Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Sveiki ,
dariausi konturini antakiu makiaza pries metus ,tai man dare plunksniniu budu (plaukeliais)tai dabar jau metai ,ir beveik nieko nebeliko ,nors dariausi 3 korekcijas,tai nezinau kas geriau ar pavaikscioti kuri laika ryskiau ,ar po metu vel darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 05 15, 21:33)
g.gif apie antakiu pilna retusavima arba plaukeliais ir man idomu bigsmile.gif pasidalinkite patirtim ir patarimais, nes ir man tas gresia lotuliukas.gif

Tai va smile.gif Praejo jau savaite po antakiu permanentinio plaukeliais. Ryskumas, kuris taip reze aki, jau dingo bigsmile.gif Dabar atrodo visiskai naturaliai, nors antakiu forma visikai pakeista. Antakiai yra pakelti i virsu ir tai labai keicia zvilgsni. Zodziu, super thumbup.gif
Atsakyti
Dariausi akiu virsutines linijos permanentini Elstinoj pas Ela
dariau sestadieni, siandien (pirmadieni) sedziu darbe ir niekas net nesuprato.. kad kazkas daryta.
skaudet beveik neskaudejo tik nemalonu. kita ryta buvo akys uztinusios, bet po kompresu patinimas dingo.
kol kas labai patenkinta.
Papildyta:
Vilniuj dariau
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2008 06 09, 10:40)
Dariausi akiu  virsutines linijos permanentini Elstinoj pas Ela
dariau sestadieni, siandien (pirmadieni) sedziu darbe ir niekas net nesuprato.. kad kazkas daryta.
skaudet beveik neskaudejo tik nemalonu. kita ryta buvo akys uztinusios, bet po kompresu patinimas dingo.
kol kas labai patenkinta.
Papildyta:
Vilniuj dariau

As irgi dariausi akiu pravedimus virsuj ir apacioj pas Ella praeita savaite, tik Kaune 4u.gif Man irgi sekanti ryta akys baisiai uztine buvo. Dabar rytais atskeliu siek tiek uztraiskanojusiom akim, bet pravedimais esu patenkinta.
SUNmom, o kokius tu kompresus dedi? Nes man tai patare Bepanthenu vis pasitepti. Gal ka efektyviau zinai?
Atsakyti
As lupas dariaus pas Ella pries 2 metus, super daro moteriske thumbup.gif gaila, kad jau beveik nubluko...cia sako nuo zmogaus odos priklauso, atmeta pigmenta doh.gif noriu vel pasidaryt, ale db pries vestuves tai nesibjaurosiu, nes po to visokie herpesai negyvai buvo uzpuole tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 09, 12:05)
As irgi dariausi akiu pravedimus virsuj ir apacioj pas Ella praeita savaite, tik Kaune  4u.gif Man irgi sekanti ryta akys baisiai uztine buvo. Dabar rytais atskeliu siek tiek uztraiskanojusiom akim, bet pravedimais esu patenkinta.
SUNmom, o kokius tu kompresus dedi? Nes man tai patare Bepanthenu vis pasitepti. Gal ka efektyviau zinai?

na man uztine tik viena ryta buvo- tai juodos arbatos maiselius palaikiau apie 10 min ir viskas. daugiau nei tino nei traiskanonojo
Papildyta:
patikslinsiu : uzplikiau juoda arbata maiseliuose, po to siltus dregnus arbatos maiselius ant akiu dejau. sake galima siaip kompresus su juoda arbata daryti
Atsakyti
Dar labai gerai ledukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 05 15, 22:33)
g.gif apie antakiu pilna retusavima arba plaukeliais ir man idomu bigsmile.gif pasidalinkite patirtim ir patarimais, nes ir man tas gresia lotuliukas.gif

Dariausi ir as kaip plaukeliais. Praejo apie 1,5 metu viskas thumbup.gif labai gerai.
Bet kokiu atvejyu plaukelius padazau salone, nes esu svesaus plauko. Dariausi pas Audrone, anksciau mineta. Geresnes dar neradau nei as, nei mano pazistami. mirksiukas.gif
Sio metu eile pas ja po metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 birželio 2008 - 23:04
pagirsiu Lina, kuri daro permanenetini Kosmedijoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 birželio 2008 - 22:22
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 06 10, 22:59)
Dariausi ir as kaip plaukeliais. Praejo apie 1,5 metu viskas  thumbup.gif  labai gerai.
Bet kokiu atvejyu plaukelius padazau salone, nes esu svesaus plauko. Dariausi pas Audrone, anksciau mineta. Geresnes dar neradau nei as, nei mano pazistami. mirksiukas.gif
Sio metu eile pas ja  po metu. 4u.gif

aisku mirksiukas.gif del eiliu zinau, einu pati pa Audrone spalio men mirksiukas.gif irgi darysiu antakius, akies virsutini voka jau turiu (dariausi konturini, bet ne pas Audrone) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 11, 21:54)
pagirsiu Lina, kuri daro permanenetini Kosmedijoj  thumbup.gif

bet jos pacios akiu linijos man nepatinka, per ryskiai atrodo ir per storos (vizualiai mazina akis), tikros "provodkes" doh.gif
Atsakyti
Gyle ,kreipiosi butent i tave!!! 4u.gif nu aisku ir kitos mergytes galite patarti 4u.gif

Tai va,pradesiu nuo to,kad kazkur pries 4-5metus "pasidariau" sau antakius,kadangi nuo prigimties esu blondyne ir praktiskai antakiu nesimato,tekdavo tiesiog piesti,tai ir nusprendziau pasidaryti ta permanentini mokijaza... vien zo.... pati nusipesiau,kaip man reikejo (to metu atrode gerai) ir man padare. bet nuo pat pirmu dienu buvau nepatenkinta,paskui lig pripratau....o dabar tiesiog negaliu,nu ziauriai noriu jas pataisyti verysad.gif jau laikas kaip ir koregoti,bet va...

ka tu man patartumei,kur man reiktu kreiptis klaipedoj? butent ar imanoma pataisyti,be jokiu slifavimu,ar lazeriu... idesiu nuotrauka,kad butu aiskiau buteent ko man reik...
Nr.1-reikia panaikynti
Nr.2-dabar pati nusipiesiau kaip turetu buti mazdaug
user posted image

Tai va mergaites,kai eisite darytis,gerai apgalvokyte,ko ir kaip butent noryte,o svarbiausia ar jums tiks... 4u.gif Man tiesiog ta diena nepavyko graziai "nupiesti",o meistre pries 5metus,pasake,kad gerai ir padare doh.gif nors tikrai jos nekaltinu schmoll.gif Sauni ji,dabar neseniai mano mamai padare begalo graziai wub.gif ziuriu ir pavydziu
verysad.gif nu po 5 metu daug kas pasikeite,gal ir praktikos igyjo,plius technika pasikeite (darbo irankis,kaip as vadynu biggrin.gif )
Atsakyti
Kadangi Nr.1 tau reikia panaikinti, tai manau be lazerio bus labai sunku ,dar daro uzdengima kuno spalva, Gyle dirba Klaipedoje gal ji tau pagelbeti galetu.Sekmes 4u.gif
Atsakyti