atrodo tikrai naturaliai ir labai graziai duoki man greiciua kontaktus
kokia kaina jeigu nepaslaptis
Aciu kad idejai
Kontakta tau parasisiu i AZ
O del kainos nezinau.. nes man tai dovana buvo
Kai skambinsi tai paklausk kainos.. siep ir man idomu...
Kontakta tau parasisiu i AZ
O del kainos nezinau.. nes man tai dovana buvo
Kai skambinsi tai paklausk kainos.. siep ir man idomu...
QUOTE(Mellysa @ 2008 06 28, 15:48)
Gyle ,kreipiosi butent i tave!!! nu aisku ir kitos mergytes galite patarti
Tai va,pradesiu nuo to,kad kazkur pries 4-5metus "pasidariau" sau antakius,kadangi nuo prigimties esu blondyne ir praktiskai antakiu nesimato,tekdavo tiesiog piesti,tai ir nusprendziau pasidaryti ta permanentini mokijaza... vien zo.... pati nusipesiau,kaip man reikejo (to metu atrode gerai) ir man padare. bet nuo pat pirmu dienu buvau nepatenkinta,paskui lig pripratau....o dabar tiesiog negaliu,nu ziauriai noriu jas pataisyti jau laikas kaip ir koregoti,bet va...
ka tu man patartumei,kur man reiktu kreiptis klaipedoj? butent ar imanoma pataisyti,be jokiu slifavimu,ar lazeriu... idesiu nuotrauka,kad butu aiskiau buteent ko man reik...
Nr.1-reikia panaikynti
Nr.2-dabar pati nusipiesiau kaip turetu buti mazdaug
Tai va mergaites,kai eisite darytis,gerai apgalvokyte,ko ir kaip butent noryte,o svarbiausia ar jums tiks... Man tiesiog ta diena nepavyko graziai "nupiesti",o meistre pries 5metus,pasake,kad gerai ir padare nors tikrai jos nekaltinu Sauni ji,dabar neseniai mano mamai padare begalo graziai ziuriu ir pavydziu
nu po 5 metu daug kas pasikeite,gal ir praktikos igyjo,plius technika pasikeite (darbo irankis,kaip as vadynu )
Tai va,pradesiu nuo to,kad kazkur pries 4-5metus "pasidariau" sau antakius,kadangi nuo prigimties esu blondyne ir praktiskai antakiu nesimato,tekdavo tiesiog piesti,tai ir nusprendziau pasidaryti ta permanentini mokijaza... vien zo.... pati nusipesiau,kaip man reikejo (to metu atrode gerai) ir man padare. bet nuo pat pirmu dienu buvau nepatenkinta,paskui lig pripratau....o dabar tiesiog negaliu,nu ziauriai noriu jas pataisyti jau laikas kaip ir koregoti,bet va...
ka tu man patartumei,kur man reiktu kreiptis klaipedoj? butent ar imanoma pataisyti,be jokiu slifavimu,ar lazeriu... idesiu nuotrauka,kad butu aiskiau buteent ko man reik...
Nr.1-reikia panaikynti
Nr.2-dabar pati nusipiesiau kaip turetu buti mazdaug
Tai va mergaites,kai eisite darytis,gerai apgalvokyte,ko ir kaip butent noryte,o svarbiausia ar jums tiks... Man tiesiog ta diena nepavyko graziai "nupiesti",o meistre pries 5metus,pasake,kad gerai ir padare nors tikrai jos nekaltinu Sauni ji,dabar neseniai mano mamai padare begalo graziai ziuriu ir pavydziu
nu po 5 metu daug kas pasikeite,gal ir praktikos igyjo,plius technika pasikeite (darbo irankis,kaip as vadynu )
Mellysa, gal vertetu Akropolyje salone 'Ametisteja' su Tania tau pakalbeti As pasidariau pas ja antakius ir virs. vokus, dabar eisiu lupas daryt. Antakiais patenkinta Jinai sake kad jei nepatinka forma ir t.t., visai imanoma butent konturini antakiu pakeisti/pataisyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 08, 14:18)
mmm o cia ir blakstenos priaugintos? grazu
Aha, priaugintos.Tik jau reikia korekcijos, todel vaizdas jau ne toks , kaip turi buti..
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 08, 14:38)
man kazkaip antakiu permenentinis nelabai ir matosi arciau smilkiniu matosi, o link vidinio kampo
Antakiai mano reti, todel prasiau, kad nedarytu pilna tusavima, o bruksneliais ir spalva rudai -pilka. Kad naturaliau atroditu.
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 08, 13:18)
mmm o cia ir blakstenos priaugintos? grazu
blakstienos
QUOTE(ditax @ 2008 07 09, 11:33)
blakstienos
Uzsiimu blakstienu priauginimu , jeigu yra noro prasom kreipkites.
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 08, 21:55)
Antakiai mano reti, todel prasiau, kad nedarytu pilna tusavima, o bruksneliais ir spalva rudai -pilka. Kad naturaliau atroditu.
taip, atrodo labai naturaliai
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 07, 18:35)
Stai mono voku ir antakiu permanentas. Voku linija daryta tarp blakstienu. Taip norejau.
Labai graziai, naturaliai atrodo