Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Tikrai super atrodo, paziurinejau ir as uzsimaniau, reiks rasytis i eile smile.gif
Atsakyti
as jau turiu permanenta 3-4 gal metai, nesigailejau ne minutes wub.gif man tai atrodo kad cia idealu toms kurios tyngi rytais dazytis o vakarais valyti makiaza tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 07, 19:35)
Stai mono voku ir antakiu permanentas. 4u.gif Voku linija daryta tarp blakstienu. Taip norejau. smile.gif

user posted image

atrodo tikrai nuostabiai thumbup.gif o visur dar tarp blakstienu?? labai jau grazu wub.gif
Atsakyti
Eh! nu va griziau po atostogu! reikes ir man lupas pariskinti... lb grazu wub.gif tik as gal naturalesnes spalvos noriu.. ir tiktai konturo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 16, 10:22)
atrodo tikrai nuostabiai thumbup.gif o visur dar tarp blakstienu?? labai jau grazu wub.gif

Reikia meistres klausi. As norejau, tiesiog, kad akys butu riskesnes, nes mano sviesios blakstienos. Virs blakstienu pravedimo nenorejau... 4u.gif
Rugsejo pradzioje einu mokintis permanentinio makiazo, tai jau tada viska zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif [quote=/ Lisa /,2008 07 11, 23:26]
o stai mano lupos biggrin.gif

user posted image

Zinau, kad tikrina ar gerai padaryta, kai isizioji ir linijos virsutiniu lupu sutampa su apatine, lupu kampuciai... mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image

LIsa nesupyk beb man asmeniskai atrodo kad per risku lupu kontura tau padare,atrodo kaip su flomasteriu , o akys tai laabai graziai atrodo,tesiog pasakiskai. thumbup.gif

NOreciau paklausti merginu kurie dare antakiu permanenta,ar galima daryti tarp plaukeliu,nes man ziauriai negrazu kai Tokie leliski be plauku ....maciau tik viena panele mieste ,tamsaplauke ,ir antakiai graziai atrode,turiu drauge -ji blondine,tai padare sau permanenta antakiu,juodi juodi - as pradziai nesupratau kas jai su veikdu atsitiko bet is svelnu bruozu grazios paneles padare pigia kekse,sorry.,
tai ne tik mn nepatiko bet ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 20 liepos 2008 - 13:41
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 20, 15:39)

LIsa nesupyk beb man asmeniskai atrodo kad per risku lupu kontura tau padare,atrodo kaip su flomasteriu , o akys tai laabai graziai atrodo,tesiog pasakiskai. thumbup.gif

Nepykstu, as pati prasiau riskiau. Visada norejau, kad nereiketu piestuku kontura vesti.
Juk ir jeigu be tusavimo daro, tik kontura, tai ir buna riskiau.
Nu nesvarbu, kiekvienas turi savo nuomone.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 20, 15:16)
Nepykstu, as pati prasiau riskiau. Visada norejau, kad nereiketu piestuku kontura vesti.
Juk ir jeigu be tusavimo daro, tik kontura, tai ir buna riskiau.
Nu nesvarbu, kiekvienas turi savo nuomone.. smile.gif

thumbup.gif manau kai uztusuosi tai atrodys idealiai,nematisys tas skirtumas tarp spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 20, 20:50)
thumbup.gif manau kai uztusuosi tai atrodys idealiai,nematisys tas skirtumas tarp spalvu biggrin.gif

jau cia ir yra su retusavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 11, 22:54)
pagirsiu Lina, kuri daro permanenetini Kosmedijoj  thumbup.gif

O jinai viska gerai daro? Kaip del antakiu korekcijos? Kokios kainos Kosmedijoj? / Mergaites,patarkyt meistre Vilniuje ,reikia problematiskus antakius sutravrkyt. Aga,radau kokios kainytes Kosmedijoj http://www.kosmedija...gmentacija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 21 liepos 2008 - 07:14
4u.gif
patarkit kur permanenta antakiu pasidaryt klaipedoje??
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 21, 18:21)
4u.gif
patarkit kur permanenta antakiu pasidaryt klaipedoje??

Sveika, jei nori zinau Palangoje kur gerai atlieka. Jei idomu skambink siuo nr.:860166841 ir pati pasikalbek.Sekmes 4u.gif
Atsakyti