanentinis makiazas maximum 5 metams ( anksciau darytas gal ir 7 metams buvo).
Man deja, laikosi jau 8 metai, ir net nesiruošia blukt Ir atrodo kaip nubėgęs tušas taip, kad labai priklauso nuo individualių prganizmo savybių....
QUOTE(Endendu @ 2008 10 27, 22:54)
Man deja, laikosi jau 8 metai, ir net nesiruošia blukt Ir atrodo kaip nubėgęs tušas taip, kad labai priklauso nuo individualių prganizmo savybių....
jis tiesiog netinkamai padarytas buvo o siaip tai pataisomas dalykas
QUOTE(pasaka1 @ 2008 10 28, 00:15)
jis tiesiog netinkamai padarytas buvo o siaip tai pataisomas dalykas
Ir, jeigui laikosi jau 8 metus, reiskia senai darytas, tada ir pigmentai kiti buvo..
vat vat ir bijau kad taip neatrodytu