Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Glamor @ 2008 09 03, 17:14)
o antakiu darei konturini ar permanenta? pas ka?

Dariau permanenta doh.gif keista ane????? g.gif
Dariau Pasilaiciuose.....
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 09 03, 22:57)
Sio metu antakiai- 400lt, voku pravedimas 400lt. (drauge daresi pries 2 sav.) 4u.gif

O as pries metus mokejau apie 600 Lt(reikejo pirkti dar krema,kuris kainavo 50Lt)
Audronei tai butinai paskambinsiu bigsmile.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillijana: 03 rugsėjo 2008 - 22:31
QUOTE(Lillijana @ 2008 09 04, 00:33)
Dariau permanenta  doh.gif  keista ane?????  g.gif
Papildyta:
O as pries metus mokejau apie 600 Lt(reikejo pirkti dar krema,kuris kainavo 50Lt)
Audronei tai butinai paskambinsiu  bigsmile.gif
aciu

Tik pora menesiu jos gali nebuti, nes vaikuti gimdys jau greitai .. smile.gif
Atsakyti
Sio metu antakiai- 400lt, voku pravedimas 400lt. (drauge daresi pries 2 sav.) 4u.gif

cia kelintu metu kainos pas Audrone? bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif jau seniai bet kuri paslauga apie 1000 lt?
Atsakyti
buvau ir aš susigundžiusi permanentiniu, bet dabar džiaugiuosi paklausiusi savo kosmetologės patarimo - darytis jį tada, kai jau tikrai reikės ir bus būtina. O šiaip dėl to, kad dabar tai populiaru schmoll.gif
Atsakyti

stai kokios is tikruju yra kainos dabar:
Vokai (su visom korekcijom):
abu 700-800 Lt
viršutinis 600-700 Lt
Antakiai 600 Lt
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 18:32)
stai kokios is tikruju yra  kainos dabar:
Vokai (su visom korekcijom): 
                                                      abu    700-800 Lt
                                                      viršutinis  600-700 Lt
Antakiai  600 Lt

Parasiau kiek sumokejo kolege ir dar viena pazistama, o ne kiek kainininke parasyta..
( dar korekcijoje nebuvo, bet jeigu viskas gerai, tai ir nera ko eiti.. mirksiukas.gif )
Pries 1,5 metu as irgi mokejau maziau, nei to metu buvo kainininke . Audrone pati pasako kiek moketi.. thumbup.gif
Gal is taves ir daugiau paims.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 04 rugsėjo 2008 - 20:24
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 09 04, 21:16)
Parasiau kiek sumokejo kolege ir dar viena pazistama, o ne kiek kainininke parasyta..
( dar korekcijoje nebuvo, bet jeigu viskas gerai, tai ir nera ko eiti.. mirksiukas.gif )
Pries 1,5 metu as irgi mokejau maziau, nei to metu buvo kainininke . Audrone pati pasako kiek moketi..  thumbup.gif
Gal is taves ir daugiau paims.. biggrin.gif

kiek mano daugiu ir pazistamu pas ja daresi, nei viena nemokejo maziau negu kaininke nurodyta (turiu omeny, simtais maziau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Lillijana,2008 09 03, 22:33]
Dariau permanenta doh.gif keista ane????? g.gif
Papildyta:
O kur dareisi Pašilaičiuose?
Ir gerai padarė ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 23:27)
kiek mano daugiu ir pazistamu pas ja daresi, nei viena nemokejo maziau negu kaininke nurodyta (turiu omeny, simtais maziau biggrin.gif

Atsiprasau, drauge pasirodo mokejo uz vokus 500lt , be korekcijos.
Zodziu uz Lupas, akis ir antakius sumokejo 1700lt. 4u.gif pas Audrone rugsejo pradzioje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 25 rugsėjo 2008 - 10:01
QUOTE(Indre @ 2008 09 04, 14:49)
buvau ir aš susigundžiusi permanentiniu, bet dabar džiaugiuosi paklausiusi savo kosmetologės  patarimo - darytis jį tada, kai jau tikrai reikės ir bus būtina. O šiaip dėl to, kad dabar tai populiaru  schmoll.gif

Daugelis jokiu minusu tame nemato (isskyrus pacia procedura), juk tai ne 1riems metams. Kiek laiko ir kosmetikos priemoniu susitaupo per kelerius metus! Madinga db buti greitai ir visuomet susitvarkiusiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 12 spalio 2008 - 20:25
Merginos, nusimanancios apie tai, o nestuke.gif (1,2 semestre) tokiu gerybiu niekas nedaro, jo?
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2008 10 12, 21:31)
Merginos, nusimanancios apie tai, o  nestuke.gif (1,2 semestre) tokiu gerybiu niekas nedaro, jo?

daro, bet ne permanenta, o konturini. bet daznai sako, kad nelabai buna dazai pasisavima nestumo metu ax.gif nors man konturinis nepasisavino ir isbluko, darant ne nestumo metu doh.gif o dabar labai patenkinta darytu konturiniu (kaip tik praeita savaite dariausi korekcija) mirksiukas.gif
Atsakyti