QUOTE(ramuner2 @ 2007 07 13, 18:29)
sveikutes
pasiklausiau jusu ir pati nusprendziau pasigrazinti,bet teko greit nusivilti,dariausi kaune konturini makiaza,pirma skaudejo ,antra sumokejau dvigubai nei tariausi telefonu,trecia lupu konturas dingo po penkiu dienu,antakiai dar matosi ,akys vos vos,
nenoriu daryti anti reklamos ,bet dariausi pas senoje temoje isgyrta erika ,dabar galvoju ka daryti toliau ,ziauriai gaila pinigu,kuriuos praradau,korekcija dabar tik rugseji ,tai visa vasara vel vaiksciosiu su savo pasidarytu makiazu
sekmes visoms norinciom buti grazios

pasiklausiau jusu ir pati nusprendziau pasigrazinti,bet teko greit nusivilti,dariausi kaune konturini makiaza,pirma skaudejo ,antra sumokejau dvigubai nei tariausi telefonu,trecia lupu konturas dingo po penkiu dienu,antakiai dar matosi ,akys vos vos,

sekmes visoms norinciom buti grazios

Bet Jūs ne pirma kuri, sako, kad konturinis nesilaiko. Taip pat turėkite omeny, kad vis dėl to oda,ir kiekvieno žmogaus reakcija skirtinga. Pas mane vieno akio apatinė podvodka, kai ževelės nukrito irigi beveik niesimatė. bet per korekcija pataisė man. Po antro karto irgi pusės nesimatė, tai ėjau 3 karta, po jo jau viskas tvarkoj buvo.
Todėl pakartosiu dar karta, eikite pas tokią meistrę, kuri darys, neimant pinigų, tiek korekcijų, kiek jų reikės.
Pavyzdžiui, mano mama padarė lūpų permanentą ir jai nepatiko spalva, tai ėjo papildomai į 3 ar 4 korekcijas, jai pakeitiė kontūro spalava ir ji nieko nemokėjo