Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(wife @ 2008 07 03, 15:14)
Kadangi Nr.1 tau reikia panaikinti, tai manau be lazerio bus labai sunku ,dar daro uzdengima kuno spalva, Gyle dirba Klaipedoje gal ji tau pagelbeti galetu.Sekmes  4u.gif

tai va,zinau,kad klp,bet,kad jos cia nera! blush2.gif
Atsakyti
Pres pora savaiciu padare man permanentine, akiu konturas!
Labai patenkinta! Visai neskaudejo! Atrodo naturaliai thumbup.gif
Dabar galvoju apie lupas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 04, 15:52)
Pres pora savaiciu padare man permanentine, akiu konturas!
Labai patenkinta! Visai neskaudejo! Atrodo naturaliai  thumbup.gif
Dabar galvoju apie lupas  wub.gif

kur dareisi jeigu ne paslaptis. man kaip tik pasakojo kad labai skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 04, 15:55)
kur dareisi jeigu ne paslaptis. man kaip tik pasakojo kad labai skauda unsure.gif

Pas Elena, jaigu idomu galiu kontaktus doti. Man drauge padovonojo sia procedura...Ispradziu lb bijojau, bet zmogus jau 10 metu dirba, naujas aparatas ir t.t.) tik kaskur menesi laukiau eiles doh.gif biggrin.gif bet tikrai lb patenkinta, manau netgi korekcijos nereikes dariti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 04, 15:59)
Pas Elena, jaigu idomu galiu kontaktus doti. Man drauge padovonojo sia procedura...Ispradziu lb bijojau, bet zmogus jau 10 metu dirba, naujas aparatas ir t.t.) tik kaskur menesi laukiau eiles  doh.gif  biggrin.gif bet tikrai lb patenkinta, manau netgi korekcijos nereikes dariti  cool.gif

o gal gali pasirodyti ? ax.gif
brukstelk kontaktus i az jeigu nesunku blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 04, 16:01)
o gal gali pasirodyti ? ax.gif
brukstelk kontaktus i az jeigu nesunku blush2.gif aciu 4u.gif

Vakare padarisiu nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
ar galima ta antra linija nuimti?? tavo nupiesta is tiesu yra geresne
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 04, 15:59)
Pas Elena, jaigu idomu galiu kontaktus doti. Man drauge padovonojo sia procedura...Ispradziu lb bijojau, bet zmogus jau 10 metu dirba, naujas aparatas ir t.t.) tik kaskur menesi laukiau eiles  doh.gif  biggrin.gif bet tikrai lb patenkinta, manau netgi korekcijos nereikes dariti  cool.gif

kadangi tau ko gero dar sasas nenukrito, tai kai jis nukris - pamatysi, kad nueis ir apie 30 - 40% spalvos ax.gif priklausomai nuo to, kaip oda priima pigmenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 04, 20:24)
ar galima ta antra linija nuimti?? tavo nupiesta is tiesu yra geresne

verysad.gif zinau,kad geresne... vat ir nzn dabar ka ir kaip daryti,kur kreiptis.... verysad.gif laaaaaabai noriu pataisyti savo antakiu forma!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 04, 22:45)
kadangi tau ko gero dar sasas nenukrito, tai kai jis nukris - pamatysi, kad nueis ir apie 30 - 40% spalvos ax.gif priklausomai nuo to, kaip oda priima pigmenta mirksiukas.gif

g.gif xm... nu ligtais jau nebeliko ....
blin negaliu ideti nuotraukos... pas mane lb plona linija bet riskumo man manau uzteks rolleyes.gif sweety gal galeciau tau nuotraka atsiusti? o tu idetum? nes man neleidzia .. doh.gif arba nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 05, 18:41)
g.gif  xm... nu ligtais jau nebeliko ....
blin negaliu ideti nuotraukos... pas mane lb plona linija bet riskumo man manau uzteks  rolleyes.gif  sweety gal galeciau tau nuotraka atsiusti? o tu idetum? nes man neleidzia ..  doh.gif  arba nemoku  ax.gif

taip, atsiusk prasom. butinai idesiu svetulga@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
Isiunciau ax.gif
Atsakyti