glamor, anksciau konturinio neprieme o dabar priima? keitei linergiste ar kaip?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 14, 00:01)
glamor, anksciau konturinio neprieme o dabar priima? keitei linergiste ar kaip?
anksciau dariau konturini, o dabar - permanenta linergistes - tai konturinio meistres, o ne permanento irgi meistres, be abejo, skirtingos. permanenta dariausi pas Audrone. matyt, man konturinis yra per silpnas, nes nepasisavina dazai, greitai isblunka, po pagrindinio dazymo jau per puse metu buvo darytos 2 korekcijos ir vis tiek dalimis isblukes
QUOTE(Vijolia @ 2008 10 12, 20:31)
Merginos, nusimanancios apie tai, o (1,2 semestre) tokiu gerybiu niekas nedaro, jo?
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu nedaro nestukems, nes pirmoji kontraindikacija permanentui yra nestumas. Neva ir pries geriau nedaryti, nes keiciantis hormonams organizmas greiciau isstumia pigmenta
QUOTE(Vijolia @ 2008 10 14, 16:19)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu nedaro nestukems, nes pirmoji kontraindikacija permanentui yra nestumas. Neva ir pries geriau nedaryti, nes keiciantis hormonams organizmas greiciau isstumia pigmenta
Taip ir su konturiniu tas pats. Tik linergistes aiskina, kad galima. O poto pigmentas neisisavina..
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 14, 19:26)
Taip ir su konturiniu tas pats. Tik linergistes aiskina, kad galima. O poto pigmentas neisisavina..
Konturinio dazai yra labiau naturalus - vanduo, pigmentas ir eteriniai aliejai. Permanentinio dar yra glicerino (aaa, dabar nebezinau, ar tikrai jo ) bet zodziu didesne tikimybe, kad permanentinio dazu nepriims.
O del konturinio islikimo tai man pasake, kad jei isblunka po pusmecio ar anksciau, tai jis tiesiog blogai padarytas ir kliente gali eit reikst pretenziju, atsiimt pinigus ir pan.
Labuka, zadu darytis akiu vokus virsutinius . Kazin ar butina, kad grazus vaizdas butu darytis ir apatiniu vako . Kazkada esu su viena sios srities spece kalbejusi, tai ji sako, kad vaizdo nebus .
QUOTE(veiva @ 2008 10 15, 17:42)
Labuka, zadu darytis akiu vokus virsutinius . Kazin ar butina, kad grazus vaizdas butu darytis ir apatiniu vako . Kazkada esu su viena sios srities spece kalbejusi, tai ji sako, kad vaizdo nebus .
As pasidariusi tik virsutinius vokus ir man super..
Vienoms tinka, kitoms ne. Gal pasidaryciau dabar apacioje tik truputeli toki pariskinima. Tokiais taskeliais. Atrodo, siek tiek riskiau , tarp blakstienu. Bet pravedimo kaip tokio nenoriu..
Labas merginos. Mane dabar sunus pasodino prie compo ir parode jusu diskusijas apie permanentini makia ir apie conturini. As esu meistre permanentinio makiazo ir apie tai galiu doug papasakot. Atsiprasau uz klaidas. esu ukrainete.
Visa pirma permanentinis makiazas nuo konturinio skiriasi aparatu , su kurjo daroma procedura. O dar ira toks variantas pavadinimo ,kaip mikropigmentacija. Ta skirtuma padare konkurencija tarp companiju ,kurije gamino aparatus.Nors je visi iveda pigmenta i pavirsutini epidermio sluoksni!
Pagrindinis skirtumas tarp aparatu, tai koki skausmu je suteikia daront procedura . Su savo aparatu antakius ir lupos as darau be uzsaldimo (klientai ne praso) Aplamai, ko dougiau anestezijos, to maziau kokibes lieka.Akim jou reikia.
Tai pat kokibe priklauso nuo DAZU ! Dazai buna chemini( uzdrausti ), augalini (2 kartos), mineralini (3 kartos), mineralini ( 4 kartos). Mineralini pigmentai ira stabilesni uz augalinius ! TODEL KAD augalini pigmentai pakankamai greitai susijunge su skisciais organizmo ir prasiplauna. O mineraliniu didesne dali pigmento nuseda ,ir ju sujudinti paskui sunku. Je laiko ilgai. Tiesa ira ta ,kad je 10 kart brangesni uz augalinius !!! Todel procedura su min. dazais ira brangesne. Jus visada galit paprasut meistre , kad paroditu jums dazu sertifikatus. Geri dazai visada lieka po proceduros ir ne sukele alergijos (PATINIMU ). Labai gaila, bet kainu dempingas privercia kai kuriu meistru pirkti pigius dazus .
Rinkdami sau meistra, butinai isitikinkit jo RANKU kokibe!!! Kreivos linijas jou ne dazu beda !
Pasistengsiu dazniou uzeiti cia, bet garantot negaliu, bunu uzsiemusi.
Galit klausti telefonu 868314707 Anzela , Kaunas
Sekmes
Visa pirma permanentinis makiazas nuo konturinio skiriasi aparatu , su kurjo daroma procedura. O dar ira toks variantas pavadinimo ,kaip mikropigmentacija. Ta skirtuma padare konkurencija tarp companiju ,kurije gamino aparatus.Nors je visi iveda pigmenta i pavirsutini epidermio sluoksni!
Pagrindinis skirtumas tarp aparatu, tai koki skausmu je suteikia daront procedura . Su savo aparatu antakius ir lupos as darau be uzsaldimo (klientai ne praso) Aplamai, ko dougiau anestezijos, to maziau kokibes lieka.Akim jou reikia.
Tai pat kokibe priklauso nuo DAZU ! Dazai buna chemini( uzdrausti ), augalini (2 kartos), mineralini (3 kartos), mineralini ( 4 kartos). Mineralini pigmentai ira stabilesni uz augalinius ! TODEL KAD augalini pigmentai pakankamai greitai susijunge su skisciais organizmo ir prasiplauna. O mineraliniu didesne dali pigmento nuseda ,ir ju sujudinti paskui sunku. Je laiko ilgai. Tiesa ira ta ,kad je 10 kart brangesni uz augalinius !!! Todel procedura su min. dazais ira brangesne. Jus visada galit paprasut meistre , kad paroditu jums dazu sertifikatus. Geri dazai visada lieka po proceduros ir ne sukele alergijos (PATINIMU ). Labai gaila, bet kainu dempingas privercia kai kuriu meistru pirkti pigius dazus .
Rinkdami sau meistra, butinai isitikinkit jo RANKU kokibe!!! Kreivos linijas jou ne dazu beda !
Sekmes
Agnetax, labai idomiai ir graziai cia viska surasei tik nereikia savo reklamos (mes cia labai jautriai reaguojam i tokius dalykus, gerus meistrus reklamuoja ju darbai, ne tel nr
QUOTE(Agnetax @ 2008 10 19, 18:58)
Sekmes
Gal turit kokia nuoroda, kur galima pasiskaityti apie pigmentus ?
Beja, kokios firmos naudojete pigmentus?
As va sestadieni pasidariau lupu permanento atnaujinima, tai db sedziu darbe ir stengiuosi per daug zmonem nesirodyti siaip esu dariusis pries 2,5 metu, tai jau ne kazi kas buvo like...kazkur skaiciau, kad permanentas zymiai greiciau isblunka, jei esi pirties, baseino, soliariumo, saules voniu megejas...na, as esu megeja, tai matyt del to ir laikesi palyginus trumpai nors, manau, kad tie zadami 5 metai tera reklaminis triukas nemanau, kad kam nors taip ilgai laikosi...jau anta karta dariausi pas Ela, tikrai kokybiskai dirba
as dariausi antakiu permanenta, tai man pasake, kad po 1,5-2 metu reikes ateiti atsinaujinti