Rudeni einu pas Audrone daryti antakiu permanentini, ziuriu ten jau ir kainospakilo, dbr jis kainuoja 600 lt, o buvo 400-500 tikiuosi, kad iki rudent kaina nepakils iki 1000
Rinktinės g.35 yra salonas,ten daro už 350 lt
QUOTE(oaze 2 @ 2008 05 10, 22:13)
Rinktinės g.35 yra salonas,ten daro už 350 lt
As renkuosi meistre, o ne salona
nu sakes, galvojau rudeniop pasidaryti.. bet jei taip kainos sikriasi ir dar negerai padaro... tai speju, kad iki rudens neissirinksiu
QUOTE(charisma @ 2008 05 10, 20:00)
Rudeni einu pas Audrone daryti antakiu permanentini, ziuriu ten jau ir kainospakilo, dbr jis kainuoja 600 lt, o buvo 400-500 tikiuosi, kad iki rudent kaina nepakils iki 1000
As nesulaukiau Audrones eiles - nu bet ir populiarumas zmogaus
QUOTE(charisma @ 2008 05 10, 20:00)
As irgi pastebejau,kad kainos pakilo,na kadangi pas ja eiles tokios ilgos,tai manau, ir klienciu turi labai daug,tad manau ir kainas nebijo kelti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 11, 14:37)
O kodel ne kaip atrodo? Ar negraziai padare ar blunka negraziai?
Negražiai padarė. Vietomis labai plačiai išsiliejo, nes darė ant tinstančių akių...
QUOTE(lowetears @ 2008 05 06, 11:17)
Mielosios parašykite kas Vilniuje taiso kitų meistrių padarytas "klaidas"? laukiu ziniu AZ. Arba gal kas zinote kaip galima butu juos "nublukinti"?
Man irgi labai įdomu būtų...
Papildyta:
Ir dariausi permanentą pas Audronę, o ne "padvaluose", kaip panelė išsireiškė. Tiesa, tada ji buvo neseniai pradėjusi daryti permanentą.
QUOTE(Endendu @ 2008 05 14, 12:10)
Ir dariausi permanentą pas Audronę, o ne "padvaluose", kaip panelė išsireiškė. Tiesa, tada ji buvo neseniai pradėjusi daryti permanentą.
negasdink, spali einu pas audrone
O kas yra ta Audrone?man pvz. vardas nieko nesako kur ji dirba?
QUOTE(charisma @ 2008 05 15, 10:02)
negasdink, spali einu pas audrone
Nebijok, mačiau ne vieną merginą jos darytu permanentu, ir viskas OK Čia ir mano kaltės yra, kad oda labai jautri, ir nuo nuskausminamųjų ėmė staigiai tinti, todėl pigmentas pasiskirstė ne taip, kaip turėtų...Man Audronė nemokamai krūvą korekcijų darė, bet yra kaip yra. Kiekviename darbe būna nesėkmių.
apie antakiu pilna retusavima arba plaukeliais ir man idomu pasidalinkite patirtim ir patarimais, nes ir man tas gresia