Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

as galvojau kad permanentas ilgiau islieka uz konturini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 12:14)

tai man jis ilgiau ir laikosi biggrin.gif konturinis nubluko dalim jau po keliu menesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 13:14)

Pagal naujus standartus permanentinis makiazas laikosi apie 2-2,5 metu. Anksciau darytas senesniais pigmentais laikesi apie 5 metus.
PIGMENTO INTENSYVUMAS SILPNĖJA, JEIGU:
*Dažnai naudojamasi saunos, pirties paslaugomis (karštis skatina epidermio atsinaujinimą.)
*Naudojama kosmetika su vaisinėmis rūgštimis;
Dėl genetinių savybių (organizmas atmeta svetimkūnius ir t.t.).

Atsakyti
Laba diena!Noriu padaryti pirmamentini antakiu makiaza.Yra dvi technologijos su plaukeliais,ir tiesiog uzdazant antaki,kokia patartumet daryti?Ir gal galit ka nors blogo,ar gero parasyti apie PARADIZE salona?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 20, 08:57)
As va sestadieni pasidariau lupu permanento atnaujinima, tai db sedziu darbe ir  nors, manau, kad tie zadami 5 metai tera reklaminis triukas schmoll.gif nemanau, kad kam nors taip ilgai laikosi...jau anta karta dariausi pas Ela, tikrai kokybiskai dirba smile.gif

As dariausi pas Ela antakius kazkur pries 6 metus, tai iki dabar dar matosi, niu, zinoma, pabluko, bet dar visai neblogai matosi. Pasiryskinu piestuku, bet jau reikia eiti vel darytis smile.gif, eisiu vel pas ja. Labai faina, labai maloni meistre, gerai, kokybiskai padare, man jos darbas patiko, jokiu priekaistu neturiu.
Papildyta:
QUOTE(4ertOFFka @ 2008 10 26, 12:57)
gal galit ka nors blogo,ar gero parasyti apie PARADIZE salona?

Pati pirma karta dariausi antakius siam salone. Katastrofa kaip padare, galima sakyti nieko nepadare! doh.gif Dazai visiskai neisigere, tik vietomis keli taskeliai, o visur kitur paliko rausvi plotai blink.gif. Kai nukrito sasiukai, atejau pasirodyti meistrei, kaip "superiskai" padare. Pasimete, negalejo paaiskinti, kodel taip gavosi, pareikalavau grazinti pinigus-grazino. Po sio nesekmingo padarymo ejau pas Ela ir viskas ciki-kuo puikiausiai viskas gavosi
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 21, 13:14)

as jau 3 metus su lupu perm (soliariumu ir saules nevengiau biggrin.gif ), bt vienoj vietoj biski tik pradejo blukt... galvoju laikas i korekcija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 26 spalio 2008 - 20:00
Sveikos mergaites,

Nesenai pasidariau permamentini lupom, esu patenkinta. Dabar esu uzsirasiusi akims, bet drauge mano viena atkalbineja, sako kad senatveje akys atrodo kaip nubeges tusas, tai taip issigandau, net nebezinau ar eiti ar ne? g.gif Gal kas patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2008 10 27, 21:06)
Sveikos mergaites,

Nesenai pasidariau permamentini lupom, esu patenkinta. Dabar esu uzsirasiusi akims, bet drauge mano viena atkalbineja, sako kad senatveje akys atrodo kaip nubeges tusas, tai taip issigandau, net nebezinau ar eiti ar ne?  g.gif  Gal kas patartumet?

lotuliukas.gif Juk tai ne tatuiruote, ne visam gyvenimui. Permanentinis makiazas maximum 5 metams ( anksciau darytas gal ir 7 metams buvo).
Drasei gali daryti akys.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 spalio 2008 - 21:17
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 27, 22:13)
lotuliukas.gif Juk tai ne tatuiruote, ne visam gyvenimui. Permanentinis makiazas maximum 5 metams ( anksciau darytas gal ir 7 metams buvo).
Drasei gali daryti akys.. 4u.gif

Man deja, laikosi jau 8 metai, ir net nesiruošia blukt sad.gif Ir atrodo kaip nubėgęs tušas doh.gif taip, kad labai priklauso nuo individualių prganizmo savybių....
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 10 27, 22:54)
Man deja, laikosi jau 8 metai, ir net nesiruošia blukt sad.gif Ir atrodo kaip nubėgęs tušas  doh.gif taip, kad labai priklauso nuo individualių prganizmo savybių....

jis tiesiog netinkamai padarytas buvo smile.gif o siaip tai pataisomas dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 10 28, 00:15)
jis tiesiog netinkamai padarytas buvo smile.gif o siaip tai pataisomas dalykas  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir, jeigui laikosi jau 8 metus, reiskia senai darytas, tada ir pigmentai kiti buvo.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 spalio 2008 - 23:03
vat vat ir bijau kad taip neatrodytu smile.gif
Atsakyti