Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

user posted image
user posted image

atrodo tikrai naturaliai ir labai graziai 4u.gif duoki man greiciua kontaktus biggrin.gif
kokia kaina jeigu nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 06 liepos 2008 - 16:49
Aciu kad idejai drinks_cheers.gif
Kontakta tau parasisiu i AZ 4u.gif
O del kainos nezinau.. nes man tai dovana buvo ax.gif
Kai skambinsi tai paklausk kainos.. siep ir man idomu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2008 06 28, 15:48)
Gyle ,kreipiosi butent i tave!!! 4u.gif nu aisku ir kitos mergytes galite patarti 4u.gif

Tai va,pradesiu nuo to,kad kazkur pries 4-5metus "pasidariau" sau antakius,kadangi nuo prigimties esu blondyne ir praktiskai antakiu nesimato,tekdavo tiesiog piesti,tai ir nusprendziau pasidaryti ta permanentini mokijaza... vien zo.... pati nusipesiau,kaip man reikejo (to metu atrode gerai) ir man padare. bet nuo pat pirmu dienu buvau nepatenkinta,paskui lig pripratau....o dabar tiesiog negaliu,nu ziauriai noriu jas pataisyti verysad.gif jau laikas kaip ir koregoti,bet va...

ka tu man patartumei,kur man reiktu kreiptis klaipedoj? butent ar imanoma pataisyti,be jokiu slifavimu,ar lazeriu... idesiu nuotrauka,kad butu aiskiau buteent ko man reik...
Nr.1-reikia panaikynti
Nr.2-dabar pati nusipiesiau kaip turetu buti mazdaug
user posted image

Tai va mergaites,kai eisite darytis,gerai apgalvokyte,ko ir kaip butent noryte,o svarbiausia ar jums tiks... 4u.gif Man tiesiog ta diena nepavyko graziai "nupiesti",o meistre pries 5metus,pasake,kad gerai ir padare doh.gif nors tikrai jos nekaltinu schmoll.gif Sauni ji,dabar neseniai mano mamai padare begalo graziai wub.gif ziuriu ir pavydziu
verysad.gif nu po 5 metu daug kas pasikeite,gal ir praktikos igyjo,plius technika pasikeite (darbo irankis,kaip as vadynu  biggrin.gif )

Mellysa, gal vertetu Akropolyje salone 'Ametisteja' su Tania tau pakalbeti ax.gif As pasidariau pas ja antakius ir virs. vokus, dabar eisiu lupas daryt. Antakiais patenkinta thumbup.gif Jinai sake kad jei nepatinka forma ir t.t., visai imanoma butent konturini antakiu pakeisti/pataisyti ax.gif
Atsakyti
Stai mono voku ir antakiu permanentas. 4u.gif Voku linija daryta tarp blakstienu. Taip norejau. smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 07, 19:35)
Stai mono voku ir antakiu permanentas. 4u.gif Voku linija daryta tarp blakstienu. Taip norejau. smile.gif

user posted image

mmm o cia ir blakstenos priaugintos? thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 07, 19:35)

user posted image

man kazkaip antakiu permenentinis nelabai ir matosi g.gif arciau smilkiniu matosi, o link vidinio kampo g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 08, 14:18)
mmm o cia ir blakstenos priaugintos?  thumbup.gif  grazu  wub.gif

Aha, priaugintos.Tik jau reikia korekcijos, todel vaizdas jau ne toks , kaip turi buti.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 08, 14:38)
man kazkaip antakiu permenentinis nelabai ir matosi g.gif arciau smilkiniu matosi, o link vidinio kampo g.gif  schmoll.gif

Antakiai mano reti, todel prasiau, kad nedarytu pilna tusavima, o bruksneliais ir spalva rudai -pilka. Kad naturaliau atroditu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 08, 13:18)
mmm o cia ir blakstenos priaugintos?  thumbup.gif  grazu  wub.gif

blakstienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 07 09, 11:33)
blakstienos thumbup.gif

Uzsiimu blakstienu priauginimu wub.gif , jeigu yra noro prasom kreipkites. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 08, 21:55)
Antakiai mano reti, todel prasiau, kad nedarytu pilna tusavima, o bruksneliais ir spalva rudai -pilka. Kad naturaliau atroditu.  4u.gif

taip, atrodo labai naturaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
o stai mano lupos biggrin.gif

user posted image

Zinau, kad tikrina ar gerai padaryta, kai isizioji ir linijos virsutiniu lupu sutampa su apatine, lupu kampuciai... mirksiukas.gif

O cia tik su skaidziu blizgesiu.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 liepos 2008 - 22:27
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 07, 18:35)

Labai graziai, naturaliai atrodo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti