Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Eisiu geguzes men viduryje darytis permanentini makiaza lupoms.Girdejau, kad po jo labai istinsta lupos, gal kas gali pasidalyti patirimi kuo tepti, kokius kompresus deti ar vaistus gerti, kad greiciau praeitu.
Dekoju
Atsakyti
Aš prieš tris metus pasidariau antakių permamentinį makiažą Kaune, Ametistėjos salone. Jokio skausmo nejutau, labiau kažką panašaus į lengvą braižymą smile.gif Rezultatais esu lb lb patenkinta smile.gif užgijo lengvai ir greitai thumbup.gif tada ši procedūra man kainavo apie penkis šimtus Lt, bet man jų visai nebuvo gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 04 05, 00:04)
Eisiu geguzes men viduryje darytis permanentini makiaza lupoms.Girdejau, kad po jo labai istinsta lupos, gal kas gali pasidalyti patirimi kuo tepti, kokius kompresus deti ar vaistus gerti, kad greiciau praeitu.
Dekoju

baisiuasiao lupos atrodo 3-4 diena. 1-2 visai dra nieko, tokios didelios, pripustos biggrin.gif tik ryskios labai. As dariua koralu splva, tai lupos pirmos dienos buvo rudos. o jau 3-4 diena atsiranda sasos, tai siaubingia atrodo. tepti reikia 1 karta per diena, su spec. tepelau, turi duoti. Pries 2-3 diena pradetit gerti acic po 800 i diena. gali dabar pradeti gerti, kokius vitaminus stiprinancius imuniteta, kad herpeso nebutu.
Atsakyti
As dariau lupu permanentini prie pora metu...tai vaizdelis aisku buvo ne koks, lupos istinusios ir tokios bordines, kaip kraujuotos atrodo tongue.gif man kadangi nieks apie tai, kad reik ACIC pagert iki proceduros, nepasake,tai mane kai uzpuole tie herpesia po to,tai baisu buvo doh.gif siaip efektas tai man patinka, tik reklama,kad tas makiazas issilaiko iki 5 metu yra gera baika schmoll.gif pas mane dar 2 metai neparejo,o jau beveik nesimato jo,galvoju eit pakartot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 04 11, 09:54)
As dariau lupu permanentini prie pora metu...tai vaizdelis aisku buvo ne koks, lupos istinusios ir tokios bordines, kaip kraujuotos atrodo tongue.gif man kadangi nieks apie tai, kad reik ACIC pagert iki proceduros, nepasake,tai mane kai uzpuole tie herpesia po to,tai baisu buvo doh.gif siaip efektas tai man patinka, tik reklama,kad tas makiazas issilaiko iki 5 metu yra gera baika schmoll.gif pas mane dar 2 metai neparejo,o jau beveik nesimato jo,galvoju eit pakartot... g.gif

Čia matyt, kaip kieno organizmas pigmentą priima, jau rašiau, mano akys darytos prieš 7, jau greit 8 metus, bet dar ryšku...O norėčiau, kad jau būtų išnykę, nes nelabai kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 04 11, 10:20)
Čia matyt, kaip kieno organizmas pigmentą priima, jau rašiau, mano akys darytos prieš 7, jau greit 8 metus, bet dar ryšku...O norėčiau, kad jau būtų išnykę, nes nelabai kaip atrodo.

O kodel ne kaip atrodo? Ar negraziai padare ar blunka negraziai?
Atsakyti
Aha ir man idomu kodel g.gif smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos. Noreciau paklausti tu, kurios daresi antakiams permanentini makiaza.. Man padare labai rysku, labai nenaturaliai atrodo, antakiai juodi kaip smala. Bet kosmetologe ramino, kad per 10 dienu ryskumas sumazes 40 proc., ir kad per korekcija dar prasysiu paryskinti..

Taiva, noreciau paklausti, ar tikrai tas ryskumas sumazes, ar atrodys naturaliai?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 22, 19:37)
Sveikos. Noreciau paklausti tu, kurios daresi antakiams permanentini makiaza.. Man padare labai rysku, labai nenaturaliai atrodo, antakiai juodi kaip smala. Bet kosmetologe ramino, kad per 10 dienu ryskumas sumazes 40 proc., ir kad per korekcija dar prasysiu paryskinti..

Taiva, noreciau paklausti, ar tikrai tas ryskumas sumazes, ar atrodys naturaliai?

Tikrai sumazes biggrin.gif . Susidao sasas, kuris po savaites jau pilnai nusilups, todel riskumas dings. Tikrai nepergyvenk. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 04 22, 23:19)
Tikrai sumazes  biggrin.gif . Susidao sasas, kuris po savaites jau pilnai nusilups, todel riskumas dings. Tikrai nepergyvenk. biggrin.gif  mirksiukas.gif

Mielosios parašykite kas Vilniuje taiso kitų meistrių padarytas "klaidas"? laukiu ziniu AZ. Arba gal kas zinote kaip galima butu juos "nublukinti"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2008 05 06, 11:17)
Mielosios parašykite kas Vilniuje taiso kitų meistrių padarytas "klaidas"? laukiu ziniu AZ. Arba gal kas zinote kaip galima butu juos "nublukinti"?  ax.gif

Kiek žinau, kontūrinio makiažo pagalba įmanoma koreguoti permanentą, deda kamufliažą - užtušuoja kuno spalvos dažais ar kažkaip panašiai..
Atsakyti
Ale tai jus isduokit kokiuose jus ten padvaluose tos permanentinius darote, kad jums "klaidu" pridaro????gerai, kad kai as ejau darytis permanentinio nebuvau prisislaicius apie "klaidas"...ir dariaus ne kazi kokiam prabanggiausiam Vilniaus salone ir super padare thumbup.gif dariaus salone Elstina ar kazkaip panasiai vadinas blush2.gif
galetume paviesint kur zmonem nevaiksciot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 06 gegužės 2008 - 12:24