as jau turiu permanenta 3-4 gal metai, nesigailejau ne minutes man tai atrodo kad cia idealu toms kurios tyngi rytais dazytis o vakarais valyti makiaza
Eh! nu va griziau po atostogu! reikes ir man lupas pariskinti... lb grazu tik as gal naturalesnes spalvos noriu.. ir tiktai konturo
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 16, 10:22)
atrodo tikrai nuostabiai o visur dar tarp blakstienu?? labai jau grazu
Reikia meistres klausi. As norejau, tiesiog, kad akys butu riskesnes, nes mano sviesios blakstienos. Virs blakstienu pravedimo nenorejau...
Rugsejo pradzioje einu mokintis permanentinio makiazo, tai jau tada viska zinosiu
[quote=/ Lisa /,2008 07 11, 23:26]
o stai mano lupos
Zinau, kad tikrina ar gerai padaryta, kai isizioji ir linijos virsutiniu lupu sutampa su apatine, lupu kampuciai...
LIsa nesupyk beb man asmeniskai atrodo kad per risku lupu kontura tau padare,atrodo kaip su flomasteriu , o akys tai laabai graziai atrodo,tesiog pasakiskai.
NOreciau paklausti merginu kurie dare antakiu permanenta,ar galima daryti tarp plaukeliu,nes man ziauriai negrazu kai Tokie leliski be plauku ....maciau tik viena panele mieste ,tamsaplauke ,ir antakiai graziai atrode,turiu drauge -ji blondine,tai padare sau permanenta antakiu,juodi juodi - as pradziai nesupratau kas jai su veikdu atsitiko bet is svelnu bruozu grazios paneles padare pigia kekse,sorry.,
tai ne tik mn nepatiko bet ir kt.
o stai mano lupos
Zinau, kad tikrina ar gerai padaryta, kai isizioji ir linijos virsutiniu lupu sutampa su apatine, lupu kampuciai...
LIsa nesupyk beb man asmeniskai atrodo kad per risku lupu kontura tau padare,atrodo kaip su flomasteriu , o akys tai laabai graziai atrodo,tesiog pasakiskai.
NOreciau paklausti merginu kurie dare antakiu permanenta,ar galima daryti tarp plaukeliu,nes man ziauriai negrazu kai Tokie leliski be plauku ....maciau tik viena panele mieste ,tamsaplauke ,ir antakiai graziai atrode,turiu drauge -ji blondine,tai padare sau permanenta antakiu,juodi juodi - as pradziai nesupratau kas jai su veikdu atsitiko bet is svelnu bruozu grazios paneles padare pigia kekse,sorry.,
tai ne tik mn nepatiko bet ir kt.
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 20, 15:39)
Nepykstu, as pati prasiau riskiau. Visada norejau, kad nereiketu piestuku kontura vesti.
Juk ir jeigu be tusavimo daro, tik kontura, tai ir buna riskiau.
Nu nesvarbu, kiekvienas turi savo nuomone..
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 20, 15:16)
Nepykstu, as pati prasiau riskiau. Visada norejau, kad nereiketu piestuku kontura vesti.
manau kai uztusuosi tai atrodys idealiai,nematisys tas skirtumas tarp spalvu
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 20, 20:50)
manau kai uztusuosi tai atrodys idealiai,nematisys tas skirtumas tarp spalvu
jau cia ir yra su retusavimu
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 11, 22:54)
pagirsiu Lina, kuri daro permanenetini Kosmedijoj
O jinai viska gerai daro? Kaip del antakiu korekcijos? Kokios kainos Kosmedijoj? / Mergaites,patarkyt meistre Vilniuje ,reikia problematiskus antakius sutravrkyt. Aga,radau kokios kainytes Kosmedijoj http://www.kosmedija...gmentacija.html
patarkit kur permanenta antakiu pasidaryt klaipedoje??
QUOTE(Spicas @ 2008 07 21, 18:21)
Sveika, jei nori zinau Palangoje kur gerai atlieka. Jei idomu skambink siuo nr.:860166841 ir pati pasikalbek.Sekmes